• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

لغو محدودیت‌ها؛ ورزشکاران بلاروس می‌توانند در مسابقات بین‌المللی شرکت کنند

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۲:۵۳ (‎+۱ گرینویچ)

کمیته بین‌المللی المپیک اعلام کرد دیگر محدودیتی برای حضور ورزشکاران بلاروس در رقابت‌های بین‌المللی قائل نیست و این ورزشکاران می‌توانند با پرچم و سرود ملی کشورشان در مسابقات شرکت کنند. این محدودیت‌ها در سال ۲۰۲۲ پس از حمله روسیه به اوکراین و حمایت بلاروس از روسیه در جنگ اعمال شد.

با این تصمیم، ورزشکاران بلاروس می‌توانند در رقابت‌های انتخابی المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس، از جمله مسابقات تیمی، با هویت کامل ملی شرکت کنند.

در مقابل، محدودیت‌ها علیه ورزشکاران روسیه همچنان برقرار است. کمیته بین‌المللی المپیک اعلام کرد وضعیت کمیته ملی المپیک روسیه همچنان در دست بررسی است و نگرانی‌هایی درباره پرونده‌های دوپینگ و ارتباط نهادهای ورزشی روسیه با مناطق اشغالی اوکراین وجود دارد.

پربازدیدترین‌ها

ضربه سنگین به حزب کارگر در انتخابات محلی و پیروزی گسترده حزب اصلاح بریتانیا
۱

ضربه سنگین به حزب کارگر در انتخابات محلی و پیروزی گسترده حزب اصلاح بریتانیا

۲

جمهوری اسلامی نهاد جدیدی برای کنترل تنگه هرمز ایجاد کرد

۳

کشورها مسافران کشتی تفریحی آلوده به هانتاویروس را ردیابی می‌کنند

۴

چین ۲ وزیر دفاع پیشین خود را به اعدام تعلیقی محکوم کرد

۵
تحلیل

آیا ترامپ پیروزی در جنگ ایران را با شکست عوض می‌کند؟

انتخاب سردبیر

  • «رویا»؛ زن، دیوار و زندان
    تحلیل

    «رویا»؛ زن، دیوار و زندان

  • ضربه سنگین به حزب کارگر در انتخابات محلی و پیروزی گسترده حزب اصلاح بریتانیا

    ضربه سنگین به حزب کارگر در انتخابات محلی و پیروزی گسترده حزب اصلاح بریتانیا

  • آیا ترامپ پیروزی در جنگ ایران را با شکست عوض می‌کند؟
    تحلیل

    آیا ترامپ پیروزی در جنگ ایران را با شکست عوض می‌کند؟

  • سانسور و رصد کاربران در روبیکا و دیگر پیام‌رسان‌های داخلی
    روایت شما

    سانسور و رصد کاربران در روبیکا و دیگر پیام‌رسان‌های داخلی

  • جمهوری اسلامی و طالبان روی اپلیکیشن نظارتی برای رصد کاربران در افغانستان همکاری کرده‌اند
    اختصاصی

    جمهوری اسلامی و طالبان روی اپلیکیشن نظارتی برای رصد کاربران در افغانستان همکاری کرده‌اند

  • گزارش یک اندیشکده از تحرکات مشکوک در تاسیسات زیرزمینی کلنگ گزلا در نزدیکی نطنز

    گزارش یک اندیشکده از تحرکات مشکوک در تاسیسات زیرزمینی کلنگ گزلا در نزدیکی نطنز

•
•
•

مطالب بیشتر

حمله با چاقو به دو ملی‌پوش بوکس ایران در مجموعه ورزشی انقلاب

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۱:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

رسانه‌های ایران گزارش دادند دو ملی‌پوش تیم ملی بوکس جوانان ایران شامگاه پنجشنبه در محوطه مجموعه ورزشی انقلاب هدف حمله با سلاح سرد قرار گرفتند و مجروح شدند. به نوشته رسانه‌های ایران، مهاجمان «در شرایط عادی نبودند و ظاهرا تحت تاثیر مشروبات الکلی قرار داشتند.»

رضا مهدی‌پور، سرمربی تیم ملی بوکس جوانان، به تسنیم گفت: «ملی‌پوشان پس از تمرین اطراف خوابگاه نشسته بودند که چند نفر به سمت آن‌ها آمدند. آن‌ها از بازیکنان پرسیدند آیا عضو تیم ملی هستند و پس از پاسخ مثبت، شروع به توهین کردند و سپس با چاقو به آن‌ها حمله کردند.»

او گفت: «در جریان درگیری، دو ملی‌پوش از ناحیه دست به صورت سطحی زخمی شدند و بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند. اقدامات درمانی لازم برای آن‌ها انجام شد.»

مهدی‌پور گفت: «جراحت‌ها جدی نبود و بازیکنان پس از مداوا به اردو بازگشتند. پس از حادثه، ملی‌پوشان بزرگسال حاضر در اردو دو نفر از مهاجمان را بازداشت و به حراست مجموعه تحویل دادند. یکی از مهاجمان که از چاقو استفاده کرده بود، متواری شده است.»

او اضافه کرد هر دو بوکسور دچار جراحت سطحی شده‌اند و احتمالا پس از سه روز و باز شدن پانسمان می‌توانند تمرینات خود را از سر بگیرند.

قلعه‌نویی در گفت‌وگو با سایت فیفا: تیم ملی در جام‌جهانی می‌تواند کاری حماسی انجام دهد

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۸:۵۴ (‎+۱ گرینویچ)

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی، در گفت‌وگو با سایت فیفا گفت: «بازیکنانم می‌توانند در جام جهانی کاری حماسی انجام دهند. این توانایی را دارند و از نظر فنی می‌توانند جام جهانی متفاوتی برای ایران رقم بزنند.»

قلعه‌نویی گفت: «می‌خواهیم در این جام جهانی خاطرات بزرگی خلق کنیم. با تجربه‌ای که بازیکنان از جام‌های جهانی قبلی دارند، آماده‌ایم برای نخستین بار به مرحله حذفی صعود کنیم.»

او گفت: «تنها دو ماه تا جام جهانی باقی مانده، اما همچنان در شرایط سختی قرار داریم. تنها به حضور در مرحله گروهی راضی نخواهیم بود. می‌خواهم فوتبال خوبی ارائه دهیم، نه فقط برای گرفتن نتیجه بازی کنیم.»

تیم ملی ایران در مرحله گروهی جام جهانی با بلژیک، مصر و نیوزیلند هم‌گروه است.

به‌دلیل جنگ و انزوای جمهوری اسلامی، تیم ایران نتوانسته بازی تدارکاتی مناسبی برگزار کند و حتی تیم‌های آنگولا و مقدونیه هم حاضر به بازی با تیم امیر قلعه‌نویی نشدند.

گامبیا حریف تدارکاتی تیم ملی پیش از جام جهانی شد

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۰۸:۱۶ (‎+۱ گرینویچ)

در حالی که تیم‌های ملی مقدونیه و آنگولا از برگزاری دیدار تدارکاتی با ایران انصراف دادند، رسانه‌های ایران اعلام کردند تیم ملی گامبیا به عنوان نخستین حریف دوستانه ایران پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ انتخاب شده است. دو تیم قرار است ۸ خرداد در آنتالیا به مصاف هم بروند.

تیم ملی ایران پیش‌تر به دلیل حاضر نشدن تیم‌های ملی مقدونیه و آنگولا، در تهران دو دیدار تدارکاتی درون‌تیمی برگزار کرده بود.

گامبیا در تازه‌ترین رده‌بندی فیفا در رتبه ۱۱۶ قرار دارد و نتوانست به جام جهانی ۲۰۲۶ صعود کند.

این در حالی است که تیم ملی ازبکستان پیش از جام جهانی با تیم‌های ملی هلند و کانادا دیدار خواهد کرد.

بحران در رئال‌ پیش از ال‌کلاسیکو؛ از سیلی شوامنی به والورده تا سفر جنجالی امباپه

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۹:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)

رسانه‌ اکیپ فرانسه گزارش داد در آستانه دیدار حساس رئال مادرید و بارسلونا در ال‌کلاسیکو، تنش‌ها در رختکن رئال مادرید افزایش یافته و در تمرین روز چهارشنبه درگیری فیزیکی میان اورلین شوامنی و فدریکو والورده رخ داده و همچنین برخی هواداران رئال خواستار جدایی امباپه از این تیم هستند.

بر اساس این گزارش، ماجرا از برخورد شدید والورده با شوامنی در تمرین روز سه‌شنبه آغاز شد. پس از رد و بدل شدن توهین میان دو بازیکن، تنش‌ها در تمرین پنج‌شنبه شدت گرفت؛ جایی که والورده از دست دادن با شوامنی خودداری کرد و مشاجره میان دو بازیکن بالا گرفت.

گزارش‌ها حاکی است پس از بالا گرفتن درگیری لفظی، شوامنی به والورده سیلی زد و او را هل داد. والورده پس از برخورد با یک میز تعادل خود را از دست داد و برای لحظاتی بیهوش شد.

این اتفاق در شرایطی رخ داده که رئال مادرید شامگاه یکشنبه، مهمان بارسلونا خواهد بود.

همچنین برخی از هواداران رئال مادرید یک صفحه‌ آنلاین راه‌اندازی کرده‌اند که در آن خواستار فروش کیلیان امباپه هستند و کاربران می‌توانند این درخواست را امضا کنند. جالب‌تر اینکه این درخواست تا الان توسط ۳۰ میلیون نفر امضا شده است.

این اتفاق در حالی رخ داده است که انتشار تصاویری از سفر امباپه به همراه دوست‌دخترش به ایتالیا جنجال‌ساز شده و صدای اعتراض هواداران رئال را برانگیخت.

کاهش تقاضا برای خرید بلیت جام جهانی در آمریکا؛ قیمت‌ها نزولی شد

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۸:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

نشریه اتلتیک گزارش داده که قیمت بلیت برخی بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ در بازار فروش مجدد کاهش یافته و نشانه‌هایی از افت تقاضا، به‌ویژه برای بازی‌های مرحله گروهی، دیده می‌شود.

بر اساس این گزارش، فروش بلیت دیدار افتتاحیه تیم ملی آمریکا برابر پاراگوئه در لس‌آنجلس کمتر از انتظار بوده است. تا اواخر فروردین حدود ۴۰ هزار بلیت برای این مسابقه فروخته شده است؛ رقمی که از برخی بازی‌های دیگر جام جهانی پایین‌تر است.

اتلتیک نوشته قیمت بالای بلیت‌ها یکی از دلایل اصلی کاهش تقاضا است. بلیت‌های برخی مسابقات با قیمت چند هزار دلار عرضه شده‌اند و بسیاری از هواداران در شبکه‌های اجتماعی از هزینه بالای حضور در مسابقات انتقاد کرده‌اند. داده‌های سایت‌های فروش مجدد نیز نشان می‌دهد برخی فروشندگان مجبور شده‌اند بلیت‌ها را پایین‌تر از قیمت اولیه عرضه کنند.

با وجود کاهش تقاضا برای برخی بازی‌ها، مسابقات بزرگ‌تر و دیدار فینال همچنان با استقبال بالا روبه‌رو هستند. فیفا تاکنون از سیاست قیمت‌گذاری خود دفاع کرده و جیانی اینفانتینو، رییس فیفا، گفته قیمت‌ها متناسب با شرایط بازار آمریکا تعیین شده است.