• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رابرت مالی: رهبران جمهوری اسلامی خود را در یک «چرخه معیوب» حبس کرده‌اند

۱۳ آذر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۳ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۸:۴۲ (‎+۰ گرینویچ)

رابرت مالی نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران، با اشاره به سرکوب خیزش سراسری ایرانیان علیه جمهوری اسلامی و همچنین حمایت تسلیحاتی حکومت ایران از روسیه، اعلام کرد که رهبران جمهوری اسلامی خود را در یک «چرخه معیوب» حبس کرده‌اند.

مالی در یک کنفرانس در رم پایتخت ایتالیا گفت: « هرچه حکومت ایران بیشتر سرکوب کند، تحریم‌ها [علیه آن] بیشتر خواهد شد و ایران بیشتر احساس انزوا می‌کند.»

او افزود: «هر چه آنان بیشتر احساس انزوا کنند بیشتر به روسیه روی می‌آورند، هر چه بیشتر به روسیه روی بیاورند تحریم‌ها بیشتر می‌شود و هر چه فضا وخیم‌تر شود احتمال دیپلماسی هسته‌ای کمتر می‌شود.»

این مقام وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: «بنابراین درست است که اکنون چرخه‌های معیوب همگی در حال تقویت خود هستند.»

به گفته مالی، تمرکز مقام‌های آمریکایی اکنون بر موضوع سرکوب خیزش سراسری ایرانیان علیه جمهوری اسلامی و همچنین حمایت تهران از مسکو در تهاجم روسیه علیه اوکراین است، «زیرا همه چیز در آنجا اتفاق می‌افتد و ما می‌خواهیم تغییر ایجاد کنیم.»

در حالی که علی باقری معاون سیاسی وزیر خارجه جمهوری اسلامی در روزهای اخیر به مسکو سفر کرده، پیشتر آوریل هاینس مدیر اداره اطلاعات ملی آمریکا گفته شواهد نگران‌کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد روسیه به دنبال تعمیق همکاری نظامی با جمهوری اسلامی است.

روزنامه گاردین چاپ بریتانیا روز یکشنبه ۱۳ آذر به نقل از یک دیپلمات ارشد اروپایی نوشت که جمهوری اسلامی برای تصمیم خود مبنی بر تبدیل شدن به تنها کشوری که به روسیه در جنگ علیه اوکراین سلاح می‌رساند، هزینه زیادی می‌پردازد.

این دیپلمات ارشد اروپایی که نامش فاش نشده، گفت: «این یک اتحاد نامقدس و یک اشتباه محاسباتی بزرگ از سوی ایران است.»

همچنین نماینده ویژه آمریکا در امور ایران اعلام کرد که نمایش بعدی همبستگی آمریکا با معترضان ایرانی چند روز دیگر خواهد بود که قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای اخراج جمهوری اسلامی از کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد در این سازمان به رای گذاشته خواهد شد.

این رای‌گیری پس از آن صورت می‌گیرد که به تازگی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در نشستی اضطراری با اکثریت آرا قطعنامه‌ای را تصویب کرد که بر اساس آن، این شورا موظف به تشکیل یک کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی درباره سرکوب خیزش سراسری در ایران شده است.

جمهوری اسلامی اعلام کرده که با این کمیته بین‌المللی همکاری نخواهد کرد و خود یک کمیته ملی را در این زمینه تشکیل داده است.

این در حالی است که به گفته احمد وحیدی وزیر کشور جمهوری اسلامی، هیچ نماینده‌ای از احزاب یا دانشجویان یا مردم در این کمیته نماینده‌ای نخواهند داشت.

گاردین به نقل از دیپلمات‌های ارشد اروپایی نوشت که اکنون وضعیت کنونی ایران به نقطه عطف برگشت‌ناپذیری رسیده است.

این روزنامه نوشت: «دیپلمات‌ها بر این باورند که از دست دادن آشکار حمایت داخلی از رژیم، به بحث‌های داخلی درباره کاهش انزوای کشور از طریق اتحاد روبه‌ رشد با روسیه یا، در مقابل، تلاش برای احیای برجام تشدید می‌کند.»

گاردین افزود اظهارات مالی نشان می دهد که از نظر آمریکا، جمهوری اسلامی یک سری تصمیم‌های سرنوشت‌ساز اتخاذ کرده که احیای کامل برجام را اکنون از نظر سیاسی غیرممکن کرده، هر چند به گفته مالی، در صورت تغییر مسیر جمهوری اسلامی، درهای دیپلماسی بسته نخواهد شد.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

گزارش‌ها از آزمایش ده‌ها موشک سپاه؛ محسن رضایی مراکز داده و هوش مصنوعی منطقه را تهدید کرد
۱

گزارش‌ها از آزمایش ده‌ها موشک سپاه؛ محسن رضایی مراکز داده و هوش مصنوعی منطقه را تهدید کرد

۲

قیمت خودرو ساینا در ایران در ۱۰ سال حدود ۶۰ برابر شده است

۳

اروپا و شماری از کشورهای منطقه و جهان حملات حوثی‌ها را به فرودگاه ریاض محکوم کردند

۴

رییس دادگستری استان اصفهان: شناسایی افراد «تن‌نما و ولنگار» آغاز شده است

۵

نماینده آمریکا در سازمان ملل: تهران به‌دنبال سلاح هسته‌ای است اما ترامپ اجازه نخواهد داد

انتخاب سردبیر

  • مریخ‌نورد ناسا رکورد پیمایش در خارج از زمین را شکست

    مریخ‌نورد ناسا رکورد پیمایش در خارج از زمین را شکست

  • فساد مالی در سازمان آموزش و پرورش استثنایی: مزایای ۴ مدیر معادل ۷ سال حقوق یک معلم

    فساد مالی در سازمان آموزش و پرورش استثنایی: مزایای ۴ مدیر معادل ۷ سال حقوق یک معلم

  • وعده ۱۵۰ هزار پوند و حل پرونده قضایی متهم برای «تمام کردن کار» خبرنگاران ایران‌اینترنشنال

    وعده ۱۵۰ هزار پوند و حل پرونده قضایی متهم برای «تمام کردن کار» خبرنگاران ایران‌اینترنشنال

  • پاسخ‌دهندگان به ایران‌اینترنشنال: با ادامه فشار آمریکا موافقیم، اگر به سقوط حکومت منجر شود

    پاسخ‌دهندگان به ایران‌اینترنشنال: با ادامه فشار آمریکا موافقیم، اگر به سقوط حکومت منجر شود

  • مدیرمسئول کیهان حمله به کابل‌های فیبر نوری خلیج فارس را «حق مسلم» جمهوری اسلامی خواند

    مدیرمسئول کیهان حمله به کابل‌های فیبر نوری خلیج فارس را «حق مسلم» جمهوری اسلامی خواند