• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تشدید حملات متقابل اسرائیل و حزب‌الله

۱۴ تیر ۱۴۰۳، ۱۲:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

پس از آن که حزب‌الله لبنان اعلام کرد روز پنج‌شنبه ۱۴ تیر چندین پهپاد انفجاری را به سمت هشت موضع اسرائیل پرتاب کرده است، اسرائیل از حملات متقابل خود به مواضع این گروه تحت حمایت جمهوری اسلامی خبر داد.

گروه شیعی مسلح حزب‌الله اعلام کرد روز پنج‌شنبه چندین پهپاد انفجاری را به سمت هشت موضع اسرائیل پرتاب کرد تا از کشته شدن یک فرمانده ارشد خود در جنوب لبنان در حمله اسرائیل، انتقام بگیرد.

محمد نعمه ناصر، معروف به الحاج ابونعمه، یکی دیگر از فرماندهان ارشد حزب‌الله بود که دیروز در حمله به خودرو حامل او در جنوب لبنان کشته شد.

در بیانیه‌ای که این گروه منتشر کرد، آمده است که نیروهای حزب‌الله در پاسخ به حمله اسرائیل در صور در جنوب لبنان، با یک مجموعه پهپادهای انفجاری به هشت موضع در شمال اسرائیل و بلندی‌های جولان سوریه حمله هوایی انجام دادند.

بلافاصله پس از این بیانیه، ارتش اسرائیل در روز پنج‌شنبه اعلام کرد پس از عبور «پرتابه‌های متعدد و تجهیزات هوایی مشکوک» از مرز، به سایت‌های پرتاب پهپاد در جنوب لبنان حمله کرده است.

این تبادل آتش پس از کشته شدن نعمه ناصر در روز چهارشنبه ۱۳ تیر انجام شد که دومین مورد مشابه در کمتر از یک ماه گذشته به شمار می‌رود.

یک ماه پیش، حزب‌الله پس از کشته شدن یک فرمانده ارشد نظامی خود به نام طالب عبدالله، حملات علیه اسرائیل را تشدید کرد.

به گزارش آسوشیتدپرس، ناصر ارشدترین مقام حزب‌الله است که پس از عبدالله کشته شده است.

ارتش اسرائیل در بیانیه کوتاه خود افزود که به دنبال آژیرهای هشدار در شمال اسرائیل، پرتابه‌ها و ادوات مشکوک هوایی از مرز لبنان و خاک اسرائیل عبور کردند.

این بیانیه تاکید کرد: «ارتش اسرائیل در حال حمله به پایگاه‌های پرتاب در جنوب لبنان است.»

به گفته ارتش اسرائیل، چندین پرتابه رهگیری شد اما آوار ناشی از این رهگیری باعث آتش‌سوزی در چندین منطقه شمال اسرائیل شده و آتش‌نشانان برای اطفای این آتش‌سوزی‌ها بسیج شده‌اند.

حزب‌الله حدود ۹ ماه است که هر روز در مرز جنوبی لبنان با اسرائیل تبادل آتش می‌کند و حامی حماس در جنگ علیه ارتش اسرائیل در غزه است.

بر اساس داده‌های حزب‌الله و منابع رسمی لبنان، در این مدت حداقل ۴۹۵ نفر در این درگیری‌ها در سمت لبنان کشته شده‌اند که اکثر آنان اعضای حزب‌الله هستند.

به گفته مقامات اسرائیلی، در سمت اسرائیل حداقل ۱۵ سرباز و ۱۱ غیرنظامی کشته شدند.

در دو سوی مرز ده‌ها هزار نفر از ساکنان شمال اسرائیل و جنوب لبنان در پی این درگیری‌های بی‌وقفه، خانه‌های خود را ترک کرده‌اند و آواره شده‌اند.

Banner

پربازدیدترین‌ها

مجتبی خامنه‌ای ۶ فرمانده ارشد نیروهای مسلح را منصوب کرد
۱

مجتبی خامنه‌ای ۶ فرمانده ارشد نیروهای مسلح را منصوب کرد

۲

مجتبی خامنه‌ای دستور داد ادغام ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا تکمیل شود

۳
روایت شما

کافه‌گردی زیر فشار تورم؛ از «هیچ» تا ۳۰ میلیون در ماه

۴

از کربلای ۴ تا آمیا؛ محسن رضایی به راس ساختار امنیتی جمهوری اسلامی رسید

۵
روایت شما

کارگران معادن و کارکنان شرکت‌ها ماه‌هاست حقوق نگرفته‌اند

انتخاب سردبیر

  • خلع سلاح خیابان؛ پشت‌پرده برچیدن سنگ‌فرش‌ها از بهارستان تا ۳۰ تیر
    تحلیل

    خلع سلاح خیابان؛ پشت‌پرده برچیدن سنگ‌فرش‌ها از بهارستان تا ۳۰ تیر

  • فارسی در نسل دوم؛ وقتی زبان خانه دیگر زبان زندگی نیست
    تحلیل

    فارسی در نسل دوم؛ وقتی زبان خانه دیگر زبان زندگی نیست

  • بشار اسد همراه با برادرش ماهر اسد و ۷ تن دیگر به اعدام محکوم شدند

    بشار اسد همراه با برادرش ماهر اسد و ۷ تن دیگر به اعدام محکوم شدند

  • انجمن حمایت از حقوق کودکان از موارد پرتعداد آزار جنسی و اضطراب حاصل از جنگ در ۱۴۰۴ خبر داد

    انجمن حمایت از حقوق کودکان از موارد پرتعداد آزار جنسی و اضطراب حاصل از جنگ در ۱۴۰۴ خبر داد

  • گهواره‌های خالی، مرزهای شلوغ؛ آینده اروپا به کدام سمت می‌رود؟
    تحلیل

    گهواره‌های خالی، مرزهای شلوغ؛ آینده اروپا به کدام سمت می‌رود؟