• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

یادبودهای اعتراضی جان‌باختگان خیزش انقلابی در تهران، مرودشت، ایذه، اصفهان و اهواز برپا شد

۹ دی ۱۴۰۱، ۰۲:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۵:۱۲ (‎+۰ گرینویچ)

روز پنج‌شنبه هشتم دی، مراسم چهلم هفت تن از کشته‌شدگان خیزش انقلابی از جمله حمیدرضا روحی، میلاد سعیدیان‌جو، علی عباسی، آرمان عمادی، سپهر مقصودی، جواد موسوی و عاطفه نعامی برگزار شد.

مراسم یادبود این کشته‌شدگان در تهران، مرودشت، ایذه، اصفهان و سمیرم و اهواز، با حضور گسترده مردم و سر دادن شعارهای ضد حکومتی، به صحنه اعتراض بدل شد.

ایذه؛ چهلم میلاد سعیدیان‌جو

مردم ایذه در مراسم چهلم میلاد سعیدیان‌جو، از کشته‌شدگان خیزش انقلابی، شعار «خامنه‌ای قاتله، ولایتش باطله» سر دادند.

سعیدیان‌جو روز ۲۵ آبان، همزمان با کیان پیرفلک، در ایذه کشته شد.

او در یک مغازه نان فانتزی در اهواز کار می‌کرد و قرار بود فردای روزی که کشته شد، به محل کارش در اهواز برگردد.

مرودشت؛ چهلم آرمان عمادی

مراسم چهلم آرمان عمادی، از کشته‌شدگان اعتراضات سراسری در روستای عماد‌آباد مرودشت واقع در استان فارس برگزار شد.

ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال نشان می‌دهد مردم در این مراسم شعار «قسم به خون آرمان، ایستاده‌ایم تا پایان» سر دادند.

«کشته ندادیم که سازش کنیم، رهبر قاتل رو ستایش کنیم» و «بسیجی، سپاهی، داعش ما شمایی» از دیگر شعارهای مردم معترض در این مراسم بود.

آرمان عمادی در جریان اعتراضات روز ۲۴ آبان مرودشت با گلوله نیروهای امنیتی مجروح شد و ۲۶ آبان از شدت جراحات وارده جان باخت.

اهواز؛ چهلم عاطفه نعامی

مراسم چهلم عاطفه نعامی، با شعارهای اعتراضی مردم مانند «می‌کشم می‌کشم هر آن که خواهرم کشت»، در اهواز برگزار شد.

عاطفه نعامی، زن ۳۷ ساله‌ای بود که در جریان اعتراضات بازداشت شد و به دلیل شکنجه جان باخت.

ماموران حکومت سپس پیکر او را که آثار ضرب و جرح روی آن مشهود بوده، با «صحنه‌سازی خودکشی» در خانه‌اش در کرج قرار دادند اما خانواده عاطفه از جمله برادرش، خودکشی او را تکذیب کردند.

پیکر او روز پنجم آذر پیدا شد و روز هفتم آذر بدون اطلاع خانواده و حضور آنان، به دست ماموران حکومتی در آرامستان اهواز دفن شد.

تهران؛ چهلم حمیدرضا روحی

ویدیوی رسیده به ایران‌اینترنشنال نشان می‌دهد با حمله ماموران به مردم در مراسم چهلم حمیدرضا روحی، مردم شعار «امسال سال خونه، سیدعلی سرنگونه» سر دادند.

بر اساس گزارش‌ها، مردم حاضر در مراسم با روشن کردن آتش، به مقاومت در برابر عوامل سرکوب‌ پرداختند.

جمعیت زیادی که در این مراسم حضور یافتند، فریاد «مرگ بر دیکتاتور» سر دادند.

مراسم چهلم این جوان با حضور مردمی که ترانه «ای یاران» را همخوانی می‌کردند در «بهشت زهرا» در تهران برگزار شد.

