• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ارتش اسرائیل: بیش از هزار موضع از صنایع نظامی جمهوری اسلامی را حمله قرار داده‌ایم

۷ فروردین ۱۴۰۵، ۱۰:۰۹ (‎+۰ گرینویچ)

ارتش اسرائیل اعلام کرد که تاکنون بیش از هزار موضع از صنایع نظامی جمهوری اسلامی مورد حمله قرار گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش، این حملات شامل هدف قرار دادن نظام‌مند خطوط کامل تولید با هدف کاستن از توانمندی‌های تولید، توسعه و تحقیق در صنایع نظامی مختلف ایرانی است.

سخنگوی ارتش اسرائیل از موج گسترده حملات شبانه به مراکز نظامی تهران خبر داد.

پربازدیدترین‌ها

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد
۱
گزارش ویژه

کارزار مردمی ایران‌اینترنشنال؛ آنچه در شب‌های جنایت رشت اتفاق افتاد

۲

اکسیوس: تفاهم اولیه واشینگتن و تهران آماده شده و منتظر تصمیم ترامپ است

۳
اختصاصی

منبع نزدیک به مذاکرات: درباره ابعاد هماهنگی قالیباف با مجتبی خامنه‌ای تردید وجود دارد

۴

موج محکومیت منطقه‌ای پس از حمله جمهوری اسلامی به کویت؛ تهران آمریکا را مقصر خواند

۵

نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

انتخاب سردبیر

  • نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

    نهاله شهیدی یزدی، شهروند بهائی و فعال حقوق کودکان، برای تحمل شش سال حبس احضار شد

  • سایه سنگین بحران اقتصادی بر زندگی معلولان؛ افزایش حمایت‌ها در انتظار تصویب دولت

    سایه سنگین بحران اقتصادی بر زندگی معلولان؛ افزایش حمایت‌ها در انتظار تصویب دولت

  • سازمان ملل متحد، تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

    سازمان ملل متحد، تجاوز و خشونت جنسی طالبان علیه زنان افغان را تایید کرد

  • مدارس غیرانتفاعی؛ چگونه آموزش خصوصی از رفاه تا فرهنگ به بازتولید طبقه حاکم کمک کرد
    تحلیل

    مدارس غیرانتفاعی؛ چگونه آموزش خصوصی از رفاه تا فرهنگ به بازتولید طبقه حاکم کمک کرد

  • نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

    نام و اطلاعات شماری از جاویدنامان از سامانه بهشت زهرا پاک شده است

•
•
•

مطالب بیشتر

حضور زنان مسلح حامی حکومت در خیابان‌ها با اسلحه و پرچم جمهوری اسلامی

۷ فروردین ۱۴۰۵، ۰۹:۴۳ (‎+۰ گرینویچ)
حضور زنان مسلح حامی حکومت در خیابان‌ها با اسلحه و پرچم جمهوری اسلامی
100%

ویدیوی منتشرشده در رسانه‌های اجتماعی، کاروانی از خودروها و موتورسیکلت‌های نیروهای حامی حکومت را در خیابان‌ها نشان می‌دهد که مسلح هستند و پرچم جمهوری اسلامی در دست دارند. در این ویدیو، زنانی با پوشش چادر و اسلحه در دست، سوار بر خودروهای نظامی دیده می‌شوند.

بر روی این تصاویر، صدای مداحی محمود کریمی، مداح حکومتی، شنیده می‌شود که در آن مفاهیم ایدئولوژیک و مضامینی چون «آرمان‌های شهادت‌طلبی» بازتاب داده می‌شود.

پیام‌های رسیده به ایران‌اینترنشنال در هفته‌های اخیر از تشدید ایست‌های بازرسی و برپایی تجمع‌های حکومتی با حضور نیروهای مسلح در ده‌ها شهر ایران حکایت دارد.

معاون فرهنگی سپاه تهران نیز پیش‌تر تایید کرد سپاه کودکان ۱۲ ساله و نوجوانان را مسلح کرده و به ایست‌های بازرسی فرستاده است. ویدیوهای رسانه‌های حکومتی نیز از مسلح شدن شماری از حامیان جمهوری اسلامی در اماکن عمومی خبر می‌دهد.

حملات و تحرکات امنیتی در تبریز، اصفهان، چهارمحال، بندرعباس

۷ فروردین ۱۴۰۵، ۰۹:۳۸ (‎+۰ گرینویچ)

پیام‌های رسیده از مخاطبان ایران‌اینترنشنال حاکی از وقوع حملات و تحرکات امنیتی در چند شهر ایران است.

