• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ابراز نگرانی شدید گروه جی-۷ و اتحادیه اروپا از احتمال افزایش درگیری‌ها در خاورمیانه

۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۵۵ (‎+۱ گرینویچ)

وزیران امور خارجه هفت کشور صنعتی جهان، موسوم به گروه جی-۷، و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه مشترکی نسبت به تشدید تنش‌ها و احتمال گسترش دامنه درگیری‌ها در خاورمیانه شدیدا ابراز نگرانی کردند.

در این بیانیه آمده است: «بار دیگر از همه طرف‌های درگیر می‌خواهیم از تداوم چرخه مخرب خشونت تلافی‌جویانه خودداری کنند ... هیچ کشور یا ملتی از تشدید تنش‌ها در خاورمیانه سود نخواهد برد.»

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

وزیر امنیت داخلی آمریکا: خوشحالم که ایران از جام جهانی حذف شد و رفت، حتی از خوشحالی رقصیدم
۱

وزیر امنیت داخلی آمریکا: خوشحالم که ایران از جام جهانی حذف شد و رفت، حتی از خوشحالی رقصیدم

۲

در کانزاس سیتی چه گذشت که منجر به حذف ایران از جام جهانی شد؟

۳

خبرورزشی: قلعه‌نویی پیش از شروع جام جهانی یک میلیون دلار پاداش گرفت

۴

هیجان بیش از حد تلفات داد؛ گوشی هوادار کانادایی هنگام موج مکزیکی در استادیوم سقوط کرد

۵

علیرضا بیرانوند: حضور در جام جهانی یکی از دشوارترین چالش‌های زندگی‌ام بود

انتخاب سردبیر

  • بهره‌برداری اقتصادی ترکیه از جنگ ایران

    بهره‌برداری اقتصادی ترکیه از جنگ ایران

  • تهران در کانون هشدارهای اطلاعاتی آلمان؛ از جاسوسی تا تلاش برای دستیابی به فناوری‌های حساس

    تهران در کانون هشدارهای اطلاعاتی آلمان؛ از جاسوسی تا تلاش برای دستیابی به فناوری‌های حساس

  • آیا توافق اسرائیل و لبنان بن‌بست را تشدید می‌کند و به درگیری‌ها دامن می‌زند؟
    تحلیل

    آیا توافق اسرائیل و لبنان بن‌بست را تشدید می‌کند و به درگیری‌ها دامن می‌زند؟

  • ایلنا: نگاه طبقاتی مسئولان، کارگران جنگ‌زده را بی‌سرپناه گذاشته است

    ایلنا: نگاه طبقاتی مسئولان، کارگران جنگ‌زده را بی‌سرپناه گذاشته است

  • وزیر امنیت داخلی آمریکا: خوشحالم که ایران از جام جهانی حذف شد و رفت، حتی از خوشحالی رقصیدم

    وزیر امنیت داخلی آمریکا: خوشحالم که ایران از جام جهانی حذف شد و رفت، حتی از خوشحالی رقصیدم

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

یک قاضی فدرال گوگل را برای انحصارگرایی در زمینه جست‌وجوی آنلاین محکوم کرد

۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۳۹ (‎+۱ گرینویچ)
یک قاضی فدرال گوگل را برای انحصارگرایی در زمینه جست‌وجوی آنلاین محکوم کرد
100%

یک قاضی فدرال روز دوشنبه ۱۵مرداد، حکم داد که گوگل با رفتار انحصاری در حوزه جستجوی آنلاین و تبلیغات مرتبط، قانون را زیر پا گذاشته است.

این حکم اولین پیروزی برای وزارت دادگستری آمریکا و گروه‌های ضد انحصار در ایالات متحده است که شکایت‌های متعددی را برای به چالش کشیدن تسلط شرکت‌های بزرگ فنآوری ثبت کرده‌اند.

این حکم در پی شکایت از گوگل به‌عنوان غول موتور جستجوی آنلاین صادر شد. گوگل کنترل حدود ۹۰ درصد از بازار جستجوی آنلاین و ۹۵ درصد در تلفن‌های هوشمند را در دست داد.

آمیت مهتا، قاضی فدرال در توضیح حکم نوشت دادگاه به این نتیجه رسید که گوگل یک انحصارگر است و برای حفظ انحصار خود عمل کرده است.

این حکم راه را برای یک محاکمه دیگر باز می‌کند که در آن به تعیین راه حل‌های احتمالی مانند فروپاشی شرکت یا الزام شرکت به توقف پرداخت سالانه میلیاردها دلار به سازندگان گوشی‌های هوشمند برای انتخاب گوگل به‌عنوان موتور جستجوی پیش فرض در این گوشی‌ها پرداخته خواهد شد.

