• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

احتمال تشدید برنامه‌های مهاجرتی ترامپ در سال ۲۰۲۶ با بودجه ۱۷۰ میلیارد دلاری

۳۰ آذر ۱۴۰۴، ۱۷:۳۳ (‎+۰ گرینویچ)

هم‌زمان با افزایش انتقادها از سیاست‌های مهاجرتی دولت آمریکا، دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، از برنامه‌ریزی برای تشدید برخورد با مهاجران در سال ۲۰۲۶ خبر داد. این برنامه‌ با افزایش چشمگیر بودجه نهادهای مهاجرتی و گسترش عملیات اجرایی همراه خواهد بود.

بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، دولت ترامپ قصد دارد با اختصاص ده‌ها میلیارد دلار بودجه، دامنه عملیات اداره مهاجرت و گمرک آمریکا (ICE) و گشت مرزی را گسترش دهد؛ اقدامی که در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره، با واکنش منفی بخشی از افکار عمومی روبه‌رو است.

طبق این گزارش، اداره مهاجرت و گمرک و گشت مرزی آمریکا تا سپتامبر ۲۰۲۹ در مجموع ۱۷۰میلیارد دلار بودجه دریافت خواهند کرد؛ رقمی که در مقایسه با بودجه سالانه فعلی این نهادها، حدود ۱۹میلیارد دلار، افزایش چشمگیری به شمار می‌رود.

مقام‌های دولت آمریکا گفتند این منابع برای استخدام هزاران نیروی جدید، ایجاد بازداشتگاه‌های تازه و افزایش ظرفیت مراکز نگهداری مهاجران و گسترش همکاری با شرکت‌های خصوصی برای شناسایی افراد فاقد وضعیت اقامتی قانونی هزینه خواهد شد.

دولت ترامپ در ماه‌های اخیر مجموعه‌ای از اقدامات محدودکننده را در حوزه مهاجرت به اجرا گذاشته است. اداره مهاجرت آمریکا مدت اعتبار مجوز کار برای چند گروه از مهاجران را از پنج سال به ۱۸ ماه کاهش داده است.

از سوی دیگر، پس از تیراندازی به دو عضو گارد ملی آمریکا در واشینگتن، اداره خدمات شهروندی و مهاجرت آمریکا از بازبینی «کامل و سخت‌گیرانه» گرین‌کارت‌های صادرشده برای مهاجران خبر داد؛ اقدامی که نگرانی بسیاری از مهاجران و خانواده‌های آن‌ها را برانگیخت.

۱۹کشور از جمله ایران

افزایش نارضایتی عمومی

داده‌های دولتی نشان می‌دهد تا اواخر نوامبر، حدود ۵۴هزار نفر از سوی اداره مهاجرت و گمرک بازداشت شدند که ۴۱درصد آن‌ها هیچ سابقه کیفری، به‌جز اتهام نقض قوانین مهاجرتی، نداشتند. این رویکرد باعث افزایش نگرانی‌ها درباره نقض حقوق شهروندی و دادرسی عادلانه شده است.

مایک مادرید، استراتژیست سیاسی جمهوری‌خواه، این سیاست‌ها را «نقض حقوق و دادرسی عادلانه» توصیف کرد و گفت این رویکرد می‌تواند به پاشنه آشیل دولت ترامپ تبدیل شود.

100%

هدف قرار دادن کارفرمایان

یکی از محورهای اصلی برنامه‌های جدید دولت ترامپ، گسترش یورش‌ها به محل‌های کار است؛ اقدامی که می‌تواند دامنه بازداشت‌ها را افزایش دهد و پیامدهای اقتصادی قابل توجهی به همراه داشته باشد.

ماموران فدرال در سال جاری چند عملیات پر سر و صدا علیه کسب‌وکارها انجام دادند، اما از یورش به مزارع، کارخانه‌ها و بخش‌هایی که نقش مهمی در اقتصاد آمریکا دارند خودداری کردند. با این حال، مقام‌های دولت آمریکا گفته‌اند برنامه‌های سال آینده شامل «تمرکز بیشتر بر کارفرمایان» خواهد بود.

سارا پیرس، مدیر سیاست اجتماعی در اندیشکده «ثرد وی»، گفت تمرکز بر محل‌های کار می‌تواند شرکت‌ها را وادار کند در برابر سیاست‌های مهاجرتی دولت موضع‌گیری کنند و افزود باید دید «آیا کسب‌وکارها در نهایت در برابر این رویکرد می‌ایستند یا نه».

تام هومن، مسئول امور مرزی کاخ سفید، در گفت‌وگو با رویترز گفت: «فکر می‌کنم سال آینده شاهد انفجار اعداد خواهیم بود.»

او افزود افزایش بودجه و جذب نیروهای جدید، بازداشت‌ها را به‌طور محسوسی بالا خواهد برد.

از زمان روی کار آمدن ترامپ در ژانویه تاکنون، حدود ۶۲۲ هزار مهاجر از آمریکا اخراج شده‌اند.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

دادگاه قم زنی را به‌دلیل بوسیدن و در آغوش گرفتن مردی در کافی‌شاپ به ۵۰ ضربه شلاق محکوم کرد
۱

دادگاه قم زنی را به‌دلیل بوسیدن و در آغوش گرفتن مردی در کافی‌شاپ به ۵۰ ضربه شلاق محکوم کرد

۲

یک شهروند عراقی به اتهام «جاسوسی» برای عربستان سعودی در زندان رشت اعدام شد

۳

مجلس خبرگان خواستار «اجرای قاطع» مقررات حجاب و پاسخ سخت به تهدیدهای آمریکا شد

۴

استقرار تک‌تیرانداز در دفتر امام‌جمعه و خوابگاه دانشجویی برای سرکوب اعتراضات سمنان

۵

مقام لبنانی: ماموران اطلاعاتی سوریه و ترکیه فرمانده متحد اسد را از لبنان ربودند

انتخاب سردبیر

  • هوش مصنوعی در خدمت رمزگشایی از اسناد تاریخی؛ از ارتش نازی تا دوران ناپلئون

    هوش مصنوعی در خدمت رمزگشایی از اسناد تاریخی؛ از ارتش نازی تا دوران ناپلئون

  • مهرداد اخلاقی کیست؛ معمار موشک‌های سپاه به وزارت دفاع رسید

    مهرداد اخلاقی کیست؛ معمار موشک‌های سپاه به وزارت دفاع رسید

  • فرانسه: خوانشی از یک انحطاط
    تحلیل

    فرانسه: خوانشی از یک انحطاط

  • ساختار فرماندهی سرکوب؛ بخش پنجم گزارش آمران کشتار

    ساختار فرماندهی سرکوب؛ بخش پنجم گزارش آمران کشتار

  • مسیح علی‌نژاد: اروپا به دست‌دادگان با جلادان تهران و کابل ویزا می‌دهد

    مسیح علی‌نژاد: اروپا به دست‌دادگان با جلادان تهران و کابل ویزا می‌دهد

  • خدمات شهروندی و مهاجرت آمریکا بررسی همه پرونده‌های مهاجرتی افغان‌ها را متوقف کرد

    خدمات شهروندی و مهاجرت آمریکا بررسی همه پرونده‌های مهاجرتی افغان‌ها را متوقف کرد