• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کارتال پیش از سفر به تهران: امیدوارم بیش از ۱.۵ سال در پرسپولیس بمانم

۶ بهمن ۱۴۰۳، ۰۷:۳۸ (‎+۰ گرینویچ)

اسماعیل کارتال، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، پیش از سفر به تهران در فرودگاه استانبول به شبکه TRT SPOR ترکیه گفت که برای حضور در ترکیه با مصطفی دنیزلی مشورت کرده و البته ابراز امیدواری کرد بتواند با موفقیت در پرسپولیس، حضوری طولانی در ایران داشته باشد.

کارتال درباره عقد قرارداد با پرسپولیس گفت: «مدت زیادی بود که مدیران تیم پرسپولیس با من در تماس بودند. من هم خیلی تحقیق و بررسی کردم. در نهایت متوجه شدیم که این یکی از قدیمی‌ترین تیم‌های فوتبال ایران است. آن‌ها طرفداران فوق‌العاده‌ای دارند. بسیار پرشور و با انرژی بالا هستند. هر بازی آن‌ها ۴۰-۵۰ هزار نفر تماشاگر دارد و بازی‌های دربی آن‌ها تا ۱۰۰-۱۱۰ هزار نفر تماشاگر دارد. ما متوجه شدیم که این یکی از قوی‌ترین تیم‌های ایران است. آن‌ها در حال حاضر در لیگ در جایگاه چهارم هستند.»

سرمربی پیشین فنرباغچه در ادامه گفت: «تصمیم گرفتم که به اینجا بیایم تا دوباره موفق باشم، قهرمانی کسب کنم، جام‌ها را ببرم و به طور کلی در مسابقات موفق شوم. به این نتیجه رسیدم که از نظر برنامه‌ریزی شغلی، کار کردن در اینجا برای من درست‌تر است و به همین دلیل با خانواده مشورت کردیم و چنین تصمیمی گرفتیم.»

کارتال درباره پیشنهاداتش هم گفت: «تیم پرسپولیس خیلی برای جذب من اصرار می‌کرد. در واقع، تیم‌های دیگری نیز از داخل و خارج کشور خیلی من را می‌خواستند. اما من تصمیم گرفتم با تیم پرسپولیس کار کنم. طرفداران بسیار پرشور، پرانرژی و پرهیجانی دارند و ما می‌دانیم که تیمی ریشه‌دار است. به همین دلیل تصمیم گرفتم با تیم پرسپولیس کار کنم.»

سرمربی اهل ترکیه با ابراز امیدواری به حضوری بیش از یک و نیم سال مدت قرارداد در پرسپولیس، نیم‌نگاهی هم به پیشنهادات بعدی داشت و گفت: «همچنین، فرصتی برای کار در خارج از کشور، پیشرفت و استفاده از این تیم به‌عنوان سکوی پرتاب داریم و شاید بتوانیم با قهرمانی‌ها و جام‌ها موفق‌تر شویم و سال‌های زیادی در پرسپولیس کار کنیم. چنین فرصتی ممکن است برای ما پیش بیاید. البته این به تلاش ما بستگی دارد. می‌دانیم که اگر با تلاش موفق باشیم، این درها به روی ما باز خواهد شد. اما پس از موفقیت در پرسپولیس، می‌توانیم سال‌های زیادی در اینجا کار کنیم و از نظر حرفه‌ای و تیمی، چنین فکری داریم.»

کارتال درباره اینکه شاید دوباره راه مربیان ترکیه به ایران باز شود، گفت: «ان‌شاءالله در اینجا موفق خواهیم شد. همچنین راه را برای سایر مربیان کشورمان باز خواهیم کرد و فکر می‌کنم این می‌تواند داستان سفر زیبایی برای آینده حرفه‌ای من باشد.»

سرمربی پرسپولیس درباره احتمال جذب بازیکنانی از ترکیه هم گفت: «بله، در حال حاضر در حال مذاکره هستیم. در حال صحبت با چند بازیکن هستیم. الآن چند روز فشرده تا پایان نقل‌وانتقالات باقی مانده است. اگر بتوانیم، البته بازیکنانی که دنبال کرده‌ام و می‌شناسم را خواهیم آورد. برای آوردن آن‌ها تلاش خواهیم کرد. اما در حال حاضر شرایط مسابقات خیلی فشرده است.»

