• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تداوم فشارها برای حجاب اجباری؛ مدیران حاضر در مراسم روز پزشک آمل برکنار شدند

۷ آبان ۱۴۰۲، ۰۸:۵۸ (‎+۰ گرینویچ)

چند روز پس از برگزاری مراسم روز پزشک در شهر آمل در شمال ایران که در آن، فاطمه رجایی‌راد، یک پزشک جراح زن بدون حجاب اجباری شرکت کرده بود، مقام‌های جمهوری اسلامی مدیران حاضر در این مراسم را برکنار کردند.

خبرگزاری دولتی ایرنا و خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران روز یکشنبه هفتم آبان در گزارش مشترکی نوشتند که مدیران سه نهاد «شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمل»، «دانشکده مامایی و پرستاری حضرت زینب، پیراپزشکی و پردیس پزشکی» و «بیمارستان‌ خمینی» برکنار شدند.

این خبرگزاری‌ها افزودند که فرهاد غلامی رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در احکامی افراد دیگری را جایگزین مدیران قبلی کرده است.

ایرنا و فارس خانم رجایی‌راد را که بدون حجاب اجباری در این مراسم شرکت کرده بود، به «قانون‌شکنی» متهم کردند و نوشتند که تغییر مدیران این دستگاه‌ها به این ‌علت بود که «مدیران حاضردر آن جمع، در قبال این هنجارشکنی واکنش اعتراضی نداشتند.»

رجایی‌راد به عنوان پزشک نمونه در این مراسم شرکت کرده بود. اما پس از این مراسم، رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد که پروانه طبابت این پزشک زن در آمل، به دلیل نداشتن حجاب اجباری تعلیق شده است.

همچنین خبرگزاری فارس نوشت که پس از حضور بدون حجاب اجباری رجایی‌راد در مراسم روز پزشک در آمل، او روز شنبه، ششم آبان به دادستانی آمل احضار شد.

بر اساس گزارش این خبرگزاری وابسته به سپاه پاسداران، این پزشک زن حق ورود به دانشگاه علوم پزشکی و حضور در کلاس درس را ندارد.

در پی افزایش فشارهای حکومتی علیه این پزشک زن، ویدئویی از رجایی‌راد منتشر شد که او در آن از این که بدون حجاب اجباری در مراسم شرکت کرد، «عذرخواهی» می‌کند.

این اولین بار نیست که جمهوری اسلامی زنان مخالف حجاب اجباری را به ویژه پس از حضور بدون حجاب در مراسم رسمی یا دولتی، تحت فشار قرار می‌دهد.

در بهمن سال گذشته، مخالفت زینب کاظم‌پور علیه حجاب اجباری، که با برداشتن و پرت کردن روسری خود در مجمع نظام مهندسی ابراز شد، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های اجتماعی داشت. او بعدا تحت پیگرد قضایی قرار گرفت.

طی بیش از یک سال گذشته گزارش‌های مختلفی از حضور زنان، از جمله زنان ورزشکار و زنان هنرمند، و حتی مردم عادی در اماکن مختلف از جمله مسابقات ورزشی، مراسم هنری یا کتابخانه ملی ایران منتشر شده است.

با این حال، حکومت همچنان بر اعمال حجاب اجباری اصرار می‌ورزد و اقداماتی تنبیهی علیه این زنان در نظر می‌گیرد.

Banner

پربازدیدترین‌ها

پس از اصابت یک پرتابه به شناور ایرانی، ترامپ احتمال ماندن در ایران و کنترل نفت را مطرح کرد
۱

پس از اصابت یک پرتابه به شناور ایرانی، ترامپ احتمال ماندن در ایران و کنترل نفت را مطرح کرد

۲

میانجی‌ها با هزینه ۱۸ میلیارد دلاری از جیب ایرانیان، جای تنگه هرمز را گرفتند

۳

پایان جشنواره ونیز؛ جایزه بهترین بازیگر زن بخش افق‌ها برای لاله مرزبان

۴

گزارش تازه از حمله به یک کشتی در تنگه هرمز، نگرانی درباره عرضه نفت را افزایش داد

۵

سی‌بی‌اس جزییات تازه‌ای از سرنگونی اف‌۱۵ آمریکا در ایران و نجات دو خدمه آن منتشر کرد

Banner

انتخاب سردبیر

  • دی‌ماه و عشق‌های ناتمام؛ روایت همسران و نامزدهای جان‌باختگان

    دی‌ماه و عشق‌های ناتمام؛ روایت همسران و نامزدهای جان‌باختگان

  • بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها در آستانه سالگرد قتل حکومتی مهسا امینی
    روایت شما

    بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها در آستانه سالگرد قتل حکومتی مهسا امینی

  • سی‌بی‌اس جزییات تازه‌ای از سرنگونی اف‌۱۵ آمریکا در ایران و نجات دو خدمه آن منتشر کرد

    سی‌بی‌اس جزییات تازه‌ای از سرنگونی اف‌۱۵ آمریکا در ایران و نجات دو خدمه آن منتشر کرد

  • گرانی لوازم‌التحریر و هزینه‌های کمرشکن مدرسه به ترک تحصیل کودکان دامن می‌زند

    گرانی لوازم‌التحریر و هزینه‌های کمرشکن مدرسه به ترک تحصیل کودکان دامن می‌زند

  • از نان نسیه تا صف ضایعات مرغ؛ روایت فقر در جنوب تهران

    از نان نسیه تا صف ضایعات مرغ؛ روایت فقر در جنوب تهران