• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رابعه لجه‌ای، خواهر خدانور درگذشت؛ «صنوبر خانم» در کمتر از دو ماه، داغدار دو فرزند شد

۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۳:۵۶ (‎+۰ گرینویچ)

رابعه لجه‌ای، خواهر خدانور لجه‌ای، از کشته‌شدگان اعتراضات زاهدان که تصویری از شکنجه و بسته شدنش به میله پرچم در ماه‌های قبل با واکنش گسترده افکار عمومی روبه‌رو شد، روز پنج‌شنبه سوم آذر درگذشت. به گزارش برخی منابع محلی، او پس از شنیدن خبر کشته شدن برادرش دچار حمله قلبی شده بود.

رابعه لجه‌ای، خواهر خدانور لجه‌ای (لجعی) که در چند روز گذشته در بیمارستان بستری بود، ۵۳ روز پس از کشته شدن برادرش درگذشت تا مادرشان، «صنوبر خانم»، در کمتر از دو ماه داغدار دو فرزندش شود.

برخی منابع محلی گزارش کرده‌اند وضعیت مادر خدانور بعد از مرگ رابعه، دومین فرزندش، وخیم‌تر شده است.

خدانور لجه‌ای، جوان ۲۷ ساله اهل سیستان و بلوچستان و از اهالی شیرآباد زاهدان بود که نهم مهر و یک روز پس از جمعه خونین زاهدان در جریان اعتراضات این شهر با شلیک نیروهای سرکوبگر زخمی و روز ۱۰ مهر کشته شد.

پس از کشته شدن خدانور، تصویری از او در حالی که به میله پرچم داخل محوطه آگاهی زاهدان بسته شده و لیوان آبی با فاصله از او قرار گرفته است، در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد.

این تصویر مربوط به تیر ماه امسال بود و ماجرایی که یکی از نزدیکان خدانور، آن را این‌طور روایت کرده است: «خدانور را از ساعت دو شب تا هفت صبح بسته بودند به میله پرچم و کتک زدند. خدانور آب خواسته بود و مامور یک لیوان آب آورده بود و با فاصله گذاشته بود تا او آب را ببیند ولی نتواند بردارد.»

این حالت در روزهای بعد تبدیل به یکی از تصاویر نمادین از خیزش انقلابی ایرانیان علیه جمهوری اسلامی در ایران و جهان شد و هاشم شیرعلی، بازیکن تیم فوتسال فولاد زرند ایرانیان هم در یک بازی لیگ برتر فوتسال، در هر نوبت شادی پس از زدن دو گل، این حالت را بازسازی کرد.

استان سیستان و بلوچستان با ۱۲۶ کشته در جریان خیزش انقلابی مردم ایران، تاکنون بیشترین آمار کشته‌ها را به خود اختصاص داده است.

با وجود سرکوب خونین جمهوری اسلامی در این منطقه اما اعتراضات خیابانی در زاهدان و دیگر شهرهای سیستان و بلوچستان ادامه دارد.

تجمع‌های خیابانی این منطقه که به جمعه‌های اعتراض در استان سیستان‌ و بلوچستان مشهور شده، با وجود تلاش جمهوری اسلامی برای خاتمه دادن به اعتراضات و اعزام نمایندگان علی خامنه‌ای به زاهدان برای رسیدگی به ماجرای جمعه خونین (هشتم مهر)، همچنان ادامه دارد.

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

تنش‌ها بر سر کنترل کنگره آمریکا چند ساعت مانده به آغاز رای‌گیری بالا گرفت
۱

تنش‌ها بر سر کنترل کنگره آمریکا چند ساعت مانده به آغاز رای‌گیری بالا گرفت

۲
تحلیل

سوگ ترانه علیدوستی و خشونت‌ورزی‌ها علیه او در فضای مجازی؛ مرز اختلاف و آزار کجاست؟

۳

جمهوری اسلامی امیرحسین ملکی و امیرحسین ابراهیمی، از معترضان دی‌ماه در اصفهان، را اعدام کرد

۴

مقام آمریکایی: آمریکا در پاسخ به شلیک موشک سپاه، یک پرتابگر را در قشم منهدم کرد

۵
اختصاصی

افشای نقش سه مقام قضایی اصفهان در صدور احکام اعدام بازداشت‌شدگان اعتراضات دی‌ماه

انتخاب سردبیر

  • شهروندان: سیاست بلاتکلیف ترامپ در قبال ایران باعث شکست جمهوری‌خواهان شد
    روایت شما

    شهروندان: سیاست بلاتکلیف ترامپ در قبال ایران باعث شکست جمهوری‌خواهان شد

  • سوگ ترانه علیدوستی و خشونت‌ورزی‌ها علیه او در فضای مجازی؛ مرز اختلاف و آزار کجاست؟
    تحلیل

    سوگ ترانه علیدوستی و خشونت‌ورزی‌ها علیه او در فضای مجازی؛ مرز اختلاف و آزار کجاست؟

  • رویترز: شکست گزینه‌های ترامپ در انتخابات سنا، محدودیت نفوذ سیاسی او را آشکار کرد

    رویترز: شکست گزینه‌های ترامپ در انتخابات سنا، محدودیت نفوذ سیاسی او را آشکار کرد

  • نوسان در بازارهای جهانی؛ سایه انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا بر سر هوش مصنوعی و رمزارزها

    نوسان در بازارهای جهانی؛ سایه انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا بر سر هوش مصنوعی و رمزارزها

  • تلاش‌ها برای اعزام اجباری به راهپیمایی حکومتی ۱۳ آبان؛ سایه تهدید بر سر مدارس استان البرز

    تلاش‌ها برای اعزام اجباری به راهپیمایی حکومتی ۱۳ آبان؛ سایه تهدید بر سر مدارس استان البرز