روز سه‌شنبه، ششم دی نیز خانواده حمیدرضا روحی و گروهی از شهروندان بر سر مزار این جوان کشته‌شده حاضر شدند و مراسم یادبودی برای او برگزار کردند.

حمیدرضا روحی، جوان ۱۹ ساله‌ای بود که شامگاه ۲۷ آبان در جریان اعتراضات شهر زیبای تهران با شلیک مستقیم نیروهای سرکوب‌گر کشته شد.

سمیرم اصفهان؛ چهلم علی عباسی

مراسم چهلم علی عباسی، از کشته‌شدگان خیزش انقلابی نیز با حضور پرشمار مردم در باغ بهشت سمیرم برگزار شد.

در این مراسم مردم با رهاسازی بادکنک‌ها و هم‌خوانی ترانه، شعار «مرگ بر خامنه‌ای، لعنت بر خمینی» سر دادند.

حاضران در این مراسم همچنین شعارهایی چون «برادر شهیدم خونت رو پس می‌گیرم» سر دادند.

خانواده تعدادی دیگر از کشته‌شدگان چون سپهر مقصودی و سیدجواد موسوی نیز پیش از این از برگزاری آیین یادبودی برای فرزندان و نزدیکان خود در روز پنج‌شنبه خبر دادند.

سپهر مقصودی نوجوان ۱۴ ساله‌ای بود که هم‌زمان با اعتراضات شهر ایذه در روز ۲۵ آبان و در جریان حمله به بازار این شهر به دست ماموران امنیتی کشته شد.

سید‌جواد موسوی هم از اهالی خوراسگان اصفهان بود که روز ۲۶ آبان با دو گلوله جنگی کشته شد.

او پدر دو فرزند خردسال بود که در جریان حمله نیروهای حکومتی به مراسم چهلم احمد شکراللهی، از کشته‌شدگان خیزش انقلابی، به قتل رسید.

بر اساس آمار سازمان حقوق بشر ایران، شمار کشته‌شدگان شناسایی شده در جریان خیزش انقلابی ایرانیان علیه جمهوری اسلامی به دست‌کم ۴۷۶ شهروند، از جمله ۶۴ کودک و ۳۴ زن رسیده است.

با وجود گذشت بیش از ۱۰۰ روز از آغاز اعتراضات سراسری، کشتن صدها و دستگیری هزاران نفر و صدور و اجرای احکام اعدام معترضان به دست حکومت، خیزش انقلابی مردم علیه جمهوری اسلامی ادامه دارد.

Banner

پربازدیدترین‌ها

گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
۱
روایت شما

گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی

۲

عروسی دوناروما با حضور هالند و مانچینی در جنوب ایتالیا

۳

تلگراف: جمهوری اسلامی عوامل مرتبط با نهادهای اطلاعاتی را مخفیانه به بریتانیا می‌فرستد

۴

وال‌استریت ژورنال: جنگنده‌های بحرین و کویت به اهدافی در ایران حمله کرده‌اند

۵
تحلیل

شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت

انتخاب سردبیر

  • سازمان حقوق بشر ایران: عیسی چاری، زندانی سیاسی، در خطر اعدام قرار دارد

    سازمان حقوق بشر ایران: عیسی چاری، زندانی سیاسی، در خطر اعدام قرار دارد

  • نیویورک‌تایمز: ترامپ به‌دلیل کاهش ذخایر پدافندی، تشدید جنگ با ایران را به تعویق انداخت

    نیویورک‌تایمز: ترامپ به‌دلیل کاهش ذخایر پدافندی، تشدید جنگ با ایران را به تعویق انداخت

  • گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
    روایت شما

    گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی

  • شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت
    تحلیل

    شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت

  • استفاده از مساجد و آمبولانس‌ها برای سرکوب معترضان انقلاب ملی در کرج

    استفاده از مساجد و آمبولانس‌ها برای سرکوب معترضان انقلاب ملی در کرج