• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزیر کشور خیزش مردم را «مزاحمت دشمن» خواند؛ کسب آمادگی برای سرکوب معترضان در ۴۰۰ نقطه کشور

۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۱۷ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۸:۰۵ (‎+۰ گرینویچ)

وزیر کشور ایران خیزش انقلابی مردم ایران را «گرفتاری و مزاحمت دشمن» خواند. فرمانده یگان ویژه نیروهای انتظامی نیز از برنامه این نیرو برای افزایش دو برابری توان خود به منظور سرکوب اعتراضات در «۴۰۰ نقطه ایران» خبر داد.

احمد وحیدی، وزیر کشور، در پاسخ به سوالی خیزش انقلابی مردم علیه جمهوری اسلامی را «گرفتاری و مزاحمت» دشمنان نامید و گفت: «دشمن تلاش می‌کند با ایجاد این مسایل حاشیه‌ای، ما را از پرداختن به مسایل اساسی بازدارد.»

وحیدی همچنین گفت: «نمی‌توانیم بگوییم سال گذشته سخت بود اما بالاخره یک گرفتاری و مزاحمتی بود که دشمنان برای کشور درست کردند.»

در همین حال حسن کرمی، فرمانده یگان‌های ویژه فراجا، خیزش انقلابی مردم را «ابر فتنه» و مقابله حکومت با خیزش انقلابی مردم ایران را «عملیات لبیک یا زینب» خواند.

او تاکید کرد: «در سال ۱۴۰۲ ظرفیت خود را باید به دو برابر وضع موجود افزایش دهیم تا بتوانیم برای مقابله با ناآرامی‌ها ۴۰۰ نقطه را پوشش دهیم.»

از سوی دیگر سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور از افزایش «گشتی‌های یگان ویژه پلیس» در ایام نوروز خبر داده و هدف از آن را «پیشگیری و مقابله با سرقت» و «گشت‌زنی در ساعات ویژه وقوع جرایم» ذکر کرده است.

در روزهای گذشته، خبرگزاری‌های رسمی جمهوری اسلامی ویدیوهایی را از رزمایش‌های نیروی انتظامی با عنوان «عملیات ظفر ۱۴۰۲» منتشر کردند. عملیاتی که کرمی هم به آن اشاره کرد و گفت: «در این عملیات بخشی از توان خود را پای کار آوردیم و به صورت گشت‌های محسوس و غیر‌محسوس و دسته‌های اطلاعاتی برای مقابله با جرایم آشکار اقدام می‌کنیم.»

او تاکید کرد: «گشت‌های عملیات ظفر در طول ۲۴ ساعت در سراسر کشور متناسب با جغرافیای جرم و ساعت وقوع آن فعال هستند.»

کرمی در پایان سخنان خود گفت: «برای تنش‌های جدید تجهیزات و آموزش‌های جدید نیاز داریم و این‌ها در دستور کار ما قرار دارد.»

در سال‌های گذشته فرماندهی انتظامی مانورهای مختلفی را برای آمادگی سرکوب اعتراضات برگزار اما برای آن‌ها نام‌هایی چون «مقابله با اراذل و اوباش» انتخاب کرده است.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

در پی واکنش گسترده مردم، مقام‌ها از بازداشت ماموران متعرض به نوجوان تبریزی خبر دادند
۱

در پی واکنش گسترده مردم، مقام‌ها از بازداشت ماموران متعرض به نوجوان تبریزی خبر دادند

۲

سازمان ملل: آمریکا مرتکب جنایت جنگی و جمهوری اسلامی مرتکب جنایت علیه بشریت شده است

۳
روایت شما

زنان از زندگی بدون حجاب اجباری گفتند: هزینه کمتر، تابستان خنک‌تر و تغییر بیشتر عرف

۴

نرگس محمدی در خاطرات زندان: آماده‌ام پیامدهای افشاگری‌هایم را بپذیرم

۵

ترامپ: به مرحله تصمیم‌گیری درباره نابودی جمهوری اسلامی نزدیک شده‌ام

انتخاب سردبیر

  • آزار جنسی یک کودک در تبریز، مساله فقط چهار مامور نیست
    تحلیل

    آزار جنسی یک کودک در تبریز، مساله فقط چهار مامور نیست

  • در آستانه سال تحصیلی جدید، نظامی‌سازی مدارس در ایران تشدید شده است

    در آستانه سال تحصیلی جدید، نظامی‌سازی مدارس در ایران تشدید شده است

  • چهار سال پس از مهسا، چه چشم‌اندازی پیش روی دانشگاه‌های ایران است؟
    تحلیل

    چهار سال پس از مهسا، چه چشم‌اندازی پیش روی دانشگاه‌های ایران است؟

  • سازمان حقوق بشر ایران اسامی ۴۲۰۰ تن از کشته‌شدگان دی‌ماه را منتشر کرد

    سازمان حقوق بشر ایران اسامی ۴۲۰۰ تن از کشته‌شدگان دی‌ماه را منتشر کرد

  • بازماندگان خیابان؛ بلوغ نسلی که از تابستان ژینا تا زمستان انقلاب ملی با خون قد کشید
    تحلیل

    بازماندگان خیابان؛ بلوغ نسلی که از تابستان ژینا تا زمستان انقلاب ملی با خون قد کشید