• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مدیرعامل تراکتور پس از ضرب‌وشتم و بازداشت هواداران این تیم توسط پلیس، در قائمشهر ماند

۷ دی ۱۴۰۳، ۱۹:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

در پایان بازی تیم‌های نساجی و تراکتور، هواداران دو تیم با یکدیگر درگیر شدند. در پی این اتفاق، نیروی یگان ویژه پلیس حاضر در استادیوم، تعداد زیادی از هواداران تراکتور را پس از ضرب‌وشتم، بازداشت کرد تا مظفری‌زاده، مدیرعامل تراکتور، برای رسیدگی به وضعیت آنها در قائمشهر بماند.

باشگاه تراکتور پس از این اتفاق اعلام کرده: «پیرو اتفاقات رخ داده در دقایق پایانی بازی مقابل نساجی و بروز مشکل برای تعدادی از هواداران تراکتور، سعید مظفری‌زاده مدیرعامل باشگاه شخصاً برای پیگیری و حل مسئله در حال رایزنی با مسئولان مربوطه است.»

رسانه‌های ایران نیز در حالی از دنباله‌دار شدن درگیری هواداران تراکتور و نساجی در خارج از ورزشگاه وطنی خبر داده‌اند که تصاویر منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد تعدادی از هواداران تراکتور در پی این درگیری‌ها مجروح شده‌اند.

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

مقام دفتر ریاست دولت در ایران خواستار برخورد با مداح تهدیدکننده پزشکیان شد
۱

مقام دفتر ریاست دولت در ایران خواستار برخورد با مداح تهدیدکننده پزشکیان شد

۲

۵۱ درصد از جمهوری‌خواهان حامی ترامپ خواهان روی کار آمدن حکومتی جدید در ایران هستند

۳

در پی لغو مذاکرات روز جمعه با تهران در سوئیس، ترامپ راهی کمپ دیوید می‌شود

۴

مخالفت آمریکا با سفر زودهنگام تیم ملی؛ اعتراض رسمی ایران به فیفا در آستانه بازی با بلژیک

۵

صدا و سیما خواستار پیگرد قضایی نبویان به‌دلیل خواندن نامه‌های به‌کلی سری مجتبی خامنه‌ای شد

انتخاب سردبیر

  • محور مقاومت؛ اولویت اصلی رهبر سوم جمهوری اسلامی و حاشیه‌نشینی منافع ملی ایران
    تحلیل

    محور مقاومت؛ اولویت اصلی رهبر سوم جمهوری اسلامی و حاشیه‌نشینی منافع ملی ایران

  • وال‌استریت ژورنال از طرح آمریکا و قطر برای آزادسازی دارایی‌های میلیارد دلاری ایران خبر داد

    وال‌استریت ژورنال از طرح آمریکا و قطر برای آزادسازی دارایی‌های میلیارد دلاری ایران خبر داد

  • خشم و احساس خیانت در اسرائیل پس از تفاهم واشینگتن با تهران: اشتباهی بزرگ است

    خشم و احساس خیانت در اسرائیل پس از تفاهم واشینگتن با تهران: اشتباهی بزرگ است

  • رویترز: امپراتوری تجاری سپاه پاسداران در صورت لغو تحریم‌ها سود بزرگی خواهد برد

    رویترز: امپراتوری تجاری سپاه پاسداران در صورت لغو تحریم‌ها سود بزرگی خواهد برد

  • چرا دستیابی به توافق هسته‌ای جدید دشوارتر از دوران برجام است؟
    تحلیل

    چرا دستیابی به توافق هسته‌ای جدید دشوارتر از دوران برجام است؟

  • رویترز: سپاه پاسداران برای حمله به کشورهای خلیج فارس هسته‌های مخفی در عراق ایجاد کرده است

    رویترز: سپاه پاسداران برای حمله به کشورهای خلیج فارس هسته‌های مخفی در عراق ایجاد کرده است

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

«با تشکر از حمایت‌های سپاه»؛ دیدارهای غیرمعمول مذهبی، سیاسی و نظامی دبیر

۷ دی ۱۴۰۳، ۱۰:۲۹ (‎+۰ گرینویچ)
«با تشکر از حمایت‌های سپاه»؛ دیدارهای غیرمعمول مذهبی، سیاسی و نظامی دبیر
100%

سایت فدراسیون کشتی خبر داده علیرضا دبیر، رییس فدراسیون، در سفر به شیراز با لطف‌الله دژکام، نماینده علی خامنه‌ای در استان فارس و امام جمعه شیراز، و همچنین یدالله بوعلی، فرمانده سپاه فارس، دیدار کرده و از «حمایت» آنها از ورزش کشتی، تشکر کرده است.

