• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

خبرگزاری ایرنا: محمد رسول‌اف و مصطفی آل‌احمد، کارگردانان سینما، بازداشت شدند

۱۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۸ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۸:۳۷ (‎+۱ گرینویچ)

خبرگزاری ایرنا گزارش داد که محمد رسول‌اف و مصطفی آل‌احمد، کارگردانان سینما، با حکم دستگاه قضایی بازداشت شدند. رسول‌اف و آل‌احمد از امضاکنندگان بیانیه‌ای با عنوان «تفنگت را زمین بگذار» بودند که با اشاره به اعتراضات آبادان، از نیروهای نظامی سرکوبگر خواستند سلاح‌ها را زمین بگذارند

رسول‌اف و آل‌احمد از امضاکنندگان بیانیه‌ای با عنوان «تفنگت را زمین بگذار» بودند که با اشاره به اعتراضات آبادان و دیگر اعتراضات، از نیروهای نظامی عامل سرکوب مردم خواستند سلاح‌های خود را زمین بگذارند و «به آغوش ملت بازگردند.»

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

فاکس‌نیوز: غیبت رهبران جهان در مراسم دفن خامنه‌ای نشانه انزوای جمهوری اسلامی است
۱

فاکس‌نیوز: غیبت رهبران جهان در مراسم دفن خامنه‌ای نشانه انزوای جمهوری اسلامی است

۲

تصاویر ماهواره‌ای از تغییرات در اطراف تاسیسات هسته‌ای در نطنز، فردو و اصفهان روایت می‌کنند

۳

تشکر شاهزاده رضا پهلوی از ایرانیان در جام جهانی: نشان دادید که ایران، جمهوