• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

چهلمین روز کشته شدن مهسا امینی؛ مردم معترض در آرامستان سقز شعارهای ضدحکومتی سر دادند

۴ آبان ۱۴۰۱، ۰۹:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۶:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)

در چهلمین روز قتل مهسا امینی، مردم سوگوار در مزار نماد خیزش سراسری ایرانیان علیه جمهوری اسلامی در آرامستان آیچی سقز، گردهم آمدند و شعارهای ضد حکومتی سر دادند.

مردم شعارهایی از جمله «امسال سال خونه، سیدعلی سرنگونه»، «مرگ بر دیکتاتور»، «زن، زندگی آزادی» و «ما همه مهسا هستیم، بجنگ تا بجنگیم» سر دادند.

«کردستان، کردستان، گورستان فاشیستان» از جمله دیگر شعارها بر سر مزار مهسا امینی بود.

بر اساس فیلم‌های منتشر شده، ماموران امنیتی بخشی از مسیر منتهی به آرامستان آیچی در سقز را مسدود کرده بودند اما مردم با پای پیاده خود را به مزار ژینا (مهسا) امینی رساندند.

پیش از این و با وجود تهدیدهای نهادهای امنیتی، خانواده مهسا امینی اعلام کردند روز چهارشنبه بر سر مزار او در آرامستان آیچی سقز حاضر می‌شوند.

بر اساس اطلاعات رسیده به ایران‌اینترنشنال، خانواده مهسا امینی در روزهای اخیر علاوه بر فشار امنیتی، تهدید جانی هم شده‌اند.

در همین حال مرکز همکاری احزاب کردستان ایران در بیانیه‌ای با اشاره به گذشتن ۴۰ روز از قتل مهسا امینی از زنان و مردان در همه جای شهرها دعوت کرده بود روز چهارشنبه چهارم آبان با لباس کردی «‌بر سر مزار شهیدان» جمع شده و بعد از ظهر در میادین و خیابان‌ها تجمع کنند.

شماری از فعالان حقوق زنان نیز در فراخوانی از مردم خواستند روز چهارشنبه هم‌زمان با چهلم مهسا امینی ساعت پنج بعدازظهر در خیابان شریعتی تهران و میادین اصلی شهرها تجمع کنند.

گروه «جوانان محلات تهران» هم در فراخوانی از مردم خواست روز چهارشنبه چهارم آبان از ساعت ۱۱ صبح به خیابان بیایند و همچنین ساعت ۱۵ روزهای بعد از آن در محلات مختلف تهران و سراسر ایران به تظاهرات علیه رژیم جمهوری اسلامی ادامه دهند.

در همین حال، شاهزاده رضا پهلوی با اشاره به چهلمین روز قتل مهسا امینی گفت: «چهارشنبه چهارم آبان، چله انقلاب ملی ایران است. همه ما در انتظار روز پیروزی و رهایی از زنجیر ظلم و ستم دیکتاتوری مذهبی هستیم. با پایداری و همبستگی، با تداوم و گسترش اعتراضات و اعتصابات، آن روز نزدیک است.»

پس از مراسم خاکسپاری مهسا امینی، مردم سقز در مقابل فرمانداری این شهر تجمع کردند و از آن روز، خیزش سراسری ایرانیان علیه جمهوری اسلامی آغاز شد.

Banner

پربازدیدترین‌ها

پس از اصابت یک پرتابه به شناور ایرانی، ترامپ احتمال ماندن در ایران و کنترل نفت را مطرح کرد
۱

پس از اصابت یک پرتابه به شناور ایرانی، ترامپ احتمال ماندن در ایران و کنترل نفت را مطرح کرد

۲

میانجی‌ها با هزینه ۱۸ میلیارد دلاری از جیب ایرانیان، جای تنگه هرمز را گرفتند

۳

گزارش تازه از حمله به یک کشتی در تنگه هرمز، نگرانی درباره عرضه نفت را افزایش داد

۴

سی‌بی‌اس جزییات تازه‌ای از سرنگونی اف‌۱۵ آمریکا در ایران و نجات دو خدمه آن منتشر کرد

۵

النا ریباکینا با شکست سابالنکا برای نخستین بار قهرمان تنیس اوپن آمریکا شد

Banner

انتخاب سردبیر

  • دی‌ماه و عشق‌های ناتمام؛ روایت همسران و نامزدهای جان‌باختگان

    دی‌ماه و عشق‌های ناتمام؛ روایت همسران و نامزدهای جان‌باختگان

  • بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها در آستانه سالگرد قتل حکومتی مهسا امینی
    روایت شما

    بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها در آستانه سالگرد قتل حکومتی مهسا امینی

  • سی‌بی‌اس جزییات تازه‌ای از سرنگونی اف‌۱۵ آمریکا در ایران و نجات دو خدمه آن منتشر کرد

    سی‌بی‌اس جزییات تازه‌ای از سرنگونی اف‌۱۵ آمریکا در ایران و نجات دو خدمه آن منتشر کرد

  • گرانی لوازم‌التحریر و هزینه‌های کمرشکن مدرسه به ترک تحصیل کودکان دامن می‌زند

    گرانی لوازم‌التحریر و هزینه‌های کمرشکن مدرسه به ترک تحصیل کودکان دامن می‌زند

  • از نان نسیه تا صف ضایعات مرغ؛ روایت فقر در جنوب تهران

    از نان نسیه تا صف ضایعات مرغ؛ روایت فقر در جنوب تهران