کارتال درباره تقویم پیش روی پرسپولیس هم گفت: «برنامه مسابقات و فشردگی بازی‌ها وجود دارد. ما ۹ مسابقه خواهیم داشت. هر ۳ یا ۴ روز یک بازی خواهیم داشت. در این شرایط، طبیعی است که انتظارات از ما بالاست. تمام تلاشمان را خواهیم کرد. احساس تاثیرگذاری خود را نشان خواهیم داد. اما کار اصلی ما از ابتدای فصل آینده خواهد بود. چون در ابتدای فصل حدود ۱ تا ۱.۵ ماه زمان لازم خواهیم داشت تا تیم را بشناسیم و کار کنیم. برای توضیح برنامه بازی و فلسفه بازی به تیم و متقاعد کردن و تمرین دادن آن‌ها. در حال حاضر چنین زمانی در اختیار نداریم. ای کاش زمانی داشتیم تا بتوانیم این موارد را زودتر به تیم منتقل کنیم. تمام تلاشمان را خواهیم کرد.»

این سرمربی در پایان گفت: «همان‌طور که گفتم، بازیکنانی از ترکیه وجود دارند که آن‌ها را دنبال می‌کنیم و دوست داریم با آن‌ها کار کنیم. حتی مصطفی‌ هوجا (دنیزلی) هم در آنجا کار کرده بود. من با مصطفی دنیزلی صحبت کردم. با ارتوغرول ساغلام هم صحبت کردم. از آن‌ها نظرات خوبی دریافت کردم. امیدوارم خدا ما را اینجا شرمنده نکند. از رئیس و مدیرانی که به ما ایمان داشتند و ما را به اینجا آوردند، بسیار سپاسگزارم. از هواداران بسیار تشکر می‌کنم. همان‌طور که گفتم، همه با هم برای موفقیت اینجا تمام تلاشمان را خواهیم کرد.»

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

فوتبال۳۶۰ گزارش داد؛ گروکشی ۱۳۶ میلیارد تومانی قلعه‌نویی برای هدایت تیم ملی برابر نیوزیلند
۱

فوتبال۳۶۰ گزارش داد؛ گروکشی ۱۳۶ میلیارد تومانی قلعه‌نویی برای هدایت تیم ملی برابر نیوزیلند

۲

افتتاحیه پرستاره جام جهانی در لس‌آنجلس

۳

با وجود ممنوعیت فیفا، پرچم‌های شیر و خورشید به ورزشگاه جام جهانی راه یافتند

۴

پس از بازداشت به‌دلیل حمل سلاح؛ جیمز هاردن، ستاره ان‌بی‌ای با وثیقه از زندان آزاد شد

۵

برزیل - مراکش؛ در انتظار نخستین شگفتی جام جهانی ۲۰۲۶؟

انتخاب سردبیر

  • سایه سنگین بحران اقتصادی بر کودکان کار در ایران؛ خطر تشدید خشونت‌ها و بهره‌کشی جنسی

    سایه سنگین بحران اقتصادی بر کودکان کار در ایران؛ خطر تشدید خشونت‌ها و بهره‌کشی جنسی

  • اورشلیم‌پست درباره تکرار اشتباهات برجام در توافق احتمالی با تهران هشدار داد

    اورشلیم‌پست درباره تکرار اشتباهات برجام در توافق احتمالی با تهران هشدار داد

  • هه‌نگاو: دو زندانی سیاسی برای اجرای حکم اعدام به سلول‌های انفرادی زندان قزلحصار منتقل شدند

    هه‌نگاو: دو زندانی سیاسی برای اجرای حکم اعدام به سلول‌های انفرادی زندان قزلحصار منتقل شدند

  • مصادره ایران؛ چگونه جنگ ۱۲ روزه به سیاست حصارکشی تبدیل شد؟
    تحلیل

    مصادره ایران؛ چگونه جنگ ۱۲ روزه به سیاست حصارکشی تبدیل شد؟

  • از نفس افتاده؛ کارنامه صنعت پس از جنگ
    تحلیل

    از نفس افتاده؛ کارنامه صنعت پس از جنگ

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

حمله محمود فکری به آرش برهانی: با استفاده از روابطشان وارد فوتبال می‌شوند

۵ بهمن ۱۴۰۳، ۰۶:۳۳ (‎+۰ گرینویچ)
حمله محمود فکری به آرش برهانی: با استفاده از روابطشان وارد فوتبال می‌شوند
100%

محمود فکری، سرمربی تیم مس شهربابک در نشست خبری پس از تساوی با نفت مسجد سلیمان در اظهاراتی علیه آرش برهانی، سرمربی نفت گفت: «متأسفانه افرادی که اکنون در فوتبال فعالیت می‌کنند با استفاده از روابطشان مربی شده‌اند و تنها چیزی که به بازیکنان آموزش می‌دهند، وقت‌کشی است.»

فکری در ادامه گفت:« این ما را به یاد فوتبال ۳۰ تا ۵۰ سال پیش در حاشیه خلیج فارس می‌اندازد که پر از وقت‌کشی و اتلاف زمان بود. در حالی که کشورهای دیگر پیشرفت کرده‌اند، ما تازه به آن دوران برگشته‌ایم و این موضوع بسیار تأسف‌بار است. واقعاً شرم‌آور است. من به‌عنوان یک مربی از این‌که چنین چیزهایی به بازیکنانم یاد بدهم، خجالت می‌کشم.»

