• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کاخ سفید: گزارش جمهوری‌خواهان در مورد خروج از افغانستان اطلاعات جدیدی ندارد

۱۹ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۰۸ (‎+۱ گرینویچ)

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز دوشنبه گفت گزارش تازه جمهوری‌خواهان در مجلس نمایندگان آمریکا درباره خروج نیروهای این کشور از افغانستان، هیچ چیز جدیدی در این مورد نشان نمی‌دهد.

گزارش اعضای جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا، که روز یکشنبه ۱۸ شهریور منتشر شد، حاکی از آن است که دولت بایدن در زمان خروج آمریکا از افغانستان، تصمیم تخلیه غیرنظامیان از این کشور را بسیار دیر گرفت.

همچنین بر اساس این گزارش، دولت آمریکا در برقراری ارتباط بین وزارتخانه‌ها در واشینگتن و مقامات در افغانستان ناکام ماند.

این گزارش نتیجه تحقیقات سه ساله به رهبری مایکل مک کال، رئیس جمهوری‌خواه کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان است.

موضوع عقب‌نشینی آمریکا از افغانستان در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به شدت سیاسی شده است.

پیشتر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات، در گورستان محل بزرگداشت سربازان کشته شده در جریان تخلیه نیروهای آمریکایی از افغانستان حضور یافت.

ترامپ همچنین جو بایدن و کامالا هریس را مسئول کشته شدن سربازان آمریکایی در حمله مرگبار به فرودگاه کابل در آن زمان دانسته است.

در ۲۶ اوت ۲۰۲۱، در حالی که نیروهای ایالات متحده در حال خروج از افغانستان بودند یک حمله انتحاری در ورودی فرودگاه کابل منجر به کشته شدن ۱۳ سرباز آمریکایی شد.

دموکرات ها تاکید کرده‌اند که برخی از تقصیرها برای پایان آشفته جنگ افغانستان باید به پای ترامپ گذاشته شود که روند خروج را با امضای توافقی با طالبان در سال ۲۰۲۰ آغاز کرد.

گزارش جمهوری‌خواهان نگاهی درونی به هشدارهایی دارد که از سوی افراد شاغل در دولت آمریکا پیش از خروج مطرح شده‌ است. یکی از تندترین انتقاد‌ها، به تاخیر دولت بایدن در برنامه‌ریزی و شروع رسمی تخلیه غیرنظامیان مربوط می‌شود.

کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان ایالات متحده روز سه‌شنبه، ۱۳ شهریور، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا را برای دومین بار احضار کرد تا درباره نحوه خروج این کشور از افغانستان در شهریور ماه سال ۱۴۰۰ توضیح دهد.

رییس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان در نامه احضاریه خود به وزیر امور خارجه ایالات متحده نوشت که او باید روز ۲۹ شهریور در این کمیته حاضر شود و در غیر این صورت،‌ با اتهام توهین به مجلس نمایندگان مواجه خواهد شد.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

نیک واکر آمریکایی قهرمان مستر المپیا ۲۰۲۶ شد
۱

نیک واکر آمریکایی قهرمان مستر المپیا ۲۰۲۶ شد

۲

کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

۳

جمهوری اسلامی در انتظار پاسخ رسمی آمریکا ماند؛ ترامپ می‌گوید طرح پیشنهادی را رد کرده است

۴

بحران مسکن در اسپانیا؛ تخلیه اجباری خانه زن ۸۷ ساله جرقه اعتراضات گسترده شد

۵

ایران‌اینترنشنال «بورسیه تحصیلی فرحناز اسپد» را راه‌اندازی می‌کند

انتخاب سردبیر

  • ادامه رکوردشکنی نرخ ارز در ایران؛ دلار از ۲۴۱ هزار تومان فراتر رفت

    ادامه رکوردشکنی نرخ ارز در ایران؛ دلار از ۲۴۱ هزار تومان فراتر رفت

  • کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

    کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

  • موج استعفای معلمان در ایران به نگرانی‌ها درباره تشدید بحران آموزش دامن زد

    موج استعفای معلمان در ایران به نگرانی‌ها درباره تشدید بحران آموزش دامن زد

  • ایران‌اینترنشنال «بورسیه تحصیلی فرحناز اسپد» را راه‌اندازی می‌کند

    ایران‌اینترنشنال «بورسیه تحصیلی فرحناز اسپد» را راه‌اندازی می‌کند

  • وزیر انرژی آمریکا: میانگین انتقال نفت از تنگه هرمز به ۱۳ میلیون بشکه در روز رسید

    وزیر انرژی آمریکا: میانگین انتقال نفت از تنگه هرمز به ۱۳ میلیون بشکه در روز رسید