• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

زنوزی تهدید کرد: مهندسی داوری علیه تراکتور است، دلیلی برای ادامه حضور در لیگ نیست

۵ دی ۱۴۰۴، ۱۷:۴۴ (‎+۰ گرینویچ)

محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور، پس از تساوی با شمس‌‌آذر، در بیانیه‌ای تند، با انتقاد از آنچه «مهندسی داوری و برنامه‌ریزی لیگ» خواند، با تهدید به کناره‌گیری از لیگ برتر نوشت: «اگر قرار است این روند ادامه پیدا کند، باشگاه تراکتور هیچ دلیلی برای حضور در این لیگ نخواهد یافت.»

او نوشت: «فوتبالی که امکان مدیریت عادلانه در آن وجود ندارد، بهتر است اساساً تعطیل شود. باشگاه تراکتور هزینه نمی‌کند تا عده‌ای با سوءمدیریت به منافع خود برسند.»

زنوزی دراین‌باره نوشت: «آقای تاج یا توان مدیریت فوتبال ایران را دارد، یا اگر ندارد، باید کناره‌گیری کند.»

مالک تراکتور با طرح موضوع «شعارهای قومیتی»، نوشت: «شعارهایی که یا با سکوت فدراسیون مواجه می‌شود یا بعضاً توسط ارکان آن نادیده گرفته می‌شود. این رفتارها قابل قبول نیست.»

زنوزی در ادامه نوشت: «از مهندسی داوری‌ها گرفته تا بسیاری از برنامه‌ریزی‌ها، همه‌چیز به گونه‌ای پیش می‌رود که گویی علیه تراکتور طراحی شده است. شاید بتوان از برخی اتفاقات فنی گذشت، اما از توهین‌های قومیتی هرگز. نه من و نه هواداران تراکتور هیچ‌گاه از این مسئله عبور نخواهیم کرد.»

مالک تراکتور در اعتراض به رای کمیته انضباطی علیه این باشگاه درپی فحاشی به کریم باقری نوشت: «جای تأسف است که به‌خاطر یک ناسزا علیه یک فرد، تراکتور با جریمه‌هایی بی‌سابقه مواجه می‌شود، اما در فصل گذشته، در ورزشگاه‌های مختلف، به تراکتور، بازیکنانش و مهم‌تر از همه به مردم ترک ایران توهین‌های قومیتی شد و فدراسیون هیچ اقدام جدی انجام نداد. این برخورد دوگانه، مصداق آشکار بی‌عدالتی است.»

او ادامه داد: «خطاب من به آقای تاج و تمامی کسانی که در فدراسیون فوتبال حضور دارند، این است که تصور نکنند تراکتور وصله ناجور فوتبال ایران است. این بی‌مدیریتی‌ها، ناخواسته یا آگاهانه، به تفرقه میان اقوام کشور دامن می‌زند. اگر توان اصلاح این وضعیت را ندارید، مسئولیت را واگذار کنید.»

زنوزی در پایان با تکرار تهدید به کناره‌گیری از فوتبال ایران که پیش از این نیز بارها وعده آن را داده بود، نوشت: «یا این فوتبال اصلاح می‌شود، یا باشگاه تراکتور کنار خواهد کشید و برای احقاق حقوق خود از مسیرهای قانونی و بین‌المللی، از جمله فیفا، اقدام خواهد کرد. اقوام این کشور از شعارهای قومیتی خسته شده‌اند و دیگر تحمل این شرایط را ندارند.»

Banner

پربازدیدترین‌ها

فشار اقتصادی جدید آمریکا بار دیگر شکاف‌ها در جمهوری اسلامی بر سر ادامه جنگ را آشکار کرد
۱

فشار اقتصادی جدید آمریکا بار دیگر شکاف‌ها در جمهوری اسلامی بر سر ادامه جنگ را آشکار کرد

۲
تحلیل

روایت یک دادخواهی؛ مسیر دشوار زنان در پرونده‌های خشونت جنسی

۳

بلغارستان پس از تهدید جمهوری اسلامی هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکایی را از خاک خود خارج کرد

۴

محاصره دریایی آمریکا صادرات نفت ایران به چین را کاهش داده است

۵

ساعت صفر طرابلس؛ لیبی چگونه از دیکتاتوری به بحران دائمی رسید؟

انتخاب سردبیر

  • قیمت هر دلار آمریکا از ۱۹۷ هزار تومان فراتر رفت و رکورد جدیدی ثبت کرد

    قیمت هر دلار آمریکا از ۱۹۷ هزار تومان فراتر رفت و رکورد جدیدی ثبت کرد

  • جمهوری اسلامی مجید آدینه، از معترضان دی‌ماه، را اعدام کرد

    جمهوری اسلامی مجید آدینه، از معترضان دی‌ماه، را اعدام کرد

  • ۹۲ درصد پاسخ‌دهندگان به نظرسنجی ایران‌اینترنشنال: تمایلی به ازدواج یا فرزندآوری نداریم

    ۹۲ درصد پاسخ‌دهندگان به نظرسنجی ایران‌اینترنشنال: تمایلی به ازدواج یا فرزندآوری نداریم

  • جنگ و بحران اقتصادی موجب تعطیلی گسترده آژانس‌های مسافرتی در ایران شده است

    جنگ و بحران اقتصادی موجب تعطیلی گسترده آژانس‌های مسافرتی در ایران شده است

  • تبدیل مساجد تهران به پایگاه‌ فریب، سرکوب و کشتار معترضان در انقلاب ملی

    تبدیل مساجد تهران به پایگاه‌ فریب، سرکوب و کشتار معترضان در انقلاب ملی