• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

فراخوان اعتراضی برای تجمع معلمان در ۱۷ فروردین و تحریم حضور در کلاس‌های درس پس از تعطیلات

۱۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۵:۱۶ (‎+۱ گرینویچ)

گروه پیگیری مطالبات فرهنگیان شاغل و بازنشسته استان تهران با انتشار فراخوانی از فرهنگیان خواست در اعتراض به تحقیر، توهین و تبعیض دولت، از ۱۴ فروردین و پس از پایان تعطیلات نوروزی در کلاس‌های درس حاضر نشوند و روز پنج‌شنبه ۱۷ فروردین هم مقابل ساختمان وزارت آموزش ‌و پرورش تجمع کنند.

این گروه با اعتراض به نحوه برخورد دولت، وزارت آموزش و پرورش و مجلس شورای اسلامی با فرهنگیان کشور و بی‌توجهی به حقوق صنفی آنان، این برخوردها را توهین و بی‌عدالتی خواند و مطالبات خود را مطرح کرد.

در این بیانیه که روز پنج‌شنبه ۱۰ فروردین منتشر شد، آمده است: «اقدامات مجلس‌نشینان، سازمان برنامه و بودجه و متولیان وزارت آموزش و پرورش در خصوص تصویب و اجرای لایحه رتبه‌بندی، باعث خشم و انزجار فرهنگیان نسبت به عملکرد خط‌مشی‌گذاران و مسوولین حکومتی شد.»

نویسندگان بیانیه در ادامه «پرداخت قسطی حقوق معلمان در آخرین ساعات آخرین روز سال»، «اعمال رتبه‌بندی با حقه‌بندی و خلاف قانون»، «پرداخت نشدن بیش از شش ماه اضافه‌کاری و حق‌التدریس» و «پرداخت دیرهنگام حقوق اسفند» را از مصادیق «توهین و تحقیر» نهادهای دولتی مربوط به معلمان برشمردند.

این بیانیه «عدم سکوت در مقابل ظلم و مطالبه حق» را وظیفه شرعی و انسانی خواند و خطاب به همه «مسببان این توهین و تحقیرها» هشدار داد چنانچه مطالبات مدنظر فرهنگیان محقق نشود، مجبور به «تعطیلی کلاس‌ها و از سرگیری تجمعات» خواهند شد.

«پرداخت همه اضافه‌کاری شش ماهه معلمان تا قبل از شروع کلاس‌ها»، «اصلاح آیین‌نامه قانون رتبه‌بندی بر اساس مولفه‌های مدرک، سنوات خدمت، ارزش‌یابی سالانه و ساعات ضمن‌خدمت و پرداخت معوقات مرتبط بر آن طبق قانون از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰» و «تصویب و اعمال فوق‌العاده خاص و فوق‌العاده ویژه برای فرهنگیان طبق قانون مدیریت خدمات کشوری» از جمله مطالباتی است که گروه پیگیری مطالبات فرهنگیان تهران در بیانیه خود به آن‌ها اشاره داشت.

این بیانیه در پایان از فرهنگیان خواست تا ضمن ورود به مدارس از تاریخ ۱۴ فروردین، از حضور در کلاس‌های درس خودداری و در تجمع روز پنج‌شنبه ۱۷ فروردین در محل وزارت آموزش و پرورش شرکت کنند.

انتشار فراخوان‌های تحصن و تجمع معلمان در شرایطی است که روز چهارشنبه ۹ فروردین، سازمان برنامه و بودجه درباره علت تاخیر در پرداخت حقوق اسفند معلمان اعلام کرد آموزش و پرورش احکام رتبه‌بندی معلمان را دیر صادر کرده است.

این سازمان اضافه کرد: «روز ۲۴ اسفند درخواست ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان منابع کرده که این رقم بالاتر از سقف بودجه و پرداخت آن خارج از اختیار دولت بوده است.»

اعتراضات صنفی و معیشتی فرهنگیان در روزهای گذشته ادامه‌دار بوده و روز هشتم فروردین نیز دست‌کم هشت تجمع در سراسر ایران برگزار شده بود.

در این روز جمعی از معلمان استان‌های خراسان شمالی، آذربایجان‌ شرقی، زنجان، کرمانشاه، اردبیل و همدان در اعتراض به مشکلات معیشتی و عدم رسیدگی به مطالبات خود مقابل ساختمان اداره آموزش و پرورش این استان‌ها تجمع کردند.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

حضور دیپلمات جمهوری اسلامی در سالن هنگام سخنرانی ترامپ خشم حکومتی‌ها را برانگیخت
۱

حضور دیپلمات جمهوری اسلامی در سالن هنگام سخنرانی ترامپ خشم حکومتی‌ها را برانگیخت

۲

عبور تنها ۳ شناور از تنگه هرمز در ۳۱ شهریور؛ تردد همچنان زیر میانگین ۱۰ روزه است

۳

پزشکیان در سازمان ملل: آماده گفت‌وگو هستیم، اما زبان زور را نخواهیم پذیرفت

۴

واکنش تند روبیو به سخنرانی پزشکیان: با کشتار مردم خود صلاحیت موعظه دیگران را ندارید

۵
روایت شما

شهروندان: شهردار نیویورک نمی‌خواهد درباره بازداشت قاتلان کت‌وشلواری ایران چیزی بگوید؟

انتخاب سردبیر

  • مرکز آمیا صدور قرار علیه محسن رضایی و احمد وحیدی را گامی برای «پایان دادن به مصونیت» خواند

    مرکز آمیا صدور قرار علیه محسن رضایی و احمد وحیدی را گامی برای «پایان دادن به مصونیت» خواند

  • وال‌استریت ژورنال: پل هوایی چین به مسیر مهم تامین تجهیزات نظامی ایران بدل شده است

    وال‌استریت ژورنال: پل هوایی چین به مسیر مهم تامین تجهیزات نظامی ایران بدل شده است

  • قوه قضاییه تعرض جنسی و ضرب‌وجرح نوجوان تبریزی را به «برخورد ناپسند» تقلیل داد

    قوه قضاییه تعرض جنسی و ضرب‌وجرح نوجوان تبریزی را به «برخورد ناپسند» تقلیل داد

  • دادگاهی در آمریکا ممنوعیت ورود خبرنگاران ۳ رسانه به کاخ سفید را تعلیق کرد

    دادگاهی در آمریکا ممنوعیت ورود خبرنگاران ۳ رسانه به کاخ سفید را تعلیق کرد

  • حضور نظامیان در مدارس و فشارهای ایدئولوژیک بر دانش‌آموزان در آغاز سال تحصیلی
    روایت شما

    حضور نظامیان در مدارس و فشارهای ایدئولوژیک بر دانش‌آموزان در آغاز سال تحصیلی