• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

گروهی از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا برای حمایت از زنان ایران فراکسیون تشکیل دادند

۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۰۵:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

حدود ۲۰نفر از اعضای دو حزب مجلس نمایندگان آمریکا از تشکیل فراکسیونی در حمایت از زنان ایران خبر داده و اعلام کردند در حال تهیه قطعنامه‌ای هستند که حکومت ایران را در ارتباط با حمله‌های شیمیایی به مدارس دخترانه در ایران محکوم می‌کند.

این قطعنامه از وزارت خارجه آمریکا و سازمان ملل می‌خواهد درباره این حملات شیمیایی تحقیق و تفحص مستقل انجام دهند.

این فراکسیون قصد دارد با تمرکز بر حقوق زنان ایران، به تهیه قطعنامه‌ها و قوانین بیشتر در این زمینه اقدام کند.

نانسی میس، عضو جمهوری‌خواه این فراکسیون گفت: «زنان فراوانی در ایران با وجود چالش‌ها، با شجاعت و مقاومت در حال مبارزه برای برابری و حقوق بشر هستند. ما در سمت آزادی می‌ایستیم و با ستم علیه زنان در آمریکا، ایران و سراسر جهان مخالفت می‌کنیم.»

با گذشت حدود پنج ماه از آغاز حملات شیمیایی به مدارس دخترانه ایران، حکومت هنوز عوامل این مسموم‌سازی‌ها را معرفی نکرده و در مقابل، فشار بر رسانه‌ها و فعالان مدنی را برای جلوگیری از اطلاع‌رسانی در این زمینه افزایش داده است.

در روزها و هفته‌های گذشته تجمعات اعتراضی متعددی از سوی مردم و والدین دانش‌آموزان شکل گرفت اما رویکرد جمهوری اسلامی از همان هفته‌های آغازین حملات شیمیایی به مدارس، انکار بوده و هست.

از سوی دیگر، سازمان عفو بین‌الملل با انتشار درخواست اقدام فوری درباره حملات شیمیایی به مدارس ایران، در بیانیه‌ خود خواستار انجام تحقیق مستقل بین‌المللی در این زمینه شد.

به گفته عفو بین‌الملل، مقام‌های جمهوری اسلامی در بررسی کافی و پایان دادن به حملات، «شکست خورده‌اند» و علایم دختران را به عنوان «استرس، هیجان یا تلقین» رد کرده‌اند.

این سازمان همچنین هشدار داد حق تحصیل، سلامت و زندگی میلیون‌ها دختر دانش‌آموز در ایران، در بحبوحه این حملات گازی در خطر است.

بر اساس این گزارش، از نوامبر ۲۰۲۲ (آذر سال ۱۴۰۱) بیش از ۳۰۰ حمله به دست‌کم ۱۰۰ مدرسه شده و برخی از آن‌ها بیش از یک بار هدف این مسموم‌سازی‌ها قرار گرفته‌اند.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است
۱

کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

۲

قوه قضاییه: حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس، به بند روحانیت زندان اوین منتقل شده است

۳
روایت شما

با وجود اصرار حکومت بر آموزش حضوری، کتاب‌های درسی هنوز توزیع نشده‌اند

۴

کنفرانس «ایران آلترناتیو» خواستار شکل‌گیری جایگزینی موثر و فراگیر در ایران شد

۵

بسنت: ایران تا دو هفته دیگر احتمالا نفتی برای مبادله نخواهد داشت

انتخاب سردبیر

  • بهای دلار از ۲۵۰ هزار تومان عبور کرد

    بهای دلار از ۲۵۰ هزار تومان عبور کرد

  • یک هواپیمای شرکت هواپیمایی کاسپین به‌دلیل بدهی ۳ میلیون یورویی در استانبول توقیف شد

    یک هواپیمای شرکت هواپیمایی کاسپین به‌دلیل بدهی ۳ میلیون یورویی در استانبول توقیف شد

  • از کارخانه تا بیمارستان، حقوق کارگران را نمی‌دهند و تهدیدشان می‌کنند
    روایت شما

    از کارخانه تا بیمارستان، حقوق کارگران را نمی‌دهند و تهدیدشان می‌کنند

  • نیمی از زنان زندانی سیاسی در اوین به‌صورت تنبیهی از ملاقات محروم شدند

    نیمی از زنان زندانی سیاسی در اوین به‌صورت تنبیهی از ملاقات محروم شدند

  • کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

    کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است