• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پایان اعتصاب غذای یک هفته‌ای سیامک‌ نمازی، گروگان ایرانی-‌آمریکایی

۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۴۰ (‎+۰ گرینویچ)

جرد گینزر، وکیل خانواده نمازی از پایان اعتصاب غذای یک هفته‌ای سیامک نمازی شهروند دوتابعیتی ایرانی-آمریکایی محبوس در زندان اوین خبر داد و اعلام کرد که او دچار افت فشار و کاهش وزن شده است.

گینزر در حساب توییتر خود نوشت که روز یکشنبه دوم بهمن آخرین روز اعتصاب غذای این زندانی سیاسی بود و بر اثر این اعتصاب غذا، فشار خون نمازی به پایین‌ترین حد طبیعی کاهش یافت.

این وکیل دادگستری همچنین اضافه کرد که نمازی حدود ده پوند معادل چهار و نیم کیلوگرم از وزن خود را از دست داده است.

یک هفته پیش، این شهروند دوتابعیتی با انتشار نامه‌ای خطاب به جو بایدن رییس‌جمهور آمریکا که در آن از روسای جمهور پیشین آمریکا نیز انتقاد شده، از آغاز اعتصاب غذای خود به مدت یک هفته خبر داد.

در نامه سرگشاده نمازی که متن کامل سه صفحه‌ای آن در حساب توییتر این زندانی سیاسی منتشر شد، آمده بود: «تنها چیزی که می‌خواهم این است که در هفت روز آینده یک دقیقه از وقت خود را به وضعیت اسفبار گروگان‌های آمریکایی در ایران اختصاص دهید.»

جمهوری اسلامی به عنوان یک رویه مستمر با زندانی کردن شهروندان خارجی یا دوتابعیتی، از آنان همچون گروگان برای تحقق خواسته‌های خود از کشورهای خارجی استفاده می‌کند.

نامه سرگشاده سیامک نمازی در هفتمین سالگرد آزادی چند آمریکایی از زندان‌های جمهوری اسلامی منتشر شد.

این زندانی سیاسی نوشت که هفت سال پیش در چنین روزی باراک اوباما رییس‌جمهور پیشین آمریکا گروگان‌های آمریکایی در ایران را آزاد کرد اما او با وجود این که وعده داده شده بود تا چند هفته دیگر آزاد شود، همچنان زندانی است.

سیامک نمازی در مهرماه سال ۱۳۹۴ در جریان سفری به ایران بازداشت شده بود و همچنان در ایران محبوس است. پدر او، باقر نمازی که از مقام‌های سابق یونیسف است، نیز که سال ۹۵ برای پی‌گیری وضعیت فرزندش به ایران رفته بود، بازداشت شد.

این دو شهروند ایرانی-آمریکایی به اتهام جاسوسی و همکاری با دولت آمریکا به ۱۰ سال زندان محکوم شدند، اما آنها و همچنین دولت آمریکا اتهام وارده از سوی جمهوری اسلامی را رد کردند.

پدرش که یکی از مقامات سابق یونیسف است پس از آزادی ممنوع‌الخروج بود اما چند ماه پیش اجازه یافت ایران را برای ادامه درمان ترک کند.

Banner

پربازدیدترین‌ها

گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
۱
روایت شما

گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی

۲

عروسی دوناروما با حضور هالند و مانچینی در جنوب ایتالیا

۳

تلگراف: جمهوری اسلامی عوامل مرتبط با نهادهای اطلاعاتی را مخفیانه به بریتانیا می‌فرستد

۴

وال‌استریت ژورنال: جنگنده‌های بحرین و کویت به اهدافی در ایران حمله کرده‌اند

۵
تحلیل

شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت

انتخاب سردبیر

  • نیویورک‌تایمز: ترامپ به‌دلیل کاهش ذخایر پدافندی، تشدید جنگ با ایران را به تعویق انداخت

    نیویورک‌تایمز: ترامپ به‌دلیل کاهش ذخایر پدافندی، تشدید جنگ با ایران را به تعویق انداخت

  • اسرائیل شکست دیپلماسی با تهران را قطعی می‌داند؛ ترامپ ناچار به تشدید حملات خواهد شد

    اسرائیل شکست دیپلماسی با تهران را قطعی می‌داند؛ ترامپ ناچار به تشدید حملات خواهد شد

  • گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
    روایت شما

    گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی

  • شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت
    تحلیل

    شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت

  • استفاده از مساجد و آمبولانس‌ها برای سرکوب معترضان انقلاب ملی در کرج

    استفاده از مساجد و آمبولانس‌ها برای سرکوب معترضان انقلاب ملی در کرج