• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

یورش ماموران مهاجرت آمریکا به محله چینی‌ها در نیویورک با اعتراض گسترده روبه‌رو شد

۳۰ مهر ۱۴۰۴، ۰۴:۲۷ (‎+۱ گرینویچ)
اسکرین‌شات از تصاویر منتشر شده از این رویداد
اسکرین‌شات از تصاویر منتشر شده از این رویداد

تظاهرات گسترده‌ای در نیویورک پس از یورش ماموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا (آیس) به محله چینی‌ها به‌دلیل «فروش کالاهای تقلبی» شکل گرفت. در این عملیات که سه‌شنبه، ۲۹ مهر، در منهتن انجام شد، ده‌ها مامور مسلح فدرال شرکت داشتند و تعدادی از فروشندگان و عابران بازداشت شدند.

به گزارش رسانه‌های محلی، ماموران فدرال به منطقه‌ای شناخته‌شده برای فروش کیف، جواهرات و لوازم جانبی تقلبی یورش بردند. شاهدان از حضور خودروهای زرهی در خیابان‌های شهر و بازداشت چندین نفر توسط ماموران نقاب‌دار خبر دادند. وزارت امنیت داخلی آمریکا اعلام کرد که این عملیات با همکاری اف‌بی‌آی و گشت مرزی و با هدف مقابله با فروش کالاهای جعلی انجام شده است.

ساعت‌ها پس از یورش ماموران، صدها نفر از ساکنان و فعالان اجتماعی در برابر ساختمان مهاجرت فدرال در منطقه فدرال پلازا تجمع کردند. معترضان شعارهایی چون «آی‌سی‌ئی از نیویورک بیرون» و «نه به فاشیسم در آمریکا» سر دادند و برخورد خشونت‌آمیز ماموران را محکوم کردند.

مراد عواوده، نایب‌رییس ائتلاف مهاجران نیویورک، گفت بین ۱۵ تا ۴۰ فروشنده در جریان این عملیات بازداشت شدند و دست‌کم دو نفر نیز هنگام اعتراض به ماموران در محل دستگیر شدند. او در سخنرانی خود گفت: «چنین صحنه‌هایی در دموکراسی دیده نمی‌شود؛ این تصاویر یادآور رژیم‌های فاشیستی است.»

پلیس نیویورک در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این عملیات نیروهای فدرال دخالتی نداشته، اما شاهدان از حضور نیروهای ضد شورش نیویورک در میان ماموران و بازداشت برخی معترضان خبر دادند.

اریک آدامز، شهردار نیویورک، نیز با تاکید بر اینکه «نیویورک با نهادهای فدرال برای اجرای اخراج‌های مدنی همکاری نمی‌کند»، گفت: «مهاجران بدون مدرک نباید هدف نیروهای امنیتی باشند و تمرکز باید بر مجرمان خشن باشد.»

چند سیاستمدار محلی از جمله زُهران ممدانی و اندرو کومو (دو نامزد انتخابات شهرداری) این عملیات را «نمایشی و سیاسی» خواندند و آن را نشانه‌ای از سیاست‌های اقتدارگرایانه دولت ترامپ دانستند. کومو در بیانیه‌ای گفت: «یورش آیس در چاینا‌تاون [محله چینی‌ها] سوءاستفاده‌ای آشکار از قدرت فدرال بود که به‌جای ایجاد امنیت، ترس را گسترش داد.»

در ماه‌های اخیر، یورش‌های مشابه مأموران اداره مهاجرت (آیس) در شهرهایی چون شیکاگو، لس‌آنجلس و پورتلند نیز با اعتراضات گسترده و گزارش‌های متعددی از خشونت ماموران همراه بوده است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

جمهوری اسلامی دو تن دیگر از معترضان دی‌ماه در اصفهان را در ملاعام اعدام کرد
۱

جمهوری اسلامی دو تن دیگر از معترضان دی‌ماه در اصفهان را در ملاعام اعدام کرد

۲

آسوشیتدپرس از «پیشرفت چشمگیر» تلاش‌های میانجیگرانه میان تهران و واشینگتن خبر داد

۳

شهروندان اعدام دو معترض دی‌ماه در خیابان‌های اصفهان را «جنایت علیه بشریت» خواندند

۴
اختصاصی

قائم حسینی، امیرحسین ملکی و علی دشتی، از معترضان دی‌ماه در اصفهان، در آستانه اعدام هستند

۵

کارشناسان سازمان ملل خواستار توقف اعدام‌ها در پرونده میدان علیخانی اصفهان شدند

انتخاب سردبیر

  • خانواده‌های دادخواه خیزش دی‌ماه تحت فشار روانی شدید قرار دارند

    خانواده‌های دادخواه خیزش دی‌ماه تحت فشار روانی شدید قرار دارند

  • مرکز آمار ایران: تورم نقطه‌به‌نقطه تیرماه به حدود ۸۸ درصد رسید

    مرکز آمار ایران: تورم نقطه‌به‌نقطه تیرماه به حدود ۸۸ درصد رسید

  • وقتی بحران از تیتر اول پایین می‌آید؛ اقتصاد توجه، فرسودگی اجتماعی و رقابت بر سر ذهن جامعه
    تحلیل

    وقتی بحران از تیتر اول پایین می‌آید؛ اقتصاد توجه، فرسودگی اجتماعی و رقابت بر سر ذهن جامعه

  • ثروت جنوب ایران به مرکز می‌رود، محرومیت همان‌جا می‌ماند
    تحلیل

    ثروت جنوب ایران به مرکز می‌رود، محرومیت همان‌جا می‌ماند

  • عفو بین‌الملل: دست‌کم ۶۰ نفر، از جمله سه فرد زیر ۱۸ سال، در ایران در خطر اعدام قرار دارند

    عفو بین‌الملل: دست‌کم ۶۰ نفر، از جمله سه فرد زیر ۱۸ سال، در ایران در خطر اعدام قرار دارند

  • قاضی فدرال آمریکا عملکرد ماموران اداره مهاجرت را به‌دلیل خشونت علیه معترضان زیر سوال برد

    قاضی فدرال آمریکا عملکرد ماموران اداره مهاجرت را به‌دلیل خشونت علیه معترضان زیر سوال برد