افشاگری تسنیم؛ قرارداد ۱۴۵ میلیاردی پیام نیازمند با پرسپولیس بهاضافه آپشن ۲۰ درصدی

خبرگزاری تسنیم مدعی شده رقم قرارداد پیام نیازمند با پرسپولیس ۱۴۵ میلیارد تومان است: «رقم پایه قرارداد دوساله نیازمند با پرسپولیس برای سال اول ۶۶ میلیارد تومان و برای سال دوم ۷۹ میلیارد تومان است و در طول هر فصل ۲۰ درصد آپشن نیز برای او در نظر گرفته شده است.»
به نوشته این خبرگزاری «در صورتی که پیام نیازمند در ۵۱ درصد بازیها در ترکیب پرسپولیس حضور داشته باشد، ۱۰ درصد و در صورت قهرمانی در لیگ برتر نیز ۱۰ درصد دیگر از مبلغ قراردادش را بهعنوان آپشن دریافت خواهد کرد.»
همچنین پرسپولیس باید در زمانبندیهای ۸ هفتهای، (اول، هشتم، نیمفصل، بیستوسوم و هفته پایانی) و هر مرحله ۲۰ درصد از مبلغ قرارداد را به حساب پیام نیازمند واریز کند.
روز گذشته روزنامه فرهیختگان هم گزارش داد که صحبتهای پیام نیازمند با یکی از بازیکنان پرسپولیس درباره قراردادش با این باشگاه باعث شده صدای اعتراض ملیپوشان پرسپولیس به قراردادهای خودشان بلند شود: «نیازمند به یکی از ملیپوشان پرسپولیس گفته مبلغ قراردادش برای سال اول ۸۰ میلیارد تومان است. مطرح شدن این مبلغ باعث شده صدای دیگر ملیپوشان پرسپولیس- که قراردادشان فصل گذشته ۲۰ تا ۲۵ میلیارد بوده- در بیاید.»
باشگاه پرسپولیس با خرید پنج بازیکن سرشناس از تیمهای مختلف لیگ برتر، فصل نقلوانتقالات را بسیار پُرسروصدا آغاز کرد. شایعات زیادی درباره رقم این نقلوانتقالات پرسپولیس به گوش میرسد که جنجالیترین آنها مربوط به پیام نیازمند است.
از سوی دیگر نامهای از درخواست پرسپولیس از بانک شهر برای واریز ۱۰۰ میلیارد تومان به حساب باشگاه برای پیشپرداخت به پنج بازیکن جدید سرخپوشان منتشر شده که شایعات را به واقعیت نزدیک کرده است.