• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

بازتاب خیزش مردم ایران در رسانه‌های جهان: دولت‌ها مناسبات با جمهوری اسلامی را تغییر دهند

۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۱ (‎+۱ گرینویچ)

خیزش سراسری مردم ایران علیه جمهوری اسلامی در رسانه‌های جهان هم بازتاب داشته و هر چقدر دامنه اعتراض‌ها گسترده‌تر می‌شود همانقدرهم رسانه‌های بین‌المللی بیشتر از قبل رویدادهای داخل ایران را بازتاب می‌دهند.

در بین چند یادداشت‌ منتشرشده یک نکته بارز مشترک وجود دارد و آن دعوت از دولت‌ها و حکومت‌های غربی است تا به آن‌چه که در ایران می‌گذرد توجه بیشتری نشان دهند و اقدامی عملی انجام دهند.

کریم سجادپور از موسسه کارنگی در یاداشتی در واشینگتن‌پست چاپ آمریکا نوشته است با این که زود است نتیجه گرفت آیا این اعتراضات منجر به تغییری معنادار خواهد شد یا این که تنها یک شکافی دیگر در «عمارت فاسد» حاکمیت خواهد بود، با این حال می‌توان یک نتیجه گرفت و آن این است که اعتراضات مردمی در ایران نشان داده دولت‌ها و حکومت‌ها باید مناسباتشان را با جمهوری اسلامی تغییر بدهند.

در این یادداشت آمده است که دولت جو بایدن باید در سیاست‌هایش در قبال مقامات ایران تجدید نظر کند.

به عقیده نوسیندهتاکنون سیاست دولت آمریکا مبنی بر تلاش برای احیای برجام بوده است اما این تلاش ناکام بوده و تا وقتی رهبران جمهوری اسلامی بر ایران حکومت می‌کنند واشینگتن نمی‌تواند با تهران به توافق برسد و دولت بایدن به جای واکنش به نشانه‌ها[ی بیماری] به عامل آن واکنش نشان دهد که خود رژیم است.

در عین حال در بسیاری از یادداشت‌ها به این نکته اشاره شده‌ که حجاب یکی از اصول اعتقادی جمهوری اسلامی است و به چالش کشیدن آن در واقع به چالش کشیدن ماهیت جمهوری اسلامی است.

جانیس ترنر در روزنامه تایمز چاپ لندن نوشته حجاب یک معیار پوشش نیست یک ابزار کنترل است که برای اختلاف‌افکنی و ارعاب جامعه طراحی شده است.

این روزنامه‌نگار عقیده دارد اگر حجاب از بین برود «رژیم ظالم ایران» همبه دنبال آن از بین خواهد رفت.

در شماره آخر این روزنامه چاپ لندن، نازنین زاغری، نوشته است: «زنان ایران ۴۳ سالآزار سیستماتیک را تحمل کرده‌اند و الان عصبانی و نا‌امیدند اما دیگر شرایط را تحمل نمی‌کنند.»

به گفته او که برای شش سال در زندان‌های جمهوری اسلامی بوده، زنان ایرانی همواره برای حق خود جنگیده‌اند و همچنان می‌جنگند اما او هشدار داده که محدود و مسدود کردن ابزار ارتباطیایرانیان با جهان خارجنگران کننده است و نگه ‌داشتنشان در «تاریکی و سکوت» یک خطر بزرگ است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

پس از اصابت یک پرتابه به شناور ایرانی، ترامپ احتمال ماندن در ایران و کنترل نفت را مطرح کرد
۱

پس از اصابت یک پرتابه به شناور ایرانی، ترامپ احتمال ماندن در ایران و کنترل نفت را مطرح کرد

۲

سی‌بی‌اس جزییات تازه‌ای از سرنگونی اف‌۱۵ آمریکا در ایران و نجات دو خدمه آن منتشر کرد

۳

میانجی‌ها با هزینه ۱۸ میلیارد دلاری از جیب ایرانیان، جای تنگه هرمز را گرفتند

۴

ساسولو ۳-۲ یوونتوس؛ بیانکونری در ۱۰ دقیقه همه چیز را باخت

۵

تشدید تنش در نزدیکی قلمرو ناتو؛ روسیه ۸۰۰ متری مرز لهستان را هدف قرار داد

Banner

انتخاب سردبیر

  • بیشتر شدن بازرسی زندانیان سیاسی زن اوین و خانواده‌های آنان با لمس بدن و عریان‌سازی

    بیشتر شدن بازرسی زندانیان سیاسی زن اوین و خانواده‌های آنان با لمس بدن و عریان‌سازی

  • سرنگ، دستکش و انواع دارو کمیاب شده‌اند
    روایت شما

    سرنگ، دستکش و انواع دارو کمیاب شده‌اند

  • اقدام آمریکا برای مصادره ۶۱ میلیون دلار تتر مرتبط با فروش نفت ایران

    اقدام آمریکا برای مصادره ۶۱ میلیون دلار تتر مرتبط با فروش نفت ایران

  • اولین گزارش بازرسان کل آمریکا از هزینه‌ها، تلفات، خسارات و پیامدهای عملیات «خشم حماسی»

    اولین گزارش بازرسان کل آمریکا از هزینه‌ها، تلفات، خسارات و پیامدهای عملیات «خشم حماسی»

  • ترامپ درخواست‌ها برای ایجاد محدودیت در حوزه هوش مصنوعی را «توطئه خبیثانه» خواند

    ترامپ درخواست‌ها برای ایجاد محدودیت در حوزه هوش مصنوعی را «توطئه خبیثانه» خواند