گوگل می‌تواند علیه احکام دادگاه درخواست تجدیدنظر کند.

سهام شرکت آلفابت، شرکت مادر گوگل، در روز دوشنبه ۴.۳ درصد سقوط کرد.

به گفته قاضی آمیت مهتا، گوگل تنها در سال ۲۰۲۱ بیش از ۲۶ میلیارد دلار پرداخت کرده تا مطمئن شود که موتور جستجوی این شرکت پیش فرض گوشی‌های هوشمند و مرورگرها است تا بتواند سهم غالب خود در بازار را حفظ کند.

به گفته قاضی اگر گوگل به عنوان موتور جستجوی پیش فرض در گوشی‌های هوشمند و مرورگرها تعیین نشود، این شرکت میلیاردها دلار را از دست خواهد داد.

این حکم اولین تصمیم مهم در یک سری از پرونده‌هایی است که انحصارات ادعایی ابرشرکت‌ها در عرصه فن‌آوری را هدف گرفته است. در چهار سال گذشته، تنظیم‌کننده‌های ضدانحصار فدرال از شرکت‌هایی مثل گوگل، آمازون، متا و اپل به همین دلیل شکایت کرده‌اند.

مایکروسافت در سال ۲۰۰۴ با وزارت دادگستری بر سر این شکایت که مرورگر وب اینترنت اکسپلورر خود را برای کاربران ویندوز اجباری کرده است، به توافق رسید.

حرکت ۲ ناوشکن ارتش آمریکا از خلیج عمان به سوی اسرائیل

۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۳ (‎+۱ گرینویچ)

روزنامه واشینگتن پست گزارش داد دو ناوشکن ارتش آمریکا از خلیج عمان به سوی اسرائیل در حال حرکت هستند.

واشینگتن پست این دو ناوشکن را «یواس‌اس لابون» و «یو‌اس‌اس کول» معرفی کرد.

این در حالی است که ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس تئودور روزولت» تا صبح دوشنبه ۱۵ مرداد، همچنان در محل ماموریت خود در خلیج عمان مستقر بوده است.

کشته شدن یکی از فرماندهان یگان رضوان حزب‌الله در حمله هوایی اسرائیل

۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

ارتش اسرائیل از کشته شدن علی جمال‌الدین جواد، یکی از فرماندهان یگان رضوان حزب‌الله در حمله‌ای پهپادی به روستای عبا در جنوب لبنان خبر داد و اعلام کرد این رویداد بر توانایی‌های حزب‌الله تاثیرگذار خواهد بود.

حزب‌الله نیز کشته شدن این فرمانده ارشد خود را تایید کرد.

100%

رییس پیشین سی‌آی‌ای: کشته شدن هنیه یک شکست بزرگ امنیتی برای جمهوری اسلامی بود

۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۲ (‎+۱ گرینویچ)

دیوید پترائوس، فرمانده سابق ارتش آمریکا در خاورمیانه و رییس پیشین سی‌آی‌ای در مصاحبه اختصاصی با ایران‌اینترنشنال، کشته شدن رهبر حماس در تهران را «یک شکست بزرگ اطلاعاتی و امنیتی» برای جمهوری اسلامی برشمرد و گفت تهران چاره‌ای جز پاسخ دادن به اسرائیل ندارد.

پترائوس در عین حال افزود جمهوری اسلامی، حزب‌الله و اسرائیل هیچ‌کدام تمایلی به آغاز یک جنگ تمام‌عیار در منطقه ندارند.

او هشدار داد با توجه به تعداد موشک، پهپاد و راکتی که حزب‌الله در اختیار دارد، حمله گسترده این گروه مورد حمایت جمهوری اسلامی می‌تواند «خسارات قابل توجهی» به اسرائیل وارد کند.

حمله راکتی به پایگاه نظامیان آمریکایی در عراق

۱۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۶ (‎+۱ گرینویچ)

رسانه‌ها از حمله به پایگاه عین الاسد، محل استقرار نیروهای آمریکایی در غرب عراق خبر دادند.

الجزیره به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داد صدای دو انفجار در نزدیکی این پایگاه شنیده شده است.

رویترز هم به نقل از منابع امنیتی نوشت دو راکت کاتیوشا به سوی پایگاه هوایی عین‌الاسد شلیک شده و در این پایگاه فرود آمده است.