پاسخ باشگاه استقلال به ملوان؛ قهرمانی ما را مخدوش نکنید، بارها قربانی اشتباه داوری شدیم

باشگاه استقلال در واکنش به بیانیه باشگاه ملوان بیانیه‌ای صادر کرد و نوشت: «استقلال بارها قربانی اشتباهات داوری شد، اما هیچ‌گاه منطق فوتبال و نتیجه بازی را زیر سؤال نبرد. مخدوش کردن قهرمانی استقلال که با تلاش بازیکنان و کادر فنی به دست آمده، به اعتبار فوتبال ایران کمک نمی‌کند.»

در ادامه بیانیه استقلال آمده: «درباره ادعای قطع سیستم کمک داور ویدیویی (VAR)، باشگاه استقلال هیچ اطلاعی از نحوه عملکرد فنی این سامانه در روز مسابقه ندارد. با این حال، طبق اظهارات رسمی مسئولان داوری، این سیستم به صورت کامل فعال بوده و مکالمات ثبت شده است. اگر هم مشکلی وجود داشته، این مسئله نه به سود استقلال بوده و نه با دخالت باشگاه صورت گرفته است.»

باشگاه استقلال در پایان نوشت: «ضمن احترام به باشگاه ملوان و جایگاه ریشه‌دار آن در فوتبال ایران، انتظار می‌رود هیئت‌ مدیره و کادر فنی آن باشگاه نیز به همان اندازه در قبال گفتار و رفتار خود مسئول باشند. از نگاه باشگاه استقلال، شأن ملوان در نام‌هایی چون سیروس قایقران و بهمن صالح‌نیا معنا دارد، نه در فضاسازی‌های بی‌پایه و حاشیه‌سازی‌های پس از بازی».