• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سند هک‌شده: حکومت برای مواجهه با اعتراضات صنفی خواهان برجسته کردن «شکست منشور همبستگی» شد

۱۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۴۲ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۳:۵۲ (‎+۱ گرینویچ)

بر اساس اسناد افشا شده توسط گروه «قیام تا سرنگونی»، نزدیک به سازمان مجاهدین خلق، ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی برای مقابله با اعتراض و اعتصابات معلمان و کارگران خواستار برجسته کردن «شکست منشور همبستگی» و همچنین «مرجعیت‌زدایی» از «شبکه رسانه‌ای» مخالفان حکومت شده است.

این گروه هکری در ادامه افشای اسناد سامانه ریاست‌جمهوری، مصوبات «قرارگاه مقابله با جنگ ترکیبی(ستاد ملی راهبردی شرایط اضطرار)» درباره «نحوه مواجهه و مدیریت اعتصابات و اعتراضات معلمان و کارگران» را منتشر کرد.

این مصوبات توسط ابوالفضل شکارچی، معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح، به شورای عالی امنیت ملی، تعدادی از مقامات مرتبط دولت، رییس صدا و سیما و دبیر شورای عالی فضای مجازی ابلاغ شده است.

در مصوبات «قرارگاه مقابله با جنگ ترکیبی دشمن (ستاد ملی راهبردی شرایط اضطرار)» پیشنهاد شده که اختلافات موجود بین طیف‌های مختلف مخالفان حکومت و موضوعاتی چون «شکست پروژه‌ منشور همبستگی» برجسته‌سازی شود.

این قرارگاه پیشنهاد «مرجعیت‌زدایی» از «شبکه هماهنگ رسانه‌ای» مخالفان حکومت با «افشای اغواگری و تناقضات رسانه‌ای آنها» را مطرح کرده است.

پیش از این نیز گزارش‌هایی درباره حملات «ارتش سایبری» جمهوری اسلامی به مخالفان حکومت در قالب پوشش‌های مختلف مطرح شده است.

در مصوبات «قرارگاه مقابله با جنگ ترکیبی» همچنین از وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و کار و رفاه اجتماعی خواسته شده که «لیدرهای» کارگران و معلمان را «احضار» و درباره «چهره‌های بازگشت‌پذیر به نظام» سیاست‌های تشویقی اعمال کنند.

این قرارگاه اعلام کرده باید به «چهره‌هایی که به رفتارهای مخرب اصرار می ورزند» نیز هشدارداده شود.

«قرارگاه مقابله با جنگ ترکیبی» همچنین خواستار برخورد با ادمین‌های کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی دعوت‌کننده به اعتصابات شده است.

«مشروعیت زدایی» از «کنشگران و دولت‌های» حامی اعتراضات در ایران با «بهره‌گیری از کارشناسان (ترجیحا معلمان و کارگران)» در رسانه‌ها و فضای مجازی، دیگر پیشنهاد این قرارگاه برای مقابله با اعتراضات و اعتصابات معلمان و کارگران است.

در هفته‌های گذشته مقامات جمهوری اسلامی از بازداشت تعدادی از کارگران خبر داده و آنان را «لیدر» اعتصابات هفته‌های گذشته در مناطق نفتی معرفی کردند.


Banner

پربازدیدترین‌ها

اعلام جرم دادستانی علیه دیدارنیوز پس از اعتراض پروانه سلحشوری به تجمعات شبانه و اعدام‌ها
۱

اعلام جرم دادستانی علیه دیدارنیوز پس از اعتراض پروانه سلحشوری به تجمعات شبانه و اعدام‌ها

۲

پویا ایدنی، استادبزرگ شطرنج ایران، پرچم خود را به فرانسه تغییر داد

۳

کارزار حرکت موتورسواران در لندن برای آزادی لیندزی و کریگ فورمن

۴

نُت کامل سرود ویژه جشن‌های ۲۵۰۰ ساله پس از نیم قرن منتشر شد

۵

تعمیرکاران از افزایش خرابی خودروها هم‌زمان با افت کیفیت بنزین می‌گویند

انتخاب سردبیر

  • نیویورک‌تایمز: پنتاگون برای یافتن منبع درز اطلاعات، ۵۰ عضو ستاد مشترک را با دروغ‌سنج آزمود

    نیویورک‌تایمز: پنتاگون برای یافتن منبع درز اطلاعات، ۵۰ عضو ستاد مشترک را با دروغ‌سنج آزمود

  • خرید پسماند تره‌بار؛ انسان‌زدایی از شهروندان و سقوط آزاد یک جامعه
    تحلیل

    خرید پسماند تره‌بار؛ انسان‌زدایی از شهروندان و سقوط آزاد یک جامعه

  • چرا فرمان «انسجام اجتماعی» مجتبی خامنه‌ای جدی گرفته نمی‌شود؟
    تحلیل

    چرا فرمان «انسجام اجتماعی» مجتبی خامنه‌ای جدی گرفته نمی‌شود؟

  • اکونومیست: نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی دیگر یک جبهه واحد نیستند

    اکونومیست: نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی دیگر یک جبهه واحد نیستند

  • رویترز: تهران درباره حمله احتمالی اسرائیل به نیروهای سپاه پاسداران در جنوب لبنان هشدار داد

    رویترز: تهران درباره حمله احتمالی اسرائیل به نیروهای سپاه پاسداران در جنوب لبنان هشدار داد