• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

علی‌نژاد با اشاره به تهدیدها علیه ایران‌اینترنشنال: بریتانیا اقدام علیه سپاه را تشدید کند

۱۸ خرداد ۱۴۰۲، ۰۵:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۹:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)

مسیح علی‌نژاد، فعال سیاسی و روزنامه‌نگار، در مطلبی در مجله تایم با اشاره به انتقال فعالیت‌های ایران‌اینترنشنال از دفتر لندن به واشینگتن به دلیل تهدیدهای جمهوری اسلامی نوشت دولت بریتانیا باید برای متوقف کردن سپاه و فعالیت‌های تروریستی آن در سراسر جهان اقدام‌های بیشتری انجام دهد.

علی‌نژاد تاکید کرد: «وضعیت در بریتانیا چنان وخیم شده که ایران‌اینترنشنال که با پخش ماهواره‌ای خبرهای معتبر، باعث برآشفتگی رژیم ایران شده بود، ناچار شد در ماه فوریه از بریتانیا خارج شود.»

او افزود: «چطور ممکن است بریتانیا با داشتن یکی از پیشرفته‌ترین ساختارهای امنیتی جهان، در خاک خود قادر به حفاظت از مردم نباشد؟»

مقام‌های جمهوری اسلامی تاکنون بارها ایران‌اینترنشنال و کارکنان آن را تهدید کرده‌اند و این تهدید‌ها در پی پوشش خیزش انقلابی مردم ایران در ماه‌های اخیر به شکل قابل‌ توجهی افزایش پیدا کرده است.

علی‌نژاد با اشاره به تهدیدهای سپاه علیه خود و سایر فعالان سیاسی گفت: «اعمال تحریم‌های کوچک بر افراد و نهادهایی که در خارج دارایی ندارند و قصد سفر به خارج کشور را نیز ندارند، کافی نیست.»

این روزنامه‌نگار و فعال سیاسی خاطرنشان کرد بریتانیا حتی جمهوری اسلامی را به خاطر کشتن و ناتوان‌سازی شهروندان بریتانیایی نیز مجازات نکرده که از آن جمله می‌توان به حمله هوایی سپاه به کشتی تجاری مرسر استریت در ژوییه ۲۰۲۱ که به کشته شدن دو نفر از جمله یک شهروند بریتانیایی منجر شد و نیز حمله سال گذشته به سلمان رشدی اشاره کرد.

علی‌نژاد تاکید کرد چالشی که اروپا با آن روبه‌روست تنها حفاظت از شهروندان خود نیست بلکه حمایت از ارزش‌هایی همچون آزادی، دموکراسی و حقوق بشر نیز مطرح است.

او نوشت: «واقعیت دردناک این است که اروپا در اثر بی‌عملی زمین‌گیر شده است. در حالی که بریتانیا در حمایت نظامی از اوکراین در برابر روسیه نقش محوری را در اروپا دارد اما برای برخورد با سپاه تردید به خرج می‌دهد.»

این چهره مخالف جمهوری اسلامی از دولت بریتانیا خواست با قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی، اقدامی ملموس انجام داده و از امنیت شهروندان خود محافظت کند.

مسیح علی‌نژاد همچنین با اشاره به سفر نخست‌وزیر بریتانیا به آمریکا، از جو بایدن خواست در این فرصت به ریشی سوناک یادآوری کند اکنون زمان تروریست شناختن سپاه پاسداران است.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است
۱

کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

۲

قوه قضاییه: حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس، به بند روحانیت زندان اوین منتقل شده است

۳
روایت شما

با وجود اصرار حکومت بر آموزش حضوری، کتاب‌های درسی هنوز توزیع نشده‌اند

۴
اختصاصی

افشای هویت عامل اصلی اطلاعات سپاه پاسداران در فساد فروش نفت؛ مصطفی احدی کیست؟

۵

سایه سنگین جنگ بر ورزش خلیج فارس؛ لغو رویدادها، ضررهای میلیاردی و بلاتکلیفی بزرگ

انتخاب سردبیر

  • بهای دلار از ۲۵۰ هزار تومان عبور کرد

    بهای دلار از ۲۵۰ هزار تومان عبور کرد

  • یک هواپیمای شرکت هواپیمایی کاسپین به‌دلیل بدهی ۳ میلیون یورویی در استانبول توقیف شد

    یک هواپیمای شرکت هواپیمایی کاسپین به‌دلیل بدهی ۳ میلیون یورویی در استانبول توقیف شد

  • از کارخانه تا بیمارستان، حقوق کارگران را نمی‌دهند و تهدیدشان می‌کنند
    روایت شما

    از کارخانه تا بیمارستان، حقوق کارگران را نمی‌دهند و تهدیدشان می‌کنند

  • نیمی از زنان زندانی سیاسی در اوین به‌صورت تنبیهی از ملاقات محروم شدند

    نیمی از زنان زندانی سیاسی در اوین به‌صورت تنبیهی از ملاقات محروم شدند

  • کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

    کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است