• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ساپینتو: هیچ مذاکره‌ای برای جدایی از استقلال نداشتم، چطور چنین دروغی در تلویزیون گفته شد؟

۱۴ مهر ۱۴۰۴، ۱۸:۱۲ (‎+۱ گرینویچ)

ریکاردو ساپینتو، سرمربی استقلال درباره جدایی از این تیم به ورزش سه گفت: «من هیچ صحبت و مذاکره‌ای با باشگاه در خصوص جدایی نداشتم و اصلا چنین موضوعاتی در گفتگوهای ما مطرح نشده، پس چطور ممکن است در تلویزیون چنین دروغی گفته شود؟ این نهایت بی‌احترامی است.»

ساپینتو گفت: «اصلا شما چرا باید در مورد مبلغ قرارداد من صحبت کنید؟ می‌توانید انتقاد فنی کنید و نظرات خودتان را مطرح کنید اما چطور ممکن است به مربی خارجی که مهمان کشور شماست تهمت بزنید؟»

سرمربی استقلال ادامه داد: «اولین بار که به استقلال آمدم چند ماه پولی دریافت نکردم، در آن مقطع نه شکایت کردم و نه کار را متوقف کردم. با تمام وجود ماندم، تلاش کردم و مبارزه کردم تا استقلال را به موفقیت برسانم. من هنوز مطالبات آن دوره را دریافت نکردم. بیش از آنکه به فکر طلبم باشم به این فکر هستم که به تیمم کمک‌کنم.»

او گفت: «بسیاری از پیشکسوتان خوب استقلال در این مدت بدون هیچ انتظاری حامی و پشتیبان تیم محبوبشان بودند. اگر انتقادی هم باشد با کمال میل می پذیرم اما خط قرمز من دو چیز است، دروغ و توهین، این دو موضوع را به هیچ وجه تحمل نمی کنم. احترام می گذارم و انتظار احترام متقابل دارم.»

سرمربی استقلال درباره شایعه حواشی اردوی کیش گفت: «یک رسانه خبر دروغی منتشر کرد و تهمت زشتی به من و تیم استقلال زدند که باید در قبال آن پاسخگو باشند. شرم‌آور است که اینطور علیه من دروغ می‌گویند و این دروغ‌ها به شکل گسترده منتشر می‌شود.»

سرمربی استقلال درباره نتایج ضعیف آبی‌پوشان گفت: «زمانی که در ابتدای فصل از کمبود بازیکن در اردوی ترکیه گلایه می کردم می توانستم شرایط امروز را پیش بینی کنم. در فوتبال اگر قرار باشد شما پیش فصل موفقی نداشته باشید، تنها با ۱۲ بازیکن به اردو بروید و بدون آمادگی بدنی مناسب همچنین هماهنگی کافی فصل را با قدرت شروع کنید همه اصول و قواعد فوتبال بی معنی می شود.»

او گفت: «مسلما ما به یک تیم کامل در اردو نیاز داشتیم تا به هماهنگی تاکتیکی و بدنی لازم برسیم و در چند بازی تدارکاتی ترکیب های متفاوتی را آزمایش کنیم اما بازی های تدارکاتی ما در شروع فصل آغاز شد و مجبور شدیم برای رسیدن به ترکیب ایده‌آل تغییرات زیادی بدهیم.»

ساپینتو درباره ادعاهای یکی از برنامه‌های ورزشی صداوسیما گفت: «مجری این برنامه که ظاهرا به مربیگری فوتبال هم وارد شده، گفته که ساپینتو اعلام کرده «نمی‌روم مگر اینکه اخراجم کنید و کل پولم را بدهید» و علیرضا منصوریان پیشکسوت و سرمربی سابق استقلال هم این موضوع را تایید کرد. شما اطمینان دارید که ساپینتو چنین چیزی گفته است؟ مبلغ قرارداد من به مراتب کمتر از چیزی است که در این برنامه گفته شد.»

Banner

پربازدیدترین‌ها

رویترز: آمریکا در جنگ ایران تقریبا تمام موشک‌های دوربرد دقیق خود را به‌کار برده است
۱

رویترز: آمریکا در جنگ ایران تقریبا تمام موشک‌های دوربرد دقیق خود را به‌کار برده است

۲

اکسیوس: مجتبی خامنه‌ای توافق موقت برای بازگشایی تنگه هرمز را تایید کرده است

۳

امارات بار دیگر ورود شناورهای ایرانی را به بنادر خود ممنوع کرد

۴

پس از جنجال استعفا، دفتر مجتبی خامنه‌ای واکنش او به «نامه» پزشکیان را تکذیب کرد

۵

ام‌اس ناو: توافق احتمالی با عمان کنترل تهران بر تنگه هرمز را افزایش می‌دهد

انتخاب سردبیر

  • واشینگتن‌پست: ترامپ از هگست درباره کاهش شدید ذخایر موشکی توضیح خواست

    واشینگتن‌پست: ترامپ از هگست درباره کاهش شدید ذخایر موشکی توضیح خواست

  • تخمین پژوهشگران: در عصر طلایی تنوع زبانی، تا ۷۵ هزار زبان در جهان وجود داشت

    تخمین پژوهشگران: در عصر طلایی تنوع زبانی، تا ۷۵ هزار زبان در جهان وجود داشت

  • دو فوتبالیست زن ایرانی ۵ ماه پس از پناهندگی، شهروند استرالیا شدند

    دو فوتبالیست زن ایرانی ۵ ماه پس از پناهندگی، شهروند استرالیا شدند

  • رویترز: ترامپ پس از تهدید تهران به حمله به زیرساخت‌های منطقه، حملات گسترده را متوقف کرد

    رویترز: ترامپ پس از تهدید تهران به حمله به زیرساخت‌های منطقه، حملات گسترده را متوقف کرد

  • شهروندان:‌ با «دزدی» اپراتورها، حجم بسته‌های اینترنت بسیار زود تمام می‌شود
    روایت شما

    شهروندان:‌ با «دزدی» اپراتورها، حجم بسته‌های اینترنت بسیار زود تمام می‌شود