بر اساس ویدیوهای رسیده به ایران اینترنشنال، مردم تهران شامگاه شنبه در شماری از محلههای این شهر از جمله مجیدیه، لویزان، شهرک باقری و پونک از خانههای خود شعارهای اعتراضی علیه علی خامنهای و حکومت جمهوری اسلامی سر دادند.
از سوی دیگر، کارکنان «شرکت تولیدی و یدکی موتور ایران» در شهرک صنعتی ساوه در اعتراض به پایین بودن حقوق خود اعتصاب کردند.
در همین حال، ویدیوهای رسیده به ایران اینترنشنال حاکی است روز شنبه ۲۴ دیماه، خانوادههای زندانیان عادی محکوم به اعدام، مقابل ساختمان قوه قضائیه دست به تجمع اعتراضی زدند.
از سوی دیگر، گروهی از هنرمندان ایرانی در ویدیویی خطاب به مقامات «کشورهای آزاد» از آنها خواستند در حمایت از معترضان، سفیران خود را از ایران فرا بخوانند.
هنرمندان حاضر در این ویدیو حمید فرخنژاد، مانا نیستانی، مهدی موسوی، لادن طباطبایی، روناک یونسی، برزو ارجمند، شبنم فرشادجو، شبنم طلوعی، کامران ملکمطیعی، رستم میرلاشاری، پرستو صالحی، حامد نیکپی، بابک امینی، احسان کرمی، محمد خدادادی، ریحانه پارسا، چکامه چمنماه و خوانندگان هژار و نریمان هستند.
در همین حال، ویدیوی منتشر شده در رسانههای اجتماعی نشان میدهد جوانی اهل روستای آبانار در شهرستان آبدانان ایلام، به بهزاد علیزاده نمایند این شهر در مجلس میگوید: «اگر واقعا نماینده مردم هستی، حرف ما را به مجلس ببر و بگو ما جوانان جمهوری اسلامی نمیخواهیم.»
یکی از مخاطبان ایراناینترنشنال گزارشی را از حضور تعدادی از ایرانیان معترض بر سر مزار محمد حسینی تهیه کرده و گفته است: عکسش را پاره کردهاند و تمام گلها برداشته شده بود. در این مراسم، یکی از شرکتکنندگان گفت: «محمد جان، برادر خوبم، الان این همه خواهر اینجا داری، دیگر تنها نیستی، ما از راه دور در این سرما آمدیم چون بهخاطر ما جانت را دادی، همه تو را دوست داریم تو قلب همه ما هستی محمد حسینی.»
از سوی دیگر، همچنان گزارشهای جدیدتری از شکنجه زندانیان محکوم به اعدام برای گرفتن اعترافات اجباری منتشر میشود. دریا صفایی، نماینده پارلمان بلژیک، فایل صوتی از صالح میرهاشمی، معترض محکوم به اعدام، منتشر کرده که در آن میگوید زیر شکنجه دندانهای او را شکستند.
صالح میرهاشمی در بخشی از فایل صوتی میگوید: «گفتند همسرت و دخترعمهات را آوردهایم تا اعتراف بکشیم، گفتم آنها را رد کنید من هر چه خواستید میگویم.»
پسرعموی مجید کاظمی، معترض محکوم به اعدام در پرونده «خانه اصفهان»، نیز در اینستاگرامش از انتقال او به سلول انفرادی خبر داد و گفت مسئولان زندان این معترض محکوم به اعدام را «یکبار میبرند، یکبارمیآورند، و باز دوباره برمیگردانند. زندگی ما را شما سیاه کردید.»
پسرعموی مجید کاظمی گفت که به خاطر ویدیویی که مادر مجید در آن برای پسرش درخواست کمک کرده و به خاطر انتشار فایل صوتی که در آن مجید گفته بیگناه است، او برای «تنبیه» ۱۰ روز به انفرادی منتقل شده است.
در همین حال، بر اساس اطلاعیهای که خانواده دنیا فرهادی، دانشجوی ۲۱ ساله ایذهای جانباخته همزمان با اعتراضات سراسری، منتشر کرده، قرار است مراسم چهلم او روز پنجشنبه ۲۹ دیماه ساعت ۱۴ در «روضهالزهرا» در ایذه برگزار شود.
