ایران - کره شمالی نه مشهد، نه آزادی، در استادیوم قلعه‌حسن‌خان

در پی لغو برگزاری بازی ایران - کره شمالی در مشهد، ایسنا خبر داده که این بازی به جای استادیوم آزادی در ورزشگاه قلعه‌حسن‌خان برگزار خواهد شد. فدراسیون فوتبال امروز اعلام کرد دیدار آخر تیم ملی فوتبال در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ به جای مشهد در تهران برگزار خواهد شد.

درحالی احتمالا استادیوم قلعه‌حسن‌خان دوباره به چرخه فوتبال ملی بر می‌گردد که پس از بازسازی ضلع غربی استادیوم آزادی، در ماه‌های گذشته بازی‌های ملی و استقلال و پرسپولیس در این استادیوم و با تایید AFC برگزار شده است.

فدراسیون فوتبال صبح امروز خبر داد که «به دلیل محدودیت های پروازی» و «تامین به هنگام برخی از سخت افزارهای مدنظر فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا» بازی تیم‌های ملی ایران و کره شمالی به جای مشهد، در تهران برگزار می شود.

خبرگزاری تسنیم اما نوشته که این بازی به دلیل «گنجایش ۲۰ هزار نفری ورزشگاه امام رضا» و «حساسیت‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا» در مشهد برگزار نمی‌شود «اگر به دلیل حضور بیش از حد تماشاگران مشکلاتی در ورزشگاه رخ دهد ایران از سوی AFC جریمه خواهد شد.»