• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

بازداشت ۳ شهروند اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای جمهوری اسلامی

۹ تیر ۱۴۰۴، ۱۲:۵۲ (‎+۱ گرینویچ)

پلیس و آژانس امنیت اسرائیل (شین‌بت) در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند سه شهروند این کشور به اتهام جاسوسی برای جمهوری اسلامی بازداشت شده‌اند.

بر اساس این بیانیه که دوشنبه ۹ تیر منتشر شد، یکی از بازداشت‌شدگان فردی به نام مارک مورگین است که به ظن جابه‌جایی یک نارنجک از محلی نامشخص به نقطه‌ای دیگر بنا به دستور یک عامل وابسته به جمهوری اسلامی دستگیر شده است.

به گفته نهادهای امنیتی اسرائیل، مورگین از این موضوع آگاه بوده که احتمال دارد از این نارنجک برای آسیب رساندن به شهروندان اسرائیلی استفاده شود.

همچنین او مامور شده بود تا در جریان جنگ میان جمهوری اسلامی و اسرائیل، از لحظه رهگیری یک موشک فیلم‌برداری و آن را برای رابط خود ارسال کند.

این مرد ۳۳ ساله که ساکن دره اردن در کرانه باختری است، در طول ماه جاری میلادی نیز ارتباط خود را با عامل حکومت ایران حفظ کرده بود.

پیش‌تر در هفتم تیر، شبکه ۱۲ اسرائیل در گزارشی اختصاصی فاش کرد یک شهروند ۲۴ ساله اسرائیلی که در ماه آوریل به اتهام جاسوسی برای جمهوری اسلامی بازداشت شد، مامور شده بود تا مواد منفجره قدرتمندی را در نزدیکی خانه یسرائیل کاتز، وزیر دفاع این کشور، کار بگذارد.

بر اساس این گزارش، جمهوری اسلامی از طریق پیام‌رسان تلگرام با این شهروند اسرائیلی ارتباط برقرار کرد و به‌واسطه فردی به نام «الکس»، او را به ماموریت‌های مختلفی از جمله «جاسوسی» و «عملیات تروریستی» گماشت.

طرح جمهوری اسلامی برای ترور یک شهروند اسرائیلی

نیروهای امنیتی اسرائیل همچنین دو ساکن شهر طبریه به نام‌های یونی سگال، ۱۸ ساله و نهورای عمری مزر‌احی، ۲۰ ساله، را به اتهام تلاش برای انجام عملیات به دستور یک عامل مرتبط با حکومت ایران دستگیر کردند.

به گزارش پلیس و شین بت، این عامل وابسته به جمهوری اسلامی قصد داشت این دو نفر را برای قتل یک شهروند اسرائیلی که نامش فاش نشده، به خدمت بگیرد و در ازای آن صدها هزار شِکِل (واحد پول اسرائیل) به آن‌ها پرداخت کند.

طبق برنامه قرار بود این دو نفر ابتدا به کشور دیگری منتقل شوند، در آن‌جا آموزش ببینند و سپس هویت هدف به آن‌ها اعلام شود. با این حال، این طرح در نهایت به اجرا درنیامد.

این دو همچنین متهم‌ هستند که از مراکز خرید و بیمارستان‌ها در مناطق مختلف اسرائیل فیلم‌برداری کرده و اطلاعاتی درباره نقشه داخلی، تعداد نگهبانان و شمار فروشگاه‌های هر مرکز برای رابط خود ارسال کرده‌اند.

این اطلاعات شامل چند مرکز خرید در شهرهای حیفا، طبریه و تل‌آویو و همچنین بیمارستان ایخیلوف تل‌آویو بوده است.

تایمز اسرائیل ۹ تیر گزارش داد دادگاه با تمدید قرار بازداشت این سه مظنون تا پنج‌شنبه ۱۲ تیر موافقت کرده است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

سنتکام: در پی حمله موشکی به دو ناو جنگی آمریکا، ۳ نفتکش متعلق به سپاه را منهدم کردیم
۱

سنتکام: در پی حمله موشکی به دو ناو جنگی آمریکا، ۳ نفتکش متعلق به سپاه را منهدم کردیم

۲

وال‌استریت ژورنال: زمان در رویارویی بر سر تنگه هرمز به ضرر تهران می‌گذرد

۳

نیلوفر مجاور پس از ۱۰ روز ناپدید شدن با مرگ مغزی به بیمارستان رسید؛ مظنون متواری است

۴
اختصاصی

مکالمه جنگنده‌ آمریکایی با نفتکش حامل نفت ایران در تنگه هرمز و دادن اخطار پیش از شلیک

۵

وزیر دفاع اسرائیل: تونل‌های زیرزمینی علی الطاهر از نیروهای حزب‌الله پاک‌سازی شدند

انتخاب سردبیر

  • مقام اسرائیلی: تلاش‌های حکومت ایران برای حمله به مخالفان در خارج افزایش یافته است
    اختصاصی

    مقام اسرائیلی: تلاش‌های حکومت ایران برای حمله به مخالفان در خارج افزایش یافته است

  • چالش واشینگتن در اجرای تحریم‌ها؛ رخنه شبکه بانکداری سایه ایران به نظام مالی آمریکا

    چالش واشینگتن در اجرای تحریم‌ها؛ رخنه شبکه بانکداری سایه ایران به نظام مالی آمریکا

  • نگرانی از افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا در ایران در پی کمبود واکسن

    نگرانی از افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا در ایران در پی کمبود واکسن

  • دو آپارتمان لوکس مرتبط با مجتبی خامنه‌ای در لندن به فروش گذاشته شدند

    دو آپارتمان لوکس مرتبط با مجتبی خامنه‌ای در لندن به فروش گذاشته شدند

  • از محدودیت زنان تا محرومیت مردان؛ تبعیض جنسیتی روی سکوهای ورزشگاه‌های ایران
    تحلیل

    از محدودیت زنان تا محرومیت مردان؛ تبعیض جنسیتی روی سکوهای ورزشگاه‌های ایران

  • استفاده جمهوری اسلامی از دوربین‌های مداربسته خصوصی برای جاسوسی از اسرائیل

    استفاده جمهوری اسلامی از دوربین‌های مداربسته خصوصی برای جاسوسی از اسرائیل

  • جمهوری اسلامی از سفارت‌خانه‌هایش در خارج برای جاسوسی و عملیات نفوذ استفاده می‌کند

    جمهوری اسلامی از سفارت‌خانه‌هایش در خارج برای جاسوسی و عملیات نفوذ استفاده می‌کند