کانال تلگرام شوراهای صنفی دانشجویان کشور در آستانه چهلم دنیا فرهادی گزارش داد او در روز دانشجو در اعتراضات دانشجویی حاضر بوده و با بسیجیهای دانشگاه درگیری کلامی داشته است. بر اساس این گزارش، خانواده دنیا فرهادی پس از پیدا شدن جسدش متوجه تیرخوردن او شدهاند.
پیکر دنیا فرهادی هشت روز پس از ناپدید شدن، در کنار رودخانه کارون کشف شد.
قوه قضاییه جمهوری اسلامی در همین حال به صدور سایر احکام سنگین علیه معترضان ادامه میدهد. به گزارش پایگاه خبری هرانا، هاشم موذنزاده، جراح عمومی و فعال صنفی پزشکان که آبانماه بازداشت شده بود، با اتهامهای «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» و «تبلیغ علیه نظام» به چهار سال حبس تعزیری و مجازاتهای تکمیلی محکوم شد.
علی صالحی، دادستان تهران نیز اعلام کرد دستور تعقیب و بازداشت فرهاد ظریف، بازیکن پیشین تیم ملی والیبال ایران، به دلیل یک پست اینستاگرامی او صادر شده است.
همچنین دادگاه انقلاب نوشین کشاورزنیا، محقق و فعال حقوق زنان، را به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» به پنج سال زندان محکوم کرد.
از سوی دیگر، بر اساس گزارشها، نازلی سعیدی، دانشجوی دانشگاه اردبیل، با حکم شعبه یک دادگاه انقلاب تبریز، به ۱۵ ماه زندان، پرداخت ۱۰ میلیون تومان جریمه و دو سال ممنوعالخروجی محکوم شد.
حسین هرسیج، رییس دانشگاه اصفهان، نیز اعلام کرد که همچنان تعدادی از دانشجویان این دانشگاه ممنوعالورود هستند.
او با نسبت دادن اعتراضهای سراسری دانشجویی به خارج از کشور گفت: «اکنون نیز نباید تصور کنیم که محیط دانشگاهها آرام شده، باید بسیاری از مسائل به صورت سازمانیافته یا غیرسازمانیافته حل شوند.»
در همین حال، محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به اعدام برخی معترضان هشدار داد: «اگر برخی سیاستهای نادرست در داخل ادامه پیدا کند این احتمال وجود دارد که با تحریم دیپلماتیک هم روبهرو بشویم که به معنی اخراج سفرای ما از برخی کشورها و احضار سفرای این کشورها از تهران به پایتختهایشان است.»
با این حال مقامات جمهوری اسلامی همچنان بر ادامه سیاستهای سرکوبگرانه و تشدید سانسور تاکید دارند. علی خانمحمدی، سخنگوی ستاد امر به معروف، گفت که از نگاه این ستاد بیحجابی «تخلف» است و اعلام کرد برای برخی از فرزندان مسئولان که در خارج از کشور بیحجاب شدند، پرونده تشکیل شده است.
غلامرضا جلالی، رییس سازمان پدافند غیرعامل، نیز با تاکید بر کنترل حاکمیت بر فضای مجازی گفت: «دولت هم باید زیرساختهایی را فراهم کند که استفاده از فضای مجازی با حفظ منافع ملی، سلامت و اسلامیت تامین شود.»
احمد نادری، عضو هیات رییسه مجلس، نیز گفت که طرح محدودیت بیشتر اینترنت موسوم به «طرح صیانت» به دلیل اختلافها در مجلس، به شورای عالی فضای مجازی ارجاع داده شده و بخشهایی از آن در این شورا به تصویب رسیده و اجرا خواهد شد.
همزمان با تشدید اعتراضات به نقض گسترده حقوق بشر در ایران، جواد لاریجانی، دبیر سابق ستاد حقوق بشر قوه قضاییه، در مصاحبه با فارس با دفاع از اجرای حکم سنگسار گفت: «رجم (سنگسار) یکی از قوانین خوب اسلامی است و بازدارندگی بسیار خوبی تا کنون داشته است.» او افزود: «رجم یک قانون بازدارنده بسیار مهم برای محافظت از قرارداد ازدواج خانوادههاست.»