• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

هشدار مقامات روسیه به حمله‌کنندگان به مراکز رای‌گیری

۲۶ اسفند ۱۴۰۲، ۰۷:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)

با آغاز رای‌گیری انتخابات ریاست جمهوری روسیه، گزارش‌ها حاکی از حملات معترضان ضدحکومتی به شعبه‌های اخذ رای در سراسر این کشور است. نیروهای امنیتی تعدادی از معترضان را بازداشت کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، در روز جمعه، اولین روز انتخابات ریاست جمهوری روسیه، اقداماتی علیه مراکز رای‌گیری رخ داد.

به گفته مقامات، حداقل ۱۳ نفر به دلیل خسارت وارد کردن یا آتش زدن این مراکز دستگیر شدند.

خبرگزاری رویترز گزارش داد مقامات برگزار‌کننده انتخابات گفته‌اند این حوادث هیچ تاثیری بر روند و نتیجه انتخابات نخواهد داشت.

الا پامفیلووا، رییس کمیسیون انتخابات روسیه، روز جمعه معترضان را به «بیگانگان» نسبت داد و گفت که این افراد به خاطر پول وعده داده شده از خارج از کشور دست به این اقدامات می‌زنند.

او افزود افرادی که با تخریب صندوق‌های رای سعی در ایجاد اختلال در رای‌گیری سه روزه انتخابات ریاست جمهوری روسیه داشته باشند، با مجازات تا پنج سال زندان روبه‌رو خواهند شد.

ماکسیم میکسین، یکی از مقامات کمیسیون انتخابات محلی در تلگرام گزارش داد در شهر سن پترزبورگ، یک زن جوان ۲۰ ساله کوکتل مولوتفی به سوی در ورودی یک مرکز رای‌گیری در یک مدرسه پرتاب کرده است.

به گفته رسانه محلی فونتانکا، این زن دستگیر شده است.

خبرگزاری دولتی ریا نووستی گزارش داد در مسکو، یک زن یک صندوق رای در یک مرکز رای‌گیری را آتش زد.

این خبرگزاری به نقل از کمیسیون انتخابات مسکو افزود کار این حوزه رای‌گیری پس از این حادثه به طور عادی از سر گرفته شد.

ویدیویی از سوی یک رسانه مستقل پخش شده است که دستگیری یک نفر را که به نظر می‌رسد قصد داشته یک شعبه رای‌گیری را آتش بزند، نشان می‌دهد.

وزارت کشور روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد در مسکو یک شهروند ۲۰ ساله پس از ریختن برگه‌های رای رنگ‌آمیزی شده در صندوق‌های رای دستگیر شد.

از روز پنج‌شنبه، دفتر دادستانی مسکو نسبت به هر گونه اقدام اعتراضی در انتخابات ریاست جمهوری روسیه هشدار داده بود.

پیش‌بینی می‌شود در این انتخابات، پوتین بدون هیچ مانع جدی‌ای به پیروزی برسد.

سه نامزد رقیب او که پایگاه اجتماعی چندانی ندارند، با حمله روسیه به اوکراین و سرکوب مخالفان پوتین مخالفتی ندارند.

سرکوب مخالفان در روسیه با برخورد با اعتراضات به جان باختن آلکسی ناوالنی، منتقد کرملین در اواسط فوریه در زندان به اوج خود رسید.

یولیا ناوالنایا، همسر الکسی ناوالنی که قول داده به مبارزه خود ادامه دهد، به نوبه خود از روس‌ها خواست تا با رای دادن به نامزدهای رقیب پوتین، اعتراض کنند.

او از روس‌های حامی اپوزیسیون خواست در ظهر یک‌شنبه هم‌زمان به مراکز رای‌گیری بروند تا نشان دهند تعداد آن‌ها زیاد است.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

آمریکا می‌گوید دو دیپلمات ایرانی را پس از نادیده گرفتن دستور خروج اخراج کرده است
۱

آمریکا می‌گوید دو دیپلمات ایرانی را پس از نادیده گرفتن دستور خروج اخراج کرده است

۲

سردبیر خبر اورشلیم‌پست: مردم ایران بدانند تنها نیستند

۳

پزشکیان استعفای پاک‌نژاد را پذیرفت، حمید بورد سرپرست وزارت نفت شد

۴

سابقه تحصیل کمک‌خلبان پرواز فلای‌دبی در استرالیا زیر ذره‌بین نهادهای امنیتی

۵

زندان گوهردشت با وجود هشدارها درباره محو شواهد کشتار زندانیان تخریب می‌شود

انتخاب سردبیر

  • عوامل جمهوری اسلامی مانع دفن علیرضا رئیسی و علیرضا سپاهی در محل زندگی‌شان شدند

    عوامل جمهوری اسلامی مانع دفن علیرضا رئیسی و علیرضا سپاهی در محل زندگی‌شان شدند

  • نوبل پزشکی برای ابداع روش کنترل سلول‌های عصبی با نور، به ۳ دانشمند  رسید

    نوبل پزشکی برای ابداع روش کنترل سلول‌های عصبی با نور، به ۳ دانشمند رسید

  • جمهوری اسلامی علیرضا سپاهی و علیرضا رئیسی، از معترضان خیزش دی، را اعدام کرد

    جمهوری اسلامی علیرضا سپاهی و علیرضا رئیسی، از معترضان خیزش دی، را اعدام کرد

  • شهروندان: ادارات و کلانتری‌ها برای خدمات عادی هم رشوه و زیرمیزی می‌گیرند
    روایت شما

    شهروندان: ادارات و کلانتری‌ها برای خدمات عادی هم رشوه و زیرمیزی می‌گیرند

  • تهدیدهای تازه علیه استارلینک، بازتاب هراس حکومت از اینترنت ماهواره‌ای

    تهدیدهای تازه علیه استارلینک، بازتاب هراس حکومت از اینترنت ماهواره‌ای