• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نارضایتی‌ها در مناطق مرزی اسرائیل در پی تداوم محدودیت‌های تردد برای چهارمین روز پیاپی

۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۶:۵۵ (‎+۱ گرینویچ)

با ادامه برقراری محدودیت‌ها در جاده‌های اسرائیل در مناطق مرزی این کشور با نوار غزه، رسانه‌های اسرائیلی از نارضایتی ساکنان این مناطق خبر داده‌اند. این در حالی است که مدیر تنها نیروگاه غزه نسبت به احتمال تعطیلی این نیروگاه به دلیل کمبود سوخت هشدار داده است.

تایمز اسرائیل روز جمعه (۱۴ مرداد) گزارش داد ساکنان منطقه‌های نزدیک به مرز غزه در اسرائیل از بسته شدن جاده‌های این مناطق که در روزهای آخر هفته نیز ادامه دارد، ناراضی‌اند.

پس از دستگیری یکی از فرماندهان سازمان جهاد اسلامی در کرانه باختری به دست ارتش اسرائیل و احتمال واکنش نظامی این گروه، تنش در مرزهای اسرائیل با نوار غزه افزایش یافت.

محدودیت‌های اخیر در تردد، از روز سه‌شنبه آغاز و روز جمعه برای چهارمین روز متوالی در جاده‌های منتهی شهرهای نزدیک مرز نوار غزه، اعمال شد.

در روزهای گذشته در تلاش برای پیشگیری حمله نظامی از سوی فلسطینیان، اسرائیل از ورود کارگران فلسطینی به داخل اسرائیل جلوگیری کرد.

جهاد اسلامی روز گذشته شرایط خود را برای بازگشت آرامش به مرزهای دو طرف اعلام کرد اما اسرائیل با این شرایط مخالفت کرده است.

تایمز اسرائیل نوشت که یائیر لاپید، نخست‌وزیر اسرائیل، صبح روز جمعه رایزنی‌های تازه‌ای با روسای سازمان‌ها و نهادهای امنیتی این کشور انجام داده است.

این در حالی است که شهردار شهر سدروت در نزدیکی مرز نوار غزه به یک رادیوی اسرائیلی گفت از اعمال این محدودیت‌ها «عصبانی» است زیرا: «دولت اسرائیل ترجیح می‌دهد ما را در این وضعیت نگاه دارد تا وارد جنگ نشویم.»

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند در روزهای اخیر ارتش این کشور با پرواز پهپادهای مسلح بر فراز نوار غزه در تلاش بوده تا کوشش‌های گروه جهاد اسلامی برای هر گونه حمله احتمالی به اسرائیل را خنثی کند.

همزمان خبرگزاری فرانسه روز پنج‌شنبه به نقل از مدیر نیروگاه برق غزه اعلام کرد که اگر گازوئیل صنعتی «امروز یا فردا وارد نشود» این نیروگاه تولید برق را متوقف می‌کند زیرا سوخت کافی وجود ندارد.

منطقه نوار غزه که با مصر، دریای مدیترانه و اسرائیل هم مرز است، از زمان اشغال این منطقه به وسیله جنبش اسلامگرای حماس در ۱۵ سال پیش، در محاصره اسرائیل قرار گرفته است.

با این حال اسرائیل اجازه می‌دهد سوخت دیزلی برای تأمین انرژی نیروگاه غزه از مصر یا اسرائیل با کامیون حمل به غزه برود.

بیش از دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از ساکنان غزه مرتبا با قطع برق مواجه هستند و بر اساس آمارها، در هفته گذشته فقط به طور متوسط، ۱۰ ساعت در شبانه‌روز برق داشتند.

از اواخر ماه مارس، نیروهای امنیتی اسرائیل به دنبال مجموعه‌ای از حملات فلسطینی‌ها و اعراب اسرائیلی در اسرائیل و کرانه باختری که طی آن حدود ۲۰ نفر، عمدتا غیرنظامی، جان خود را از دست دادند، عملیات تقریباً روزانه‌ای را در کرانه باختری انجام می‌دهند.

در همین مدت چندین فلسطینی عمدتاً در کرانه باختری اشغالی کشته شده‌اند که در میان آنان نام شیرین ابوعاقله، روزنامه‌نگار فلسطینی-آمریکایی الجزیره نیز به چشم می‌خورد.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

صیادمنش: قلعه‌نویی حتی نمی‌داند من در چه تیمی بازی می‌کنم، تا او هست به تیم ملی برنمی‌گردم
۱

صیادمنش: قلعه‌نویی حتی نمی‌داند من در چه تیمی بازی می‌کنم، تا او هست به تیم ملی برنمی‌گردم

۲
اختصاصی

هواپیمایی ترکیش همه پروازهای خود به ایران را دست‌کم تا مارس ۲۰۲۷ تعلیق کرد

۳

سازمان ملل: حکومت در سرکوب اعتراضات دی‌ماه مرتکب جنایات علیه بشریت شد

۴

هک تابلو بزرگراه ۴۰۵لس‌آنجلس؛ «گورکن» و نگرانی از هدف‌گیری مخالفان جمهوری اسلامی در آمریکا

۵

جاسوسی با مشکل جنسی؛ روایتی از تصفیه خونین جمهوری اسلامی با نیروهای چپ

انتخاب سردبیر

  • رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

    رضا ولی‌زاده: فرش قرمز حکومت برای بازگشت چهره‌ها از خون قربانیان رنگ گرفته است

  • آلودگی نفتی به سواحل هرمزگان رسید و می‌تواند سال‌ها در دریا باقی بماند

    آلودگی نفتی به سواحل هرمزگان رسید و می‌تواند سال‌ها در دریا باقی بماند

  • فراتر از اکسیژن؛ چگونه هر دم و بازدم روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد؟

    فراتر از اکسیژن؛ چگونه هر دم و بازدم روی عملکرد مغز اثر می‌گذارد؟

  • چرا تایوان برای چین مساله‌ای راهبردی و حیاتی است؟

    چرا تایوان برای چین مساله‌ای راهبردی و حیاتی است؟

  • با اضافه شدن ۲ زندان دیگر، «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۴ زندان گسترش یافت

    با اضافه شدن ۲ زندان دیگر، «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۴ زندان گسترش یافت