در گزارش دیدار دبیر با بوعلی آمده که رئیس فدراسیون کشتی در این دیدار با تقدیر از حمایت‌های سپاه فارس از کشتی این استان گفت: «سپاه استان به لحاظ ظرفیت‌های ورزشی به کشتی فارس کمک کرده است. کشتی بعنوان پرافتخارترین ورزش ایران در میادین مهم المپیک و جهانی شناخته می‌شود و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در این میادین به اهتزاز در می‌آید و سرود کشور عزیزمان نیز نواخته می‌شود. این یک دستاور بزرگ برای ایران محسوب می‌شود و همه باید تلاش کنند که علاوه بر حفظ این دستاوردها بتوانیم جایگاه کشتی ایران را در جهان به صدر برسانیم.»

همچنین در گزارش دیدار رییس فدراسیون با امام جمعه شیراز آمده: «دبیر همچنین در این دیدار بر نقش حمایتی و هدایتی امامان جمعه تأکید کرد و اظهار داشت: تبلیغ برای حضور جوانان در ورزش و به ویژه کشتی می‌تواند آنها را از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی دور کند.»



انتشار جزئیات مربوط به این دیدارها در حالی صورت گرفته که فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی در پیش‌تر نیز خبر داده بود که علیرضا دبیر، رییس فدراسیون کشتی به قم رفته و دیداری با جوادی آملی، یکی از مرجع تقلید در خانه او داشته است. به نوشته این فدراسیون، دبیر گزارشی از عملکرد خود به جوادی آملی داده و البته توصیه‌هایی هم از او گرفته است.

«علی دایی» در کهریزک و در کنار توان‌یابان، «علی دبیر» در قم و دیدار با مراجع تقلید

۶ دی ۱۴۰۳، ۱۶:۳۳ (‎+۰ گرینویچ)
«علی دایی» در کهریزک و در کنار توان‌یابان، «علی دبیر» در قم و دیدار با مراجع تقلید
100%

فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی خبر داده است که علیرضا دبیر، رییس فدراسیون کشتی به قم رفته و دیداری با جوادی آملی، یکی از مرجع تقلید در خانه او داشته است. به نوشته این فدراسیون، دبیر گزارشی از عملکرد خود به جوادی آملی داده و البته توصیه‌هایی هم از او گرفته است.

این درحالی است که در همین زمان، ویدئوهایی از حضور علی دایی، اسطوره فوتبال ایران در کهریزک و دیدار گرم و صمیمی او با توان‌یابان حاضر در این آسایشگاه، منتشر شده است.

علیرضا دبیر چند ماه پیش در گفتگویی با کنایه به محبوبیت رسول خادم و ویدیوهایی که از اقدامات خیریه او در سیستان و بلوچستان منتشر می‌شود، گفت: «بعضی رسانه‌ها تلاش می‌کنند از من کریم شیره‌ای بسازند، از بقیه جهان پهلوان.»

او مدعی شده بود که برای اقدامات خیریه‌ای که دارد، دوربین همراه خودش نمی‌برد و به همین دلیل دیده نمی‌شود.

دبیر امروز همچنین دیداری با فرمانده سپاه استان فارس داشت که در این دیدار از «حمایت های سپاه فارس از کشتی» تقدیر کرد و بر ارتباط بیشتر سپاه با فدراسیون کشتی تاکید شد.

او همچنین دیداری با امام جمعه شیراز داشت و به نوشته سایت فدراسیون کشتی،‌ در این دیدار «بر نقش حمایتی و هدایتی امامان جمعه تأکید کرد.»

