• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

شاهزاده رضا پهلوی: چهارشنبه‌سوری فرصتی است تا نشان دهیم انقلاب بزرگ ملت ایران زنده است

۲۳ اسفند ۱۴۰۱، ۰۳:۵۰ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۹:۱۶ (‎+۰ گرینویچ)

شاهزاده رضا پهلوی در توییتی نوشت «چهارشنبه‌سوری امسال، فرصتی است تا نشان دهیم انقلاب بزرگ ملت ایران زنده است و آتشی که نمیرد همیشه در دل ماست.»

این در حالی است که پیش‌تر فراخوان‌های متعددی برای اعتراض در روز چهارشنبه‌سوری و روزهای قبل و بعد از آن منتشر شده بود.

هم‌زمان، حکومت که هرساله با این مراسم برخورد می‌کند امسال نیز با پیوند خوردن خیزش مردمی و چهارشنبه‌سوری، برای سرکوب اعتراض‌ها در این روز آماده شده است.

عباسعلی محمدیان، فرمانده انتظامی تهران، با اشاره به اقدامات ماموران انتظامی در برخورد با مراسم چهارشنبه‌سوری گفت برای جلوگیری از برگزاری مراسم، «پلیس از ظرفیت مساجد و گروه‌های مردمی استفاده خواهد کرد».

با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال صحبت از مهسا امینی و اعتراض‌هایی که در پی قتل او به دست پلیس امنیت اخلاقی به وجود آمده، افزایش یافته، از جمله از سوی مژگان افتخاری، مادر او،‌ که با انتشار تصویری از دخترش در اینستاگرام نوشت: «ابد من به چی فکر می‌کنی. من امسال عیدو بی تو چکار کنم. ژینا جان، بخدا زمین بی تو اصلا جای قشنگی نیست.»

شاهزاده پهلوی نیز زنان را اولین قربانیان جمهوری اسلامی توصیف کرد که «از همان ابتدا به شهروند درجه دو تبدیل شدند.»

به گفته او، امسال «صدها ایرانی دلیر، جان خود را فدای رهایی ایران کردند. ما موظفیم نگهبان نام این جاویدنامان، و ادامه‌دهنده راه‌شان برای بازپس‌گیری ایران باشیم.»

روز یکشنبه نشریه تایمز در گزارشی به قتل مهسا امینی پرداخت و نوشت تا ۴۵ دقیقه پس از زمین خوردن او در بازداشتگاه پلیس امنیت اخلاقی، ماموران از تماس با اورژانس خودداری و او را به تمسخر «بازیگر بالیوود» می‌خواندند در حالی که دیگر زنان بازداشتی درخواست می‌کردند پزشک خبر شود.

با گذشت حدود شش ماه از قتل ژینا همچنان تعداد زیادی از معترضان در بازداشت به سر می‌برند و به نظر می‌رسد جمهوری اسلامی نتوانسته اعتراضات را خاموش کند.

تارنگار حقوق بشر در ایران از بلاتکلیفی بسیاری از بازداشت‌شدگان خیزش انقلابی در زندان تهران بزرگ خبر داد و نوشت: «تعدادی از آنها که در زمان بازداشت در اثر شکنجه و ضرب و شتم دچار آسیب‌دیدگی شده‌اند، علیرغم نیاز به رسیدگی پزشکی، از حق درمان محروم مانده‌اند.»

علاوه بر اعتراض‌ها، شاهزاده پهلوی در نشست سازمان «اتحادیه ملی برای دموکراسی در ایران» (نوفدی)، که در روز دوشنبه برگزار شد، به اعتصاب‌ها هم اشاره کرد و گفت اعتصابات «رژیم جمهوری اسلامی را فلج خواهد کرد».

وی همچنین بر تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران از سوی اتحادیه اروپا تاکید کرد و گفت چنین اقدامی «باعث ریزش نیروهای آن خواهد شد».

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

رسانه‌های اسرائیلی از احتمال تروریستی بودن حادثه پرواز دبی به تل‌آویو خبر دادند
۱

رسانه‌های اسرائیلی از احتمال تروریستی بودن حادثه پرواز دبی به تل‌آویو خبر دادند

۲

پایان حضور نظامی آمریکا در عراق؛ چالش خلا امنیتی، سایه نیابتی‌ها و بیم تجدید قوای داعش

۳

جمهوری اسلامی علی همتی و مجید نیک‌اندیش، دو معترض انقلاب ملی در مشهد، را اعدام کرد

۴

بیژن مرتضوی با انتشار لایو اینستاگرامی، از سفر خود به ایران خبر داد

۵
روایت شما

خاموشی‌ها به مهر رسید، قبض‌های برق هم «نجومی» شد

انتخاب سردبیر

  • آسیب‌پذیری لجستیکی در راه‌آهن سراسری و ۲۵ جاده راهبردی کشور
    گزارش ویژه

    آسیب‌پذیری لجستیکی در راه‌آهن سراسری و ۲۵ جاده راهبردی کشور

  • شهروندان: با هزینه‌های سنگین دندان‌پزشکی، یا دندان را می‌کشیم یا ماه‌ها درد می‌کشیم
    روایت شما

    شهروندان: با هزینه‌های سنگین دندان‌پزشکی، یا دندان را می‌کشیم یا ماه‌ها درد می‌کشیم

  • آیا بازگشت بریتانیا به اتحادیه اروپا می‌تواند اقتصاد این کشور را متحول کند؟
    تحلیل

    آیا بازگشت بریتانیا به اتحادیه اروپا می‌تواند اقتصاد این کشور را متحول کند؟

  • امارات متحده عربی تحقیق درباره احتمال تروریستی بودن حادثه پرواز دبی به تل‌آویو را آغاز کرد

    امارات متحده عربی تحقیق درباره احتمال تروریستی بودن حادثه پرواز دبی به تل‌آویو را آغاز کرد

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا ده‌ها نفتکش ایرانی را در آب‌های آسیا سرگردان کرد

    کارزار فشار اقتصادی آمریکا ده‌ها نفتکش ایرانی را در آب‌های آسیا سرگردان کرد