• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ایکائو برای بررسی فرود اجباری هواپیمای حامل خانواده علی دایی اعلام ناتوانی کرد

۸ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۴۵ (‎+۰ گرینویچ)

سازمان هوانوردی بین‌المللی غیرنظامی، ایکائو، اعلام کرد که قادر نیست موضوع فرود اجباری هواپیمای حامل خانواده علی دایی از سوی جمهوری اسلامی را بررسی کند.

این سازمان در توییتی اعلام کرد که ایکائو در مورد این پرواز هواپیمایی ماهان درخواست‌هایی را دریافت کرده اما رسیدگی به هر گونه نقض معاهده هوانوردی غیرنظامی بین‌المللی (شیکاگو) تنها می‌تواند با تقاضای کشورهایی که تحت تاثیر این نقض واقع شده‌اند، انجام شود.

ایکائو اضافه کرد که در مورد فرود اجباری هواپیمای حامل خانواده علی دایی، هنوز هیچ کشوری تقاضایی به این سازمان ارائه نکرده است.

پیشتر جمعی از ایرانیان و خانواده‌های کشته‌شدگان پرواز اوکراینی در کانادا در اعتراض به فرود اجباری هواپیمای حامل خانواده علی دایی از سوی جمهوری اسلامی، مقابل سازمان هوانوردی بین‌المللی غیرنظامی (ایکائو) تجمع کردند.

همچنین حامد اسماعیلیون، سخنگوی خانواده‌های کشته‌شدگان هواپیمای اوکراینی از این سازمان خواسته بود در این زمینه مداخله و اعلام نظر کند.

اسماعیلیون با اشاره به ماجرای هواپیمای اوکراینی در ایران و فرود اجباری هواپیمای مسافربری رایان‌ایر در خاک بلاروس و دستگیری یک منتقد دولت در آن، خطاب به ایکائو نوشت: «کسی نباید وظیفه شما برای آسمان امن‌تر را یادآوری کند.»

او در توییتی ضمن اشاره به گذشت دو روز از فرود اجباری پرواز ماهان‌ایر حامل همسر و فرزند علی دایی از سوی حکومت ایران، خطاب به ایکائو نوشت: «جلسه اضطراری برگزار نشده؟ تحقیقی انجام نشده؟ مجازاتی در کار نیست؟ حتی یک محکومیت در کار نیست؟»

اسماعیلیون که بلافاصله پس از بازگرداندن پرواز خانواده علی دایی از مسیر دوبی، با خطاب قرار دادن سازمان بین‌المللی هوانوردی (ایکائو) و رییس آن، خواستار واکنش این نهاد شد، تاکید کرد که رییس ایکائو هنوز منهدم شدن هواپیمای اوکراینی به دست سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم نکرده است.

همچنین پیشتر اردلان شکرابی، نماینده پارلمان سوئد در پی فرود اجباری هواپیمای حامل خانواده علی دایی توسط حکومت ایران در توییتر نوشت: «چرا ایکائو این رفتار رژیم ایران را تحمل می‌کند؟ آیا پرواز ۷۵۲ خطوط هوایی اوکراین را فراموش کرده‌ایم؟»

اقدام جمهوری اسلامی در فرود آوردن اجباری هواپیمای حامل همسر و دختر علی دایی و بازگرداندن آنان از سفر به دوبی، همچنان در ایران با واکنش‌هایی روبه‌روست.

محمد دادکان، رییس پیشین فدراسیون فوتبال، روز پنج‌شنبه هشتم دی گفت: «برای علی دایی مشکل ایجاد می‌کنند چون دو کلمه در جهت دغدغه مردم صحبت کرده است.»

Banner

پربازدیدترین‌ها

گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
۱
روایت شما

گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی

۲

عروسی دوناروما با حضور هالند و مانچینی در جنوب ایتالیا

۳

تلگراف: جمهوری اسلامی عوامل مرتبط با نهادهای اطلاعاتی را مخفیانه به بریتانیا می‌فرستد

۴

وال‌استریت ژورنال: جنگنده‌های بحرین و کویت به اهدافی در ایران حمله کرده‌اند

۵
تحلیل

شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت

انتخاب سردبیر

  • سازمان حقوق بشر ایران: عیسی چاری، زندانی سیاسی، در خطر اعدام قرار دارد

    سازمان حقوق بشر ایران: عیسی چاری، زندانی سیاسی، در خطر اعدام قرار دارد

  • نیویورک‌تایمز: ترامپ به‌دلیل کاهش ذخایر پدافندی، تشدید جنگ با ایران را به تعویق انداخت

    نیویورک‌تایمز: ترامپ به‌دلیل کاهش ذخایر پدافندی، تشدید جنگ با ایران را به تعویق انداخت

  • گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
    روایت شما

    گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی

  • شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت
    تحلیل

    شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت

  • استفاده از مساجد و آمبولانس‌ها برای سرکوب معترضان انقلاب ملی در کرج

    استفاده از مساجد و آمبولانس‌ها برای سرکوب معترضان انقلاب ملی در کرج