• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

شیوه جدید اعمال ممنوع‌الخروجی؛هواپیمای حامل خانواده علی دایی را مجبور به فرود در کیش کردند

۵ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۴۰ (‎+۰ گرینویچ)

در حالی که در اقدامی کم‌سابقه، جمهوری اسلامی هواپیمای مسافربری حامل همسر و فرزند علی دایی را مجبور به فرود اضطراری کرد، این اسطوره فوتبال ایران به این اقدام ماموران امنیتی حکومت اعتراض کرد و گفت: «آیا می‌خواستند تروریست بازداشت کنند؟»

بر اساس اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال، هواپیمای ماهان به شماره پرواز ۰۶۳ که حامل همسر و دختر علی دایی بود ساعت ۱۱:۱۵ روز دوشنبه پنجم دی (به وقت ایران)، فرودگاه تهران را به مقصد دبی ترک کرد، اما این هواپیما در فرودگاه کیش به زمین نشانده ‌شد.

بر اساس گزارش‌هایی که از شاهدان عینی به ایران اینترنشنال رسید، ماموران امنیتی پس از ورود به داخل هواپیما، خانواده علی دایی را خارج کرده و اعلام کردند که آنها امکان خروج از کشور را ندارند.

خبرگزاری‌های تسنیم و ایسنا به نقل از «یک مقام آگاه» اعلام کردند که همسر علی دایی «به دلیل فعالیت در فراخوان اعتصابات» ممنوع الخروج شده بود اما « با یک اقدام غیر قانونی ممنوع الخروجی خود را رفع کرده» بود.

این دو خبرگزاری اضافه کردند «قبل از خروج همسر علی دایی از کشور، با حکم قضایی و مصوبه شورای امنیت کشور از سفر او به دبی ممانعت شده است».

اما علی دایی در واکنش به این اقدام حکومت اعلام کرد: «همسر و دخترم امروز از فرودگاه امام خمینی کاملا قانونی سوار هواپیما شدند تا به دبی بروند اما هواپیمای شرکت ماهان را از دوبی برگرداندند و در کیش به زمین نشاندند و دختر و همسر من را از پرواز پیاده کرده‌اند اما بازداشت نشدند.»

این بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران و آقای گل پیشین جهان افزود: «خانواده من اگر ممنوع‌الخروج بودند که باید سیستم پلیس گذرنامه نشان می‌داد. هیچ‌کس هم درباره این موضوع به من جوابی نداده است. واقعا نمی‌دانم دلیل این کارها چیست؟ آیا می‌خواستند تروریست بازداشت کنند؟»

به گفته دایی، همسر و دختر او قرار بود برای یک سفر چندروزه به دبی بروند و سپس به ایران بازگردند. او تاکید کرد: «حتی دوشنبه هفته آینده زمان پرواز برگشت آنها بود.»

دایی افزود: «چیزهایی در زندگی‌ام می‌بینم که باورش برایم خیلی سخت است. آنها کاملا قانونی از محل بررسی پاسپورت عبور کرده‌اند و سوار هواپیما شده‌اند اما از دبی این‌ همه مسافر را برگرداندند تا همسر و دختر من را پیاده کنند. اگر مشکلی بوده چرا آنها را بازداشت نکردند؟ اگر مشکلی نیست چرا آنها را برگردانده‌اند.»

پیش از این هم، گذرنامه علی دایی در زمان بازگشت از استانبول به فرودگاه تهران برای مدتی ضبط و توقیف شده ‌بود.

او با تایید بازپس گرفتن گذرنامه‌اش به خبرگزاری فرانسه، گفت: «متاسفانه نمی‌دانم چرا پاسپورتم را توقیف کردند و بعد از این بی‌احترامی، پس دادن گذرنامه از نظر قانونی چه معنایی دارد؟»

همچنین در پی حمایت‌های این ستاره فوتبال از اعتصاب‌های مردمی علیه جمهوری اسلامی، رستوران و مغازه جواهرفروشی او هم پلمپ شد.

خبرگزاری فارس دلیل پلمب رستوران و جواهر‌فروشی دایی را همراهی با فراخوان‌های اعتصاب در روزهای ۱۴ تا ۱۶ آذر اعلام کرد.

پیشتر در پی خروج حمید فرخ‌نژاد بازیگر مشهور سینما از ایران، دستگاه قضایی جمهوری اسلامی گفت که او ممنوع الخروج بود و این ممنوع الخروجی پس از درخواست او برای خروج از کشور لغو شد.

Banner

پربازدیدترین‌ها

جزییات تازه از قتل رجب‌زاده؛ جسد سوخته مداح حامی حکومت در اطراف تهران پیدا شده بود
۱

جزییات تازه از قتل رجب‌زاده؛ جسد سوخته مداح حامی حکومت در اطراف تهران پیدا شده بود

۲

مجتبی خامنه‌ای ۶ فرمانده ارشد نیروهای مسلح را منصوب کرد

۳

اتاق اصناف کردستان: ۹۵ درصد واحدهای صنفی استان در آستانه ورشکستگی‌اند

۴
روایت شما

کافه‌گردی زیر فشار تورم؛ از «هیچ» تا ۳۰ میلیون در ماه

۵

از کربلای ۴ تا آمیا؛ محسن رضایی به راس ساختار امنیتی جمهوری اسلامی رسید

انتخاب سردبیر

  • بشار اسد همراه با برادرش ماهر اسد و ۷ تن دیگر به اعدام محکوم شدند

    بشار اسد همراه با برادرش ماهر اسد و ۷ تن دیگر به اعدام محکوم شدند

  • انجمن حمایت از حقوق کودکان از موارد پرتعداد آزار جنسی و اضطراب حاصل از جنگ در ۱۴۰۴ خبر داد

    انجمن حمایت از حقوق کودکان از موارد پرتعداد آزار جنسی و اضطراب حاصل از جنگ در ۱۴۰۴ خبر داد

  • گهواره‌های خالی، مرزهای شلوغ؛ آینده اروپا به کدام سمت می‌رود؟
    تحلیل

    گهواره‌های خالی، مرزهای شلوغ؛ آینده اروپا به کدام سمت می‌رود؟

  • از کربلای ۴ تا آمیا؛ محسن رضایی به راس ساختار امنیتی جمهوری اسلامی رسید

    از کربلای ۴ تا آمیا؛ محسن رضایی به راس ساختار امنیتی جمهوری اسلامی رسید

  • کارگران معادن و کارکنان شرکت‌ها ماه‌هاست حقوق نگرفته‌اند
    روایت شما

    کارگران معادن و کارکنان شرکت‌ها ماه‌هاست حقوق نگرفته‌اند