او ادامه داد: «اگر دروغ‌گویی در فوتبال ایران ارزش تلقی می‌شود، بگذارید همین مسیر ادامه پیدا کند. اما این رفتار نه‌تنها در شأن فوتبال نیست، بلکه آبروی کسانی را که به این افراد فرصت حضور در فوتبال را داده‌اند، نیز می‌برد. امیدوارم مربیانی که تنها با ارتباطات به این جایگاه رسیده‌اند، کمی یاد بگیرند و آبروی کسانی که رابط آنها برای ورود به فوتبال بوده‌اند را نبرند.»

سرمربی پیشین استقلال و مربی کنونی مس شهربابک، ۵ ماه پیش در اظهاراتی همجنس‌گرا ستیزانه در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره نیمکت استقلال گفته بود: «مدیران استقلال همه ارزشی هستند. خواهش می‌کنم دنبال [سرمربی] همجنسگرایی که متاسفانه «مفعول» هم هستند، نروند!» او پس از این ۴ ماه محروم شد.»

تکرار جریمه مردان با زنان؛ بازی فصل آینده مس سونگون و گیتی پسند، فقط با تماشاگران زن

۴ بهمن ۱۴۰۳، ۰۸:۰۵ (‎+۰ گرینویچ)
تکرار جریمه مردان با زنان؛ بازی فصل آینده مس سونگون و گیتی پسند، فقط با تماشاگران زن
100%

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در یک رای تکراری و پر انتقاد، جریمه تیم‌های فوتسال مس‌سونگون و گیتی‌پسند را بازی رفت و برگشت با حضور فقط تماشاگران زن در فصل آینده، تعیین کرد. رایی که پیش از این برای دو تیم پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر فوتبال صادر و اجرا شد.

دیدار تیم‌های مس‌سنگون و گیتی‌پسند از هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال که با پیروزی ۴ بر ۲ گیتی‌پسند به پایان رسید، حواشی زیادی داشت و در نهایت به درگیری در پایان بازی منجر شد؛ شایان اکبری بازیکن تیم گیتی‌پسند از روی نیمکت بطری آبی را به داخل زمین پرتاب کرد تا جلوی حمله حریف را بگیرد.

از سوی دیگر، در هنگام خروج بازیکنان، هواداران مس سونگون با پرتاب بطری آب و اشیاء به سمت زمین، علیرضا رفیعی‌پور، بازیکن گیتی‌پسند را مصدوم کردند.

در واکنش به این حواشی، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بازی رفت و برگشت دو تیم در فصل آینده را با حضور فقط تماشاگران زن تعیین کرده است| جریمه کردن مردان با زنان و تفکیک جنسیتی استادیوم‌ها.

با اینکه بازی رفت سپاهان و پرسپولیس با حضور بیش از ۴۰ هزار تماشاگر زن در ورزشگاه نقش جهان برگزار شد، اما فدراسیون فوتبال این رویه را در بازی فولاد-ملوان هم ادامه داد. هرچند که با مخالفت مسئولان استان خوزستان مواجه شد و در نهایت این بازی بدون حضور زنان برگزار شد، اما انتقادات زیادی به این رویه فدراسیون وجود دارد؛ نگاه ابزاری به زنان به عنوان جریمه مردان، تفکیک جنسیتی استادیوم‌ها به بهانه جریمه تیم‌ها از جمله این انتقادات است.

اما در رای کمیته انضباطی برای بازی پرحاشیه لیگ برتر فوتسال، باشگاه مس‌سونگون به دلیل بد رفتاری تماشاگرانش ۱۱۰ میلیون تومان جریمه و یک جلسه تعلیقی محروم از حضور هواداران شد. همچنین شایان اکبری، بازیکن گیتی‌پسند به دلیل رفتار غیر ورزشی و نقض اصول جوانمردانه ۳۰۰ میلیون تومان جریمه نقدی و ۶ جلسه محروم شد.

پس از اعلام نکردن پنالتی؛ داور بازی ذوب‌آهن و پرسپولیس به مرگ تهدید شد

۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۲:۵۲ (‎+۰ گرینویچ)
پس از اعلام نکردن پنالتی؛ داور بازی ذوب‌آهن و پرسپولیس به مرگ تهدید شد
100%

وحید زمانی داور دیدار ذوب آهن و پرسپولیس که در دقایق پایانی یک پنالتی برای سبزپوشان اصفهانی اعلام نکرد، به تسنیم گفته که شماره تلفن همراهش در فضای مجازی پخش و به مرگ تهدید شده است: «خیلی از افراد ناشناس تماس می‌گیرند و من را تهدید به مرگ می‌کنند و می‌گویند نمی‌گذاریم زنده بمانی.»

زمانی در حالی دیدار ذوب آهن و پرسپولیس را سوت زد که در دقیقه ۹۶ در برخوردی که طاهرخانی مهاجم ذوب آهن با مرتضی پورعلی گنجی داشت در محوطه جریمه پرسپولیس سرنگون شد اما او اعتقادی به پنالتی نداشت.

داور مسابقه همچنین پس از بررسی این صحنه توسط VAR روی تصمیمش پافشاری کرد و دستور به ادامه بازی داد. پس از این دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال او را تا اطلاع ثانوی از قضاوت در فوتبال محروم کرد.

امروز اما زمانی در گفتگویی با تسنیم مدعی شده که برخی افراد در تماس‌هایی او را به مرگ تهدید کرده‌اند: «طبق قانون نمی‌توانم صحبتی انجام دهم. متأسفانه شماره تلفن همراه من از شب گذشته پخش شده و خیلی از افراد ناشناس تماس می‌گیرند و من را تهدید به مرگ می‌کنند و می‌گویند نمی‌گذاریم زنده بمانی. طبق قانون نمی‌توانم جزئیات و مکالمه بین اتاق VAR و خودم را بگویم. اگر کمیته داوران نیاز بداند، توضیحات لازم را ارائه خواهد کرد.»

این دیدار در پایان با تساوی بدون گل دو تیم به پایان رسید تا شائبه‌ها درباره استفاده سلیقه‌ای از VAR در فوتبال ایران ادامه داشته باشد.

مجوز در آخرین دقایق صادر شد؛ حضور زنان در بازی ذوب آهن و پرسپولیس، البته فقط ۳۶۴ نفر

۲ بهمن ۱۴۰۳، ۱۲:۱۶ (‎+۰ گرینویچ)
مجوز در آخرین دقایق صادر شد؛ حضور زنان در بازی ذوب آهن و پرسپولیس، البته فقط ۳۶۴ نفر
100%

دیروز هیئت فوتبال اصفهان اعلام کرد زنان تماشاگر اجازه حضور در ورزشگاه فولادشهر و تماشا بازی ذوب‌آهن اصفهان - پرسپولیس را ندارند. اما تسنیم خبر داده که در آخرین ساعات پیش از این بازی، ۳۶۴ صندلی برای تماشاگران زن اختصاص پیدا کرده و به طور مساوی بین زنان هوادار دو تیم تقسیم می‌شود.

مجتبی میردامادی، امام‌جمعه موقت اصفهان، در خطبه‌های نماز جمعه گذشته با حمله به حق زنان برای حضور در ورزشگاه‌ها ‌گفت: «از بین بردن اعتقاد و ایمان مردم از دیگر حربه‌های دشمن است؛ آن‌ها به دنبال تضعیف عمل به قرآن هستند، یکی از ترفندها آزادی حجاب و آزادی ورود زنان به ورزشگاه است.»

همین باعث شد مجوز حضور تماشاگران زن در بازی ذوب‌آهن و پرسپولیس در فولادشهر اصفهان لغو شود.


درخواست قهرمان شطرنج جهان برای برکناری آموریم از منچستریونایتد!

۲ بهمن ۱۴۰۳، ۰۸:۰۲ (‎+۰ گرینویچ)
درخواست قهرمان شطرنج جهان برای برکناری آموریم از منچستریونایتد!
100%

مگنوس کارلسن مرد شماره یک دنیای شطرنج جهان که از قضا طرفدار منچستریونایتد هم هست، در اعتراض به نتایج ناامیدکننده منچستر یونایتد در پیامی در شبکه ایکس، خواستار برکناری آموریم از هدایت شیاطین سرخ شد.

یکشنبه شب از هفته بیست و دوم لیگ برتر انگلیس تیم منچستریونایتد در خانه با نتیجه ۳-۱ مغلوب برایتون شد تا اوضاع این تیم بیش از پیش بحرانی‌تر شود. شیاطین سرخ با این شکست در رده سیزدهم جدول رده بندی قرار گرفتند تا همچنان سایه سقوط به چمپیونشیپ بالای سر تیم روبن آموریم باشد.

پس از این دیدار آموریم در نشست خبری اعلام کرد که این تیم بدترین منچستریونایتد تاریخ است و که باعث اعتراض هواداران این تیم را در شد.

آموریم در میانه فصل جانشین تن‌هاخ شد و هواداران و کارشناسان امیدوار بودند این مربی پرتغالی بتواند قرمزپوشان شهر منچستر را از بحران نجات دهد. آنها همچنین در این مدت توانستند سیتی را در دربی و در ورزشگاه اتحاد شکست دهند و همچنین پس از سال‌ها مقابل لیورپول در آنفیلد تساوی کسب کنند.