• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزیر خارجه قطر در تهران: حامل پیام‌های آمریکا برای ایران هستم

۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۴۹ (‎+۰ گرینویچ)

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر در سفری به تهران، اعلام کرد حامل پیام‌هایی از سوی آمریکا برای مقام‌های جمهوری اسلامی است که به طور مستقیم به توافق هسته‌ای تهران با قدرت‌های جهانی مربوط نیست.

وزیر خارجه قطر روز یکشنبه پس از دیدار با حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه جمهوری اسلامی، در یک نشست خبری مشترک گفت: «من پیام‌هایی را از طرف‌های مختلف درباره موضوعات مختلف به ایران منتقل کردم.»

او جزییاتی از این پیام‌ها و همچنین کشورهایی که این پیام‌ها را برای ایران فرستاده‌اند اشاره نکرد، اما به طور ویژه به دولت آمریکا اشاره کرد و گفت واشینگتن چند پیام را با هدف انتقال به تهران، به قطر داده است.

در حالی که از چند ماه پیش تاکنون مذاکرات جمهوری اسلامی با قدرت‌های جهانی بر سر احیای برجام متوقف شده، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی تاکید کرد این پیام‌های آمریکا مستقیما به احیای برجام مربوط نیست.

او تاکید کرد: «کشور و رهبری قطر همواره به دنبال افزایش هر چه بیشتر روابط میان کشورهای منطقه با ایران است.»

این اظهارات در حالی است که مذاکرات میان تهران و ریاض که با میانجیگری بغداد صورت گرفته بود، مدتی است متوقف شده و به سرانجام نرسیده است.

همزمان امیرعبداللهیان در این نشست خبری تایید کرد که پیام‌هایی را «از طرف‌های برجام» از طریق وزیر خارجه قطر دریافت کرده است.

او بار دیگر مدعی آنچه «نقش غیرسازنده و اقدامات مداخله‌آمیز آمریکا و به ویژه سه کشور اروپایی در اغتشاشات اخیر» خواند، شد.

مقام‌های جمهوری اسلامی از زمان آغاز خیزش سراسری علیه حکومت در ایران، این خیزش را به عوامل خارجی نسبت داده است.

قدرت‌های غربی طرف مذاکره با جمهوری اسلامی در مذاکرات احیای برجام و متحدانشان با محکوم کردن سرکوب این خیزش، تحریم‌هایی را علیه جمهوری اسلامی وضع کرده‌اند.

امیرعبداللهیان همچنین بار دیگر وعده داد که «قرار است طبق توافقی که صورت می‌گیرد دور جدید گفت‌وگوهای میان ایران و عربستان ادامه پیدا کند.»

او همچنین گفت: «از طریق یک واسطه تبادل پیام‌های میان ایران و بحرین جریان دارد.»

جمهوری اسلامی در چند ماه اخیر، علاوه بر انزوای بیشتر در عرصه بین‌المللی با شدت گرفتن بحران اقتصادی در داخل ایران مواجه شده است.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

صیادمنش: قلعه‌نویی حتی نمی‌داند من در چه تیمی بازی می‌کنم، تا او هست به تیم ملی برنمی‌گردم
۱

صیادمنش: قلعه‌نویی حتی نمی‌داند من در چه تیمی بازی می‌کنم، تا او هست به تیم ملی برنمی‌گردم

۲
اختصاصی

هواپیمایی ترکیش همه پروازهای خود به ایران را دست‌کم تا مارس ۲۰۲۷ تعلیق کرد

۳
اختصاصی

مقام عراقی: در پی فشارهای آمریکا، عراق تنها مسیر ایران برای دسترسی به دلار شده است

۴

سازمان ملل: حکومت در سرکوب اعتراضات دی‌ماه مرتکب جنایات علیه بشریت شد

۵

هک تابلو بزرگراه ۴۰۵لس‌آنجلس؛ «گورکن» و نگرانی از هدف‌گیری مخالفان جمهوری اسلامی در آمریکا

انتخاب سردبیر

  • رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

    رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

  • آلودگی نفتی به سواحل هرمزگان رسید و می‌تواند سال‌ها در دریا باقی بماند

    آلودگی نفتی به سواحل هرمزگان رسید و می‌تواند سال‌ها در دریا باقی بماند

  • فراتر از اکسیژن؛ چگونه هر دم و بازدم روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد؟

    فراتر از اکسیژن؛ چگونه هر دم و بازدم روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد؟

  • چرا تایوان برای چین مساله‌ای راهبردی و حیاتی است؟

    چرا تایوان برای چین مساله‌ای راهبردی و حیاتی است؟

  • با اضافه شدن ۲ زندان دیگر، «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۴ زندان گسترش یافت

    با اضافه شدن ۲ زندان دیگر، «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۴ زندان گسترش یافت