«سرمربی بزرگ خارجی بیاید»؛ کریم باقری سرنوشت نیمکت پرسپولیس را مشخص کرد

۶ دی ۱۴۰۳، ۱۰:۴۳ (‎+۰ گرینویچ)
«سرمربی بزرگ خارجی بیاید»؛ کریم باقری سرنوشت نیمکت پرسپولیس را مشخص کرد
100%

درحالی که در روزهای گذشته پیشکسوتان پرسپولیس مثل علی پروین خواهان حضور دائمی کریم باقری در سمت سرمربیگری پرسپولیس بودند، سرمربی موقت سرخپوشان در نشست خبری پیش از بازی با خیبر گفت که علاقه‌ای به این سمت ندارد و پرسپولیس باید سرمربی بزرگ خارجی بیاورد.

باقری که در همه سال‌های گذشته بعد از جدایی مربیانی چون علی دایی، برانکو و کالدرون گزینه سرمربیگری پرسپولیس شده بود اما در نهایت با سرمربی بعدی به‌عنوان دستیار همکاری می‌کرد، این بار پذیرفت که بعد از جدایی گاریدو، به‌عنوان سرمربی موقت دو بازی پرسپولیس را هدایت کند.



باقری در نشست خبری بازی با خیبر درباره پافشاری‌ها به تداوم حضورش در سمت سرمربیگری گفت: «از اول هم من گفتم زیاد به سرمربیگری علاقه ندارم. اما شرایط طوری پیش آمد که من وارد عرصه مربیگری شدم و کلاس‌ها را دیدم و الان چند سالی است در خدمت پرسپولیس هستم. اما سرمربیگری یک بخش مجزایی است و پروسه خیلی دقیقی می‌خواهد که شما باید طی کنید و کسب تجربه کنید و من تجربه لازم را در این زمینه ندارم.»

باقری در ادامه گفت: «نه اینکه آگاهی ندارم، چون چندین سال است در کنار مربیان بزرگی کار کردم و می‌توانم از لحاظ فنی به تیم کمک کنم اما پروسه سرمربیگری آن هم در پرسپولیس کار سختی است و باید این جایگاه به مربیان بزرگ برسد. من خودم را در این جایگاه نمی‌بینم و باید یک مربی بزرگ برای پرسپولیس بیاید، کسی که در خور نام پرسپولیس باشد. امیدوارم باشگاه این اتفاق را رقم بزند و با انتخاب یک سرمربی رزومه‌دار، به پرسپولیس کمک کند.»



علی پروین خواهان حضور دائمی باقری در سمت سرمربیگری این تیم شد. باقری دراین‌باره گفت: «من با این دوستان و به خصوص آقای مایلی‌کهن صحبت می‌کنم و چند روز پیش هم صحبت کردم. تمام دوستان به من لطف دارند و پیامهایی که فرستادند و تلفنی هم صحبت کردیم، لطف داشتند. اما بازهم تاکید می‌کنم جایگاه من اینجا به عنوان سرمربی نیست. من در بخش مربی می‌توانم خیلی به مربیان کنم و این را راحت‌تر از سرمربیگری انجام می‌دهم. از باشگاه انتظار دارم یک سرمربی خوب انتخاب کند. الان چون سرمربی عوض شده و من و آقا سیدجلال باید این وظیفه را در قبال تیم انجام بدهیم، باید این دو بازی را جلو برویم تا اتفاقات خوبی رقم بخورد.»



کریم باقری درباره اتهام «کم‌کاری» بازیکنان پرسپولیس در زمان حضور گاریدو گفت: «خود بازیکن اگر بخواهد کم کاری کند، اولین ضررش به خودش می‌رسد و آسیب می‌بیند. الان مثل قدیم نیست و همه حرکات بازیکنان زیر نظر است. اما من همچین نظری ندارم و اگر بازیکن هم خوب نبوده، چون در شرایط خوبی نبوده است؛ چه ذهنی و بدنی و فنی. شاید هم زندگی بیرون را نتوانسته کنترل کند، نه فقط در تیم ما بلکه کلا وقتی به فوتبال حرفه‌ای می‌آیید، باید حرفه‌ای زندگی کنید. در این چند روز ما این را از بازیکنان خواستیم و گفتیم باید تمرکزتان را روی فوتبال بگذارید چون کار شما فوتبال است و کار دیگری ندارید.»

