• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دادستان کل نیویورک از مردم خواست عملیات ماموران مهاجرت را مستند و گزارش کنند

۱ آبان ۱۴۰۴، ۰۲:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

دادستان کل ایالت نیویورک، لتیشیا جیمز، از شهروندان خواست هرگونه تصویر، ویدیو یا مدرکی از عملیات ماموران فدرال مهاجرت (آیس) را به دفتر او ارسال کنند تا بررسی شود.

این فراخوان یک روز پس از یورش پرحاشیه ماموران مهاجرت به فروشندگان خیابانی در منطقه کانال استریت منهتن که محله چینی‌ها است اعلام شد؛ عملیاتی که با اعتراض و درگیری ساکنان محلی همراه بود.

جیمز اعلام کرد اطلاعات ارسال‌شده از طریق «فرم گزارش اقدامات فدرال» جمع‌آوری می‌شود و هدف آن «حمایت از حق همه نیویورکی‌ها برای زندگی بدون ترس و ارعاب» است. او این اقدام را واکنشی به موج جدید سرکوب مهاجران در شهرهای بزرگ آمریکا دانست؛ سیاستی که دولت دونالد ترامپ در چارچوب طرح تشدید کنترل‌های مهاجرتی در شهرهایی مانند نیویورک، لس‌آنجلس و شیکاگو آغاز کرده است. روزنامه سان‌فرانسیسکو کرانیکل گزارش داده دولت قصد دارد بیش از ۱۰۰ مامور فدرال دیگر را برای افزایش عملیات مهاجرتی به کالیفرنیا اعزام کند.

به گفته شاهدان، ده‌ها مامور نقاب‌دار آیس سه‌شنبه‌شب به خیابان کانال (محله چینی‌ها) حمله کردند، معترضان را به خشونت متهم کردند و چندین نفر را بازداشت کردند. وزارت امنیت داخلی آمریکا اعلام کرد در این عملیات ۹ تبعه خارجی از کشورهای مالی، سنگال، موریتانی و گینه به اتهام تخلف مهاجرتی بازداشت شده‌اند و پنج نفر دیگر نیز به اتهام «حمله به ماموران و ممانعت از اجرای عدالت» در بازداشت به‌سر می‌برند.

دن گلدمن، نماینده دموکرات کنگره که منطقه کانال استریت در حوزه انتخابیه او قرار دارد، گفت دفترش به آزادی چهار شهروند آمریکایی که به‌اشتباه بازداشت شده بودند کمک کرده است. او عملیات اداره مهاجرت را «یورشی خشن و بی‌هدف» توصیف کرد که طی آن ماموران «معترضان را کتک زدند و مردم را بدون تمایز بازداشت کردند».

سخنگوی وزارت امنیت داخلی، تریشا مک‌لافلین، اقدام دادستان نیویورک برای نظارت بر عملیات مهاجرت را «مانع اجرای عدالت» خوانده است. اما جیمز و دیگر مقام‌های دموکرات می‌گویند این نظارت بخشی از تلاش گسترده‌تر برای مستندسازی نقض حقوق شهروندان و مهاجران در جریان عملیات فدرال است.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که فضای سیاسی میان دولت ترامپ و دادستان کل نیویورک بار دیگر متشنج شده است. جیمز، که در سال ۲۰۲۲ پرونده تقلب مالی علیه ترامپ را مطرح کرده بود، اخیراً خود با اتهام «ارائه اطلاعات نادرست در درخواست وام مسکن» مواجه شده است. با این حال، او گفته است که اقدام جدیدش برای «پاسداری از حقوق نیویورکی‌ها» ادامه خواهد یافت.

شاهدان عینی گزارش دادند که خیابان کانال – که معمولاً مملو از فروشندگان خیابانی است – روز چهارشنبه تقریباً خالی بود؛ وضعیتی که به گفته ساکنان، یادآور فضای ترس و ناامنی پس از عملیات فدرال است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

جمهوری اسلامی دو تن دیگر از معترضان دی‌ماه در اصفهان را در ملاعام اعدام کرد
۱

جمهوری اسلامی دو تن دیگر از معترضان دی‌ماه در اصفهان را در ملاعام اعدام کرد

۲

آسوشیتدپرس از «پیشرفت چشمگیر» تلاش‌های میانجیگرانه میان تهران و واشینگتن خبر داد

۳

شهروندان اعدام دو معترض دی‌ماه در خیابان‌های اصفهان را «جنایت علیه بشریت» خواندند

۴
اختصاصی

قائم حسینی، امیرحسین ملکی و علی دشتی، از معترضان دی‌ماه در اصفهان، در آستانه اعدام هستند

۵

رسانه وابسته به سپاه طرفداران جمهوری اسلامی را به کشتن ملانیا ترامپ تشویق کرد

انتخاب سردبیر

  • خانواده‌های دادخواه خیزش دی‌ماه تحت فشار روانی شدید قرار دارند

    خانواده‌های دادخواه خیزش دی‌ماه تحت فشار روانی شدید قرار دارند

  • مرکز آمار ایران: تورم نقطه‌به‌نقطه تیرماه به حدود ۸۸ درصد رسید

    مرکز آمار ایران: تورم نقطه‌به‌نقطه تیرماه به حدود ۸۸ درصد رسید

  • وقتی بحران از تیتر اول پایین می‌آید؛ اقتصاد توجه، فرسودگی اجتماعی و رقابت بر سر ذهن جامعه
    تحلیل

    وقتی بحران از تیتر اول پایین می‌آید؛ اقتصاد توجه، فرسودگی اجتماعی و رقابت بر سر ذهن جامعه

  • ثروت جنوب ایران به مرکز می‌رود، محرومیت همان‌جا می‌ماند
    تحلیل

    ثروت جنوب ایران به مرکز می‌رود، محرومیت همان‌جا می‌ماند

  • عفو بین‌الملل: دست‌کم ۶۰ نفر، از جمله سه فرد زیر ۱۸ سال، در ایران در خطر اعدام قرار دارند

    عفو بین‌الملل: دست‌کم ۶۰ نفر، از جمله سه فرد زیر ۱۸ سال، در ایران در خطر اعدام قرار دارند

  •  یورش ماموران مهاجرت آمریکا به محله چینی‌ها در نیویورک با اعتراض گسترده روبه‌رو شد

    یورش ماموران مهاجرت آمریکا به محله چینی‌ها در نیویورک با اعتراض گسترده روبه‌رو شد