• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

شورای ملی مقاومت لبنان در برابر اشغالگری ایران:‌ انتخاب رییس‌جمهوری ما در چنگ تهران است

۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۱۳ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۳:۵۰ (‎+۰ گرینویچ)

گسترش نفوذ جمهوری اسلامی در لبنان. این ادعای علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی است که گرچه بیروت تاکنون واکنش رسمی‌ای به آن نشان نداده، اما «شورای ملی مقابله با اشغالگری ایران در لبنان»، این موضع رهبر جمهوری اسلامی را محکوم کرد و آن را نشانه آشکار دخالت تهران در لبنان دانست.

خامنه‌ای روز شنبه گذشته بار دیگر لبنان را میدان نفوذ ایران خواند و گفت که سیاست فعال جمهوری اسلامی در لبنان، سوریه و عراق، منجر به شکست طرح آمریکا در این کشورها شده است.

دولت لبنان هنوز هیچ گونه واکنشی نسبت به این اظهارات رهبر جمهوری اسلامی از خود نشان نداده است.

نخستین واکنش لبنانی به این اظهارات اما از سوی «شورای ملی مقابله با اشغالگری ایران» در لبنان نشان داده شد.

این شورا در کنفرانس خبری به اظهارات خامنه‌ای واکنش نشان داد و گفت که انتخاب ریاست جمهوری لبنان در چنگ ایران قرار گرفته است.

شورای لبنانی خطاب به نمایندگان پارلمان این کشور اعلام کرد: «پس از هفت تلاش نافرجام برای انتخاب رییس‌جمهوری، نشانه‌های خستگی در چهره شما نمایان است. دلیل این شکست این است که لبنان در اشغال ایران قرار دارد و این تنها دیدگاه گروه ما نیست.»

شورای ملی مقابله با اشغالگری ایران در لبنان در کنفرانس خبری گفت: «کسانی را که استقرار ۱۰۰ هزار جنگجو و ۱۰۰ هزار موشک و باز گذاشتن مرز میان سوریه و لبنان را به دستور ایران اشغالگری ندانند، نمی‌بخشیم.»

این شورا در ادامه تاکید کرد: «همچنین کسانی را که اظهارات خامنه‌ای مبنی بر عملی شدن گسترش انقلاب ایران به لبنان، عراق و سوریه را دلیلی آشکار بر اشغالگری ایران ندانند، نمی‌بخشیم. اینها همه دلایل اشغالگری هستند.»

مخالفان حزب‌الله لبنان، گروه مورد حمایت جمهوری اسلامی در این کشور، این موضع تهران و خامنه‌ای را دلیلی آشکار می‌دانند مبنی بر این که جمهوری اسلامی اجازه انتخاب رییس‌جمهوری در لبنان، بدون ویژگی‌های اعلام شده از سوی حزب‌الله از جمله شرط حمایت وی از مقاومت را نخواهد داد.

به گفته رسانه‌های لبنانی، «محور مقاومت» یکی از برگ‌های ایران در گسترش نفوذ استراتژیک جمهوری اسلامی در منطقه است.

اما آنچه بیش از همه تعجب تحلیلگران را بر انگیخته، این است که این بار خود خامنه‌ای شخصا سیطره جمهوری اسلامی بر شماری از کشورهای عربی را اعلام می‌کند. شاید به این دلیل که او رژیمش را به دلیل خیزش انقلابی علیه جمهوری اسلامی، متزلزل می‌بیند.

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

سوگ ترانه علیدوستی و خشونت‌ورزی‌ها علیه او در فضای مجازی؛ مرز اختلاف و آزار کجاست؟
۱
تحلیل

سوگ ترانه علیدوستی و خشونت‌ورزی‌ها علیه او در فضای مجازی؛ مرز اختلاف و آزار کجاست؟

۲

جمهوری اسلامی امیرحسین ملکی و امیرحسین ابراهیمی، از معترضان دی‌ماه در اصفهان، را اعدام کرد

۳
اختصاصی

افشای نقش سه مقام قضایی اصفهان در صدور احکام اعدام بازداشت‌شدگان اعتراضات دی‌ماه

۴

چند پرستار بیمارستان فیاض‌بخش به یک سال حبس تعلیقی و ۶ ماه خدمات عام‌المنفعه محکوم شدند

۵

تهدید روزنامه‌های حکومتی به گسترش جنگ تا «قلب اروپا»، از بریتانیا تا پرتغال

انتخاب سردبیر

  • شهروندان: سیاست بلاتکلیف ترامپ در قبال ایران باعث شکست جمهوری‌خواهان شد
    روایت شما

    شهروندان: سیاست بلاتکلیف ترامپ در قبال ایران باعث شکست جمهوری‌خواهان شد

  • سوگ ترانه علیدوستی و خشونت‌ورزی‌ها علیه او در فضای مجازی؛ مرز اختلاف و آزار کجاست؟
    تحلیل

    سوگ ترانه علیدوستی و خشونت‌ورزی‌ها علیه او در فضای مجازی؛ مرز اختلاف و آزار کجاست؟

  • رویترز: شکست گزینه‌های ترامپ در انتخابات سنا، محدودیت نفوذ سیاسی او را آشکار کرد

    رویترز: شکست گزینه‌های ترامپ در انتخابات سنا، محدودیت نفوذ سیاسی او را آشکار کرد

  • نوسان در بازارهای جهانی؛ سایه انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا بر سر هوش مصنوعی و رمزارزها

    نوسان در بازارهای جهانی؛ سایه انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا بر سر هوش مصنوعی و رمزارزها

  • تلاش‌ها برای اعزام اجباری به راهپیمایی حکومتی ۱۳ آبان؛ سایه تهدید بر سر مدارس استان البرز

    تلاش‌ها برای اعزام اجباری به راهپیمایی حکومتی ۱۳ آبان؛ سایه تهدید بر سر مدارس استان البرز