مدیرعامل پرسپولیس تایید کرد؛ فشار کادر فنی تیم ملی برای تغییر حکم بیرانوند

۵ دی ۱۴۰۳، ۲۲:۴۰ (‎+۰ گرینویچ)
مدیرعامل پرسپولیس تایید کرد؛ فشار کادر فنی تیم ملی برای تغییر حکم بیرانوند
100%

رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفتگو با فوتبال۳۶۰ درباره پرونده علیرضا بیرانوند گفت: «کمیته استیناف باید حکم بدهد. هوادار پیگیر است و ما دنبال محرومیت او هستیم. به ما گفتند تعلیق وجود ندارد.» او با تایید فشار کادرفنی تیم ملی در حکم بیرانوند گفت: «گفتند دروازه‌بان نداریم.»

مدیرعامل پرسپولیس درباره ادعای بیرانوند درباره شیرینی به هیات مدیره پرسپولیس گفت: «او که حرفش را پس گرفت و گفت اشتباه گفته. اما اعضای هیات مدیره در دادگاه از او شکایت کرده‌اند.»

او درباره الحاقیه جنجالی به قرارداد بیرانوند گفت: «ایشان تاکید داشت که پولش را زودتر از دیگران می‌خواهد. می‌گفت یک کار اورژانسی دارم و تا بازی‌ها تمام شد، لازم دارم. با حقوقی پرسیدیم، گفتند مشکلی ایجاد نمی‌کند. مالی هم گفت پول داریم. متمم اضافه کردیم که تا اگر تا ۱۵ روز پس از بازی‌ها پرداخت نکنیم، تو حق هر کاری داری، اما زودتر پرداخت کردیم.»

درویش متمم قرارداد بیرانوند را بدون مشکل دانست: «امتیاز خاصی نبود. پول داشتیم، دادیم، پول همه بازیکنان را هم دو روز بعد دادیم. قرارداد بیرانوند، امسال متمم داشت که فسخ کرد، سال گذشته هم داشت که فسخ کرد؟»

او در بخشی از این برنامه درباره نارضایتی هواداران پرسپولیس گفت: «رابطه‌ام با هواداران سینوسی نیست و شرایط خوبی دارد. یک سری جریان‌سازی می‌کنند تا عواطف هواداران جریحه‌دار شود. منتقدان هوادار واقعی نیستند. کسی در خیابان به من چیزی نمی‌گوید. آیا هواداران منچسترسیتی هم بعد ۶ باخت متوالی هشتگ اخراج مدیر می‌زنند؟ هواداران بارسلونا هم پارسال هشتگ اخراج می‌زدند؟»

مدیرعامل پرسپولیس گفت: «سال گذشته همین هفته ما پنجم بودیم ولی امسال رتبه چهارم را داریم. تیم رقیب ما سیزدهم جدول بود ولی یک برنامه برای آنها نظرسنجی نذاشت. نظرسنجی این برنامه‌ها جهت‌دار است و نقشه‌ای پشت آن است.»

او درباره کمک‌های هوادار متمول گفت: «اگر هوادار متمول به ما کمک کرده باشد کلا ۲ میلیارد بوده! مگر هزینه غذای تیم‌های آکادمی چقدر می‌شود؟»

درویش درباره عملکرد پرسپولیس گفت: «هیچ‌وقت در تاریخ باشگاه، اینقدر بازیکن تراز اول نداشتیم اما این موضوع در عمل ثابت نشد. وقتی آل‌کثیر و علیپور را گرفتیم، فکر کردیم هر بازی ۵ گل می‌زنیم و امسال دو تا آقای گل داریم.»

مدیرعامل پرسپولیس درباره سرمربی سرخ‌پوشان گفت: «اگر کریم باقری هدایت پرسپولیس را قبول نکند صد در صد مربی بعدی تیم خارجی است. چند گزینه مربیگری داریم و رزومه‌هایشان را جمع کردیم و در کارگروه کار کردیم. هم ۲-۳ مربی کروات زیر نظر داریم و هم چند مربی اروپایی.»

او درباره احتمال حضور علی دایی در پرسپولیس هم گفت: «با آقای دایی بعد رفتن یحیی گل‌محمدی و حتی بعد از رفتن اوسمار صحبت کردیم ولی او تمایلی به حضور در فوتبال ندارد.»

درویش درباره انتخابات فدراسیون فوتبال هم گفت: «اگر بخواهیم فوتبال همینطور باشد باید به تاج رای بدهیم ولی اگر دنبال تغییر هستیم، نه! یکی باید در راس مدیریت فدراسیون فوتبال باشد که دیگر میزبانی‌ را از تیم‌های ما نگیرند. بتواند پول‌های ما را از فیفا و AFC بگیرد. تاج قول داد که اگر بیاید این‌ها را می‌گیرد، ولی نگرفت! خودم به شرکت در انتخابات فکر نمی‌کنم.»

ماجرای «آتش‌بس کریسمس» و مسابقه فوتبال سربازان بریتانیایی و آلمانی در میان جنگ

۵ دی ۱۴۰۳، ۱۵:۴۵ (‎+۰ گرینویچ)
ماجرای «آتش‌بس کریسمس» و مسابقه فوتبال سربازان بریتانیایی و آلمانی در میان جنگ
100%

«آتش‌بس کریسمس» به یکی از مشهورترین و افسانه‌ای‌ترین رویدادهای جنگ جهانی اول تبدیل شده است. اما داستان واقعی این آتش‌بس چه بود؟ چرا اتفاق افتاد و آیا واقعاً سربازان بریتانیایی و آلمانی در سرزمین بی‌طرف فوتبال بازی کردند؟

۱۱۰ سال پیش، در شب کریسمس، ۲۴ دسامبر ۱۹۱۴، در اوج‌جنگ جهانی اول، سربازان بریتانیایی صدای سربازان آلمانی را در سنگرهای مقابلشان، شنیدند که سرودهای کریسمس و آهنگ‌های میهن‌پرستانه می‌خواندند. آلمان‌ها چراغ‌ها و درختان کوچک کاج را در امتداد سنگرها چیده بودند. پیام‌هایی بین دو طرف سنگرها رد و بدل شد.

روز بعد، سربازان بریتانیایی و آلمانی در سرزمین بی‌طرف با هم ملاقات کردند، هدیه رد و بدل کردند، عکس گرفتند و حتی برخی از آن‌ها بازی‌های فوتبال انجام دادند.

لحظاتی از صمیمیت را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند و در برخی موارد، مسابقات غیررسمی فوتبال برگزار کردند.

به نوشته سایت گل، اگرچه گزارش‌های مربوط به این مسابقات متفاوت است، شواهد تاریخی نشان می‌دهد که بازی‌های غیررسمی فوتبال حداقل در سه یا چهار مکان در خط مقدم اتفاق افتاده است. برخی از گزارش‌ها از استفاده از توپ واقعی خبر می‌دهند، در حالی که دیگران به اشیایی مانند قوطی‌های جیره غذایی به عنوان جایگزین توپ اشاره می‌کنند.

یکی از مشهورترین روایت‌ها مربوط به نامه‌ای است که در یک ژانویه ۱۹۱۵ در تایمز لندن منتشر شد و در آن یک پزشک ارتش بریتانیا توضیح داده بود که یک مسابقه فوتبال در منطقه‌ی بی‌طرف (no-man’s land) برگزار شده است. همچنین گزارشی از سوی آلمانی‌ها به بازی بین هنگ سلطنتی ۱۳۳ ساکسون و سربازان اسکاتلندی اشاره می‌کند که در آن آلمانی‌ها با نتیجه سه بر دو پیروز شدند. با این حال، این مسابقات به دلیل شرایط جنگی، به هیچ وجه رسمی نبودند.

پس این، در آنچه به “سیستم زنده بگذار و زنده بمان” معروف شد، در بخش‌های آرام‌تر خط مقدم، گاهی اوقات توقف‌های کوتاهی در درگیری‌ها به طور ضمنی توافق می‌شد تا هر دو طرف بتوانند سنگرهایشان را تعمیر و یا کشته‌هایشان را جمع‌آوری کنند.

در صدمین سال این رویداد، مجسمه‌ای با نام «همه با هم» توسط اندرو ادواردز، مجسمه ساز بریتانیایی ساخته شد. این مجسمه مسابقه فوتبال در روز کریسمس سال ۱۹۱۴ را به تصویر می‌کشد که بین سربازان آلمانی و بریتانیایی در خط مقدم جنگ جهانی اول برگزار شد. این اثر در تاریخ ۱۵ دسامبر ۲۰۱۴ در بقایای کلیسای سنت لوک در لیورپول، شمال انگلستان، رونمایی شد.