حدادیان، مالک نساجی: آقای تاج از خواب بیدار شو، حکم فساد مس رفسجان چه شد؟
رضا حدادیان، مالک باشگاه نساجی، پس از سقوط این تیم به دسته پایینتر، در ارتباط تلفنی با شبکه ورزش با انتقاد از صادرنشدن رای پرونده فساد فوتبال: «آقای تاج از خواب بیدار شوید! مس رفسنجان فساد کرده و فسادش هم محرز شده اما هیچ بررسی نکردند و حکمی ندادند.»
حدادیان دراینباره گفت: «باید حکم مس رفسنجان اعلام شود که آیا تبرئه شدند یا نشدند. یکسری میگویند حکم مس آمده و یکسری میگویند نیامده. آقای تاج، آقای کمیته انضباطی معلوم کنید که مس رفسنجان فسادش محرز شده یا نشده است. سقوط کرده یا نه؟ اگر فساد نشده، ما بدانیم معنی فساد چیست. اگر فساد شده که باید برخورد شود.»
حدادیان در تلاش برای دلگرمی دادن به هواداران این تیم هم گفت: «درست است از اسب افتادیم، اما اصل داریم و ریشه داریم. با قدرت برمیگردیم. من به مردم مازندران قول میدهم که با قدرت برمیگردیم اما ظلم و جفایی که به من شد را هیچ وقت فراموش نمیکنم.»