کرامر جمعه ۲۷ تیرماه در گفتوگو با ایران اینترنشنال در پاسخ به پرسشی که آیا نیازی به حمله نظامی مجدد به خاک ایران میبیند یا خیر، گفت: «صادقانه بگویم، فکر میکنم رئیسجمهوری تصمیم درستی گرفت. او یک حمله دقیق و مخفیانه انجام داد که به ایران فرصت کافی داد تا واکنشی مسالمتآمیز نشان دهد.»
او با تاکید بر اینکه این حمله برنامه هستهای جمهوریاسلامی را سالها، شاید حتی دههها به عقب انداخت، تصریح کرد: «هیچ دلیلی برای ورود به یک درگیری طولانیمدت وجود ندارد—و رئیسجمهوری هم چنین قصدی ندارد. او قدرتش را نشان داد و فکر میکنم این اقدام باید به صلح منجر شود. بنابراین، فعلا ضرورتی برای اقدامات نظامی بیشتر نمیبینم.»
اول تیرماه، پس از حمله آمریکا به تاسیسات هستهای فردو، نطنز و اصفهان، دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا اعلام کرد حمله به سایتهای هستهای ایران از جمله فردو با موفقیت انجام شده است.
این سناتور جمهوریخواه با بیان اینکه با فعال کردن مکانیسم ماشه توسط کشورهای اروپایی موافق است، گفت: «تمام جنگها نظامی نیستند. در بسیاری از موارد، آسیبپذیریهای اقتصادی یا سایبری هم میتوانند به همان اندازه مؤثر باشند.»
همزمان با این گفتوگو، سه کشور اروپایی هشدار دادند در صورت به بنبست رسیدن مذاکرات با جمهوری اسلامی، مکانیسم ماشه را فعال خواهند کرد.
او در پاسخ به ایران اینترنشنال، درباره به رسمیت شناختن طالبان از سوی ایالات متحده، به عنوان حکومت مشروع افغانستان گفت «من در حال حاضر طرفدار چنین کاری نیستم» و ادامه داد: «یکی از مشکلات این است که رئیسجمهوری ترامپ در زمان ریاستجمهوریاش روند مهمی را آغاز کرده بود—و به نظرم روند خوبی هم بود—اما آن روند بر اساس شروط مشخصی طراحی شده بود که طالبان باید قبل از خروج نیروها به آنها عمل میکرد.»
او با انتقاد از رئیسجمهوری پیشین آمریکا گفت: «اما جو بایدن با یک عقبنشینی شتابزده و بدون برنامهریزی، عملاً آن روند را برهم زد.»
۱۲ تیرماه، روسیه بهعنوان نخستین کشور، طالبان را به رسمیت شناخت.