• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تاکید نامزدهای جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا بر لزوم برخورد با ایران

۱۸ آبان ۱۴۰۲، ۰۵:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۷:۵۳ (‎+۰ گرینویچ)

پنج نامزد جمهوری‌خواهان برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۴ آمریکا، در مناظره‌‌ای که در غیاب دونالد ترامپ، نامزد پیشتاز جمهوری‌خواهان، برگزار شد، بر لزوم برخورد جدی با جمهوری اسلامی به دلیل حمایتش تروریسم در منطقه تاکید کردند.

نیکی هیلی، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، در مناظره جمهوری‌خواهان، با اشاره به حمله‌های نیروهای نیابتی ایران به مواضع آمریکا گفت: باید به عنوان واکنش، زیرساخت‌های ایران را که این حمله‌ها را ممکن می‌کند، هدف قرار دهیم.

او با تاکید بر اینکه آمریکا باید از موضع قدرت با ایران برخورد کند گفت: اگر یک بار برای همیشه مشت محکمی به آنها بزنیم، عقب می‌کشند. با این حال، دولت بایدن در تلاش است به توافق هسته‌ای برگردد و به ایران شش میلیارد دلار پول می‌دهد.

هیلی گفت: اگر حمایت ایران نبود، حماس، حزب‌الله و حوثی‌ها وجود نداشتند و شبه‌نظامیان در عراق و سوریه به نیروهای آمریکایی حمله نمی‌کردند.

این دیپلمات آمریکایی همچنین هشدار داد چین با خرید نفت از ایران و روسیه با خرید پهپاد از این کشور، در حال حمایت مالی از جمهوری اسلامی هستند.

هیلی با تاکید بر اینکه آمریکا نباید در جنگ کنونی به اسرائیل امر و نهی کند، گفت: این آمریکاست که به اسرائیل نیاز دارد. تنها کاری که آمریکا باید بکند این است که از اسرائیل برای نابود کردن حماس حمایت کند.

ران دیسانتیس، دیگر نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، در این مناظره گفت: آمریکا باید به ایران ثابت کند که اگر مویی از سر نیروهایش در خاورمیانه کم شود، تهران باید هزینه‌ای جهنمی پرداخت کند.

او با تاکید بر اینکه نتانیاهو باید یک بار برای همیشه کار «قصاب‌های حماس» را تمام کند، گفت: حماس باید همه گروگان‌ها را آزاد کرده و بی‌قید و شرط تسلیم شود.

سناتور تیم اسکات، دیگر نامزد جمهوری‌خواه، در این مناظره خطاب به جو بایدن گفت: «اگر می‌خواهید از مجروح شدن سربازان آمریکایی جلوگیری کنید باید ایران را هدف قراردهید و سر مار را ببرید.»

کریس کریستی، دیگر نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، نیز در مناظره جمهوری‌خواهان گفت: آمریکا و اسرائیل باید از منزوی کردن ایران اطمینان حاصل کنند. آمریکا و اسرائیل باید در همکاری با کشورهای منطقی در خاورمیانه، اطمینان حاصل کنند که ایران به جز چین، روسیه و کره شمالی حامی دیگری ندارد.

ویوک راماسوامی، دیگر نامزد انتخابات جمهوری‌خواه، نیز در این مناظره گفت: اسرائیل نه تنها حق دارد، بلکه مسئول است که در دفاع از خود، تروریست‌های حماس را نابود کند.

این پنج نامزد جمهوری‌خواه در ادامه مناظره خود ضمن انتقاد از عملکرد دولت بایدن در ارتباط با حمایت نظامی از اوکراین و تایوان، رویکرد ایالات‌متحده به چین، بحران تولید انرژی و اقتصاد داخلی آمریکا انتقاد کردند و به طرح دیدگاه‌های خود در این موارد پرداختند.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

مهرداد اخلاقی کیست؛ معمار موشک‌های سپاه به وزارت دفاع رسید
۱

مهرداد اخلاقی کیست؛ معمار موشک‌های سپاه به وزارت دفاع رسید

۲

اعتراض با موزهای بادی در ورزشگاه اتحاد؛ هواداران منچسترسیتی علیه لیگ برتر شعار دادند

۳

اخلاقی با ۲۳۷ رای وزیر دفاع جمهوری اسلامی شد و از آمادگی برای «جنگ چهارم» سخن گفت

۴

ناآرامی‌های فرانسه یک کشته و صدها بازداشتی بر جا گذاشت

۵

با خروج تیم میهمان؛ بازی ملوان-تراکتور به دلیل شعارهای تماشاگران برگزار نشد

انتخاب سردبیر

  • معمای انتخابات اسرائیل و احزاب عربی که کسی حاضر به ائتلاف با آنها نیست

    معمای انتخابات اسرائیل و احزاب عربی که کسی حاضر به ائتلاف با آنها نیست

  • واکنش‌های شهروندان به اعتراض‌ها در فرانسه؛ از «کارما» تا یادآوری انقلاب ۵۷
    روایت شما

    واکنش‌های شهروندان به اعتراض‌ها در فرانسه؛ از «کارما» تا یادآوری انقلاب ۵۷

  • آبدانان تا پاریس؛ مالکیت خصوصی، کرامت ملی و تناقض‌های اخلاقی اعتراض در جهان معاصر
    تحلیل

    آبدانان تا پاریس؛ مالکیت خصوصی، کرامت ملی و تناقض‌های اخلاقی اعتراض در جهان معاصر

  • ۲۰ روز جست‌وجو برای یافتن پیکر امیرمحمد حاتمی که با شلیک تیر خلاص به چشم کشته شد

    ۲۰ روز جست‌وجو برای یافتن پیکر امیرمحمد حاتمی که با شلیک تیر خلاص به چشم کشته شد

  • ارسال پیامک‌های تهدیدآمیز برای شهروندان به‌دلیل فعالیت در فضای مجازی
    روایت شما

    ارسال پیامک‌های تهدیدآمیز برای شهروندان به‌دلیل فعالیت در فضای مجازی