• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پس از کریس رونالدو؛ لیونل مسی هم به باشگاه میلیاردرها پیوست

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۱۳:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

بلومبرگ گزارش داد که ارزش خالص دارایی‌های لیونل مسی، ستاره ۳۸ ساله فوتبال آرژانتین، با احتساب درآمدهای فوتبالی، سرمایه‌گذاری‌ها و قراردادهای تبلیغاتی، از یک میلیارد دلار فراتر رفته است.

بر اساس این گزارش، مسی در کنار کریستیانو رونالدو، از ثروتمندترین فوتبالیست‌های جهان به شمار می‌رود. رونالدو پس از پیوستن به النصر عربستان، نخستین فوتبالیست تاریخ شد که به ثروت میلیارد دلاری رسید.

بلومبرگ نوشت که مسی از سال ۲۰۰۷ تاکنون بیش از ۷۰۰ میلیون دلار دستمزد و پاداش دریافت کرده است. او پس از قهرمانی در جام جهانی ۲۰۲۲، پیشنهاد سالانه ۴۰۰ میلیون دلاری عربستان سعودی را رد کرد و به اینتر میامی پیوست.

قرارداد مسی با اینتر میامی شامل حق خرید سهام باشگاه و همکاری با سرویس اپل‌تی‌وی پلاس است. مالک اینتر میامی اعلام کرده درآمد سالانه مسی از این باشگاه، با احتساب این امتیازها، بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون دلار است.

مسی همچنین در حوزه‌های املاک، رستوران‌داری و ورزش سرمایه‌گذاری کرده و پدرش، خورخه مسی، مدیریت فعالیت‌های تجاری او را بر عهده دارد.

پربازدیدترین‌ها

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ روایت‌هایی تازه از جاوید‌نامان بیمارستان الغدیر
۱
گزارش ویژه

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ روایت‌هایی تازه از جاوید‌نامان بیمارستان الغدیر

۲

جمهوری اسلامی ۴ زندانی سیاسی، از جمله ۲ شهروند عراقی را اعدام کرد

۳

فرمانده نیروی هوایی آمریکا: پهپاد ام‌کیو-۹ ریپر، مهم‌ترین سلاح در «جنگ ایران» بود

۴

وال‌استریت ژورنال: شبکه بابک زنجانی از طریق بایننس ۸۵۰ میلیون دلار برای سپاه جابه‌جا کرد

۵

رویترز: مجتبی خامنه‌ای با خروج ذخایر اورانیوم از ایران مخالفت کرده است

انتخاب سردبیر

  • قطع اینترنت در ایران چگونه تصویر افکار عمومی را در فضای آنلاین تحریف می‌کند؟
    تحلیل

    قطع اینترنت در ایران چگونه تصویر افکار عمومی را در فضای آنلاین تحریف می‌کند؟

  • بندر خَصَب، راه فرار جمهوری اسلامی از محاصره دریایی؟

    بندر خَصَب، راه فرار جمهوری اسلامی از محاصره دریایی؟

  • تایوان: هیچ اطلاعی از توقف فروش سلاح‌های آمریکایی به‌دلیل جنگ ایران دریافت نکرده‌ایم

    تایوان: هیچ اطلاعی از توقف فروش سلاح‌های آمریکایی به‌دلیل جنگ ایران دریافت نکرده‌ایم

  • رجزخوانی نظام؛ مغازه کوچک وحشت‌فروشی
    تحلیل

    رجزخوانی نظام؛ مغازه کوچک وحشت‌فروشی

  • مجتبی خامنه‌ای در مسیر بن‌لادن؛ از غیبت رسانه‌ای تا زیست مخفیانه

    مجتبی خامنه‌ای در مسیر بن‌لادن؛ از غیبت رسانه‌ای تا زیست مخفیانه

•
•
•

مطالب بیشتر

پپ گواردیولا پس از ۱۰ سال از منچسترسیتی جدا شد

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۱۱:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

باشگاه منچسترسیتی اعلام کرد پپ گواردیولا در پایان فصل جاری، پس از ۱۰ سال حضور روی نیمکت این تیم، از سمت سرمربیگری کناره‌گیری می‌کند.

گواردیولا که از تابستان ۲۰۱۶ هدایت منچسترسیتی را برعهده داشت، در این مدت ۲۰ جام از جمله شش قهرمانی لیگ برتر انگلیس و یک قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا به دست آورد و به موفق‌ترین سرمربی تاریخ این باشگاه تبدیل شد.

او در پیام خداحافظی خود گفت: «هیچ چیز همیشگی نیست اما احساس، خاطرات و عشقی که به منچسترسیتی دارم، ماندگار خواهد بود.»

منچسترسیتی همچنین اعلام کرد گواردیولا پس از پایان دوران مربیگری‌اش در این باشگاه، به‌عنوان سفیر جهانی به همکاری با گروه فوتبال سیتی ادامه خواهد داد.

تکواندوی قهرمانی آسیا؛ ابوالفضل زندی و امیرسینا بختیاری به مدال طلا رسیدند

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۱۱:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

در دومین روز رقابت‌های تکواندوی قهرمانی آسیا در مغولستان، ابوالفضل زندی در وزن ۵۸- کیلوگرم و امیرسینا بختیاری در وزن ۷۴- کیلوگرم به مدال طلا رسیدند.

زندی، دارنده مدال طلای جهان، پس از پیروزی مقابل رقبایی از امارات، اردن و ازبکستان، در فینال نماینده کره جنوبی را شکست داد و قهرمان شد.

بختیاری، دارنده مدال برنز جهان، نیز پس از شکست حریفانی از ویتنام، عربستان سعودی و قزاقستان، در دیدار نهایی برابر نماینده چین به پیروزی رسید و مدال طلا گرفت.

پیش از این نیز آرین سلیمی در وزن ۸۷+ کیلوگرم مدال طلا و یاسین ولی‌زاده در وزن ۵۴- کیلوگرم مدال نقره گرفته بودند.

در بخش زنان، مهلا مومن‌زاده و باران نعمتی و همچنین رادین زینالی در بخش مردان با شکست مقابل رقبای خود از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

سهمیه آسیایی فوتبال ایران کمتر از عربستان سعودی و امارات و به‌اندازه تایلند

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۰۹:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)

کنفدراسیون فوتبال آسیا سهمیه کشورهای حاضر در رقابت‌های آسیایی فصل ۲۰۲۸-۲۰۲۷ را اعلام کرد که بر اساس آن، ایران سه سهمیه مستقیم در لیگ نخبگان آسیا و یک سهمیه در لیگ قهرمانان آسیا خواهد داشت.

این در حالی است که عربستان سعودی ۲+۳ و امارات متحده عربی ۱+۳ سهمیه برای لیگ نخبگان آسیا و هر کدام یک سهمیه برای لیگ قهرمانان آسیا توانستند کسب کنند.

در شرق آسیا نیز ژاپن و کره جنوبی به ترتیب سهمیه‌هایی مشابه عربستان سعودی و امارات متحده عربی به دست آوردند و تایلند هم مانند ایران سه سهمیه لیگ نخبگان و یک سهمیه لیگ قهرمانان آسیا کسب کرد.

فوتبال ایران در سال‌های اخیر، به دلیل نتایج ضعیف نمایندگانش و ناکامی در صعود به مراحل پایانی رقابت‌های آسیایی، نتوانسته سهمیه بیشتری به دست آورد. همچنین بیش از ۳۰ سال از آخرین قهرمانی یک تیم ایرانی در رقابت‌های باشگاهی آسیا می‌گذرد.

منوچهر نیکفر: عدم صدور مجوز حرفه‌ای برای سپاهان جوک سال آسیاست؛ اعتراض می‌کنیم

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۰۹:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)

منوچهر نیکفر، مدیرعامل باشگاه سپاهان در واکنش به صادر نشدن مجوز حرفه‌ای برای این باشگاه از سوی فدراسیون فوتبال در یادداشتی نوشت: «عدم صدور مجوز حرفه‌ای برای سپاهان می‌تواند جوک سال فوتبال ایران و حتی آسیا باشد و ما به این رای اعتراض خواهیم کرد.»

نیکفر در ادامه نوشت: «سپاهان در رنکینگ آسیایی رتبه بهتری نسبت به سایر باشگاه‌های رقیب دارد و در جدول لیگ برتر، در صورت ادامه مسابقات، شانس ما برای قهرمانی با توجه به یک بازی کمتر و مسابقات پیش‌ رو که نسبت به سایر رقبا آسان‌تر است، بیشتر خواهد بود.»

مدیرعامل سپاهان ادامه داد: «در حال حاضر نیز زیباترین ورزشگاه ایران، که با توجه به الزامات آسیایی می‌تواند آبروی کشور را در برگزاری مسابقات بین‌المللی حفظ کند، ورزشگاه نقش جهان سپاهان است.»

باشگاه‌های لیگ برتری پرسپولیس، استقلال، تراکتور، گل‌گهر و آلومینیوم اراک، مجوز حرفه‌ای را دریافت کردند.

جام‌جهانی ۲۰۲۶؛ از اعزام خبرنگاران همسو تا حذف تیم فوتبال ۳۶۰ عادل فردوسی‌پور

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۰۸:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)

براساس اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال، فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی برای دریافت ویزای آمریکا، خبرنگاران و عکاسانی را معرفی کرده که در سوابق حرفه‌ای خود هیچ‌گونه انتقادی از فدراسیون فوتبال یا مدیران آن نداشته‌اند.

این اطلاعات حاکی است شماری از افراد انتخاب‌شده برای سفر به آمریکا، ارتباط نزدیکی با سخنگوی فدراسیون فوتبال دارند و برخی دیگر نیز به سرمربی تیم ملی یا سردبیران همسو با فدراسیون نزدیک‌اند.

همچنین گفته می‌شود برای این ۱۵ نفر روزانه ۵۰ دلار کمک‌هزینه در نظر گرفته شده است. بر پایه این گزارش، تلاش‌هایی نیز برای مهار اعتراض‌ها به نحوه گزینش همراهان رسانه‌ای تیم ملی از طریق اهدای کارت هدیه صورت گرفته است.

اطلاعات دریافتی ایران اینترنشنال همچنین نشان می‌دهد نام هیچ‌یک از خبرنگاران و عکاسان وب‌سایت فوتبال ۳۶۰ در فهرست معرفی‌شده از سوی فدراسیون دیده نمی‌شود.

فوتبال ۳۶۰ پیش‌تر و در پی کشته شدن معترضان در دی‌ماه ۱۴۰۴، پخش برنامه‌های اینترنتی خود با اجرای عادل فردوسی‌پور را متوقف کرده بود.