اینزاگی، سرمربی اینتر: طارمی شایسته تحسین است، عملکرد خوبی مقابل بارسلونا داشت
سیمونه اینزاگی، سرمربی اینتر پس از تساوی مقابل بارسلونا گفت: «لائوتارو متأسفانه یک مشکل جزئی داشت و ما در این هفتهها با مشکلات زیادی روبهرو بودیم. طارمی از مصدومیت برگشته بود و امشب واقعاً شایسته تحسین است، چون در یک بازی بسیار سخت، بهخوبی وارد زمین شد و عملکرد خوبی داشت.»
اینزاگی ادامه داد: «اگر تورام به موقع بهبود پیدا نمیکرد، طارمی به عنوان بازیکن اصلی بازی میکرد. تورام کاملاً خسته بود و در دقایق پایانی فقط با یک مهاجم بازی کردیم.»
اینزاگی درباره تقابل با بارسلونا همچنین گفت: «سعی کردیم چند چیز را اصلاح کنیم. نباید فراموش کرد که در سمت مقابل بازیکنی حضور داشت که در ۸ یا ۹ سال گذشته مثل او را ندیدهایم؛ یامال مشکلات زیادی برای ما ایجاد کرد. حتی سهنفره مهار کردن او کافی نبود چون فضاهای جدیدی باز میشد و ما مجبور شدیم عقب بنشینیم. اما او در نیمه دوم افت کرد و ما توانستیم یک نمایش باکیفیت در ۴۵ دقیقه دوم ارائه کنیم.»