شهروندی گزارش داد در تبریز، ساعت ۰۳:۰۰ بامداد پژوهشکده رانشگرهای فضایی در منطقه میرداماد هدف قرار گرفت.

در فارسان در استان چهارمحال و بختیاری، مراکز اطلاعات و سپاه در شهر فارسان تخریب شد.

یک مخاطب ایران‌اینترنشنال گفت در تهران، در محدوده سردار جنگل، حدفاصل نیایش و همت، پارک شاهد، چهارراه سردار و چهارراه مخبری، حضور و جابه‌جایی نیروهای یگان ویژه و یگان موتوری همراه با خودروهای مجهز گزارش شده است.

در سیرجان، ساعت ۱۹:۴۵ پنجشنبه یک موشک بالستیک در بیابان‌های اطراف شهر پرتاب شد که پس از حدود دو دقیقه سقوط کرد و موج انفجار ایجاد شد.

در بندرعباس نیز ساعت ۱۲:۳۰ در ورودی شهر از سمت راه‌آهن، ایست‌های بازرسی متعدد با حضور نیروهای بسیج و سپاه و خودروهای مجهز مستقر شده‌اند.

در اصفهان بر اساس گزارش شهروندان ساعت ۰۳:۳۰ بامداد در سپاهان‌شهر چندین انفجار مهیب شنیده شد.

عباس عراقچی: سکوت در برابر بی‌عدالتی‌ها هرگز امنیت و صلح به همراه نمی‌آورد

۷ فروردین ۱۴۰۵، ۰۹:۳۳ (‎+۰ گرینویچ)

عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی، در جلسه اضطراری شورای حقوق بشر سازمان ملل درباره حمله به مدرسه دخترانه میناب گفت سکوت و بی‌تفاوتی در برابر بی‌عدالتی‌ها هرگز به امنیت و صلح منجر نخواهد شد.

او با اشاره به حملات ۹ اسفند ۱۴۰۴ گفت جمهوری اسلامی در میانه جنگی «غیرقانونی» قرار دارد که از سوی آمریکا و اسرائیل آغاز شده است.

به گفته او، این حملات در حالی آغاز شد که تهران و واشینگتن درگیر روندی دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران بودند.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی حمله به مدرسه ابتدایی در میناب را «جنایت جنگی» و «جنایت علیه بشریت» خواند و گفت این حمله عامدانه و از پیش طراحی‌شده بوده است.

او افزود بیش از ۱۷۵ دانش‌آموز و معلم در این حمله کشته شده‌اند.

عراقچی همچنین گفت طی ۲۷ روز گذشته بیش از ۶۰۰ مدرسه در ایران تخریب یا آسیب دیده و بیش از هزار دانش‌آموز و معلم کشته یا مجروح شده‌اند.

او آمریکا و اسرائیل را به هدف قرار دادن غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی متهم کرد.

عراقچی در پایان تاکید کرد: «ایران هرگز در پی جنگ نبوده است، اما دفاع ما تا هر زمان که لازم باشد ادامه خواهد یافت.»

تاکید نماینده ایتالیا در سازمان ملل بر حمایت از کودکان و پایان اعدام‌ها

۷ فروردین ۱۴۰۵، ۰۹:۲۸ (‎+۰ گرینویچ)

نماینده ایتالیا در نشست سازمان ملل درباره حمله به مدرسه دخترانه میناب گفت: «از کودکان باید چه در شرایط جنگی و چه غیرجنگی محافظت شود.»

او همچنین خواستار توقف اعدام‌ها در ایران، به‌ویژه اعدام افراد زیر ۱۸ سال، شد.

روسیه حمله به مدرسه دخترانه در میناب را محکوم کرد

۷ فروردین ۱۴۰۵، ۰۹:۲۵ (‎+۰ گرینویچ)

نماینده روسیه در سازمان ملل متحد با ابراز نگرانی از تشدید رویارویی مسلحانه در خاورمیانه، خواستار توقف فوری حملات و تامین امنیت غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی در منطقه شد.

او گفت مسکو نسبت به افزایش تنش‌ها و حملات به برخی زیرساخت‌های انرژی و همچنین کشورهای عربی همسایه نگران است و تاکید کرد باید از گسترش درگیری جلوگیری شود.

نماینده روسیه همچنین حمله به یک مدرسه دخترانه در میناب را محکوم کرد و گفت این حمله جان کودکان بی‌گناه را گرفته است.

او حمله به کشورهای عربی را نیز غیرقابل قبول خواند و گفت این تحولات در نتیجه جنگ اسرائیل و ایالات متحده علیه ایران رخ داده است.