جلالی با حمله به شیوه مدیریت محتوا در شبکههای اجتماعی تاکید کرد که «همه فضاهای اینترنتی» به جز این دو پلتفرم در دسترس هستند.
رییس سازمان پدافند غیرعامل که در یک برنامه زنده صداوسیما شرکت کرده بود، از حذف تصاویر قاسم سلیمانی توسط اینستاگرام شکایت کرد و گفت اینستاگرام در حالی اجازه انتشار تصاویر سلیمانی را نمیدهد که انتشار «آموزش سلاح، کوکتل و دعوت فراخوان» در این برنامه بلامانع است.
این در حالی است که اینستاگرام علاوه بر حذف محتوای تروریستی (که شامل تصاویر و ویدیوهای قاسم سلیمانی میشود)، محتوای مرتبط با خشونت جمعی را نیز در پلتفرم خود حذف میکند.
جلالی همچنین بر هدایت خیزش انقلابی اخیر توسط «دشمنان» تاکید کرد و گفت: «اینکه همه دشمنان به خط میشوند و اعتراضات را هدایت میکنند گویای این است که این یک اعتراض سازمان یافته است.»
رییس سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به قانون «مقررات عمومی حفاظت از داده» اتحادیه اروپا (موسوم به GDPR) که هدف آن اعطای کنترل دادهها به شهروندان این منطقه است، این قانون را ترجمه فارسی قانون صیانت در مجلس دانست و گفت: «اگر عین قانون اروپا را هم تصویب کنیم بسیار از طرح صیانت ما شدیدتر است.»
او عدم حضور نماینده رسمی پلتفرمهای شبکه اجتماعی در ایران را مشکل اصلی جمهوری اسلامی با آنها دانست.
مقامات حکومتی در گذشته بارها به تماس خود با شرکتهایی مانند «متا» (مالک اینستاگرام و واتساپ» برای مذاکره در خصوص فعالیت آنها در کشور اشاره کرده بودند. با این حال، در دورهای از ریاست جمهوری حسن روحانی، پیامرسان تلگرام در توافقی که جزئیات آن تاکنون منتشر نشده، بخشی از محتوای کانالهای عمومی خود را به سرورهایی داخل ایران منتقل کرده بود.
اما با شروع اعتراضات سال ۹۶، مقامات حکومت به همین بهانه درخواست ارائه اطلاعات خصوصی افراد را از تلگرام کردند.
عدم ارائه این اطلاعات توسط این شرکت در نهایت منجر به خاموشی سرورهای CDN تلگرام در ایران و فیلتر شدن این شبکه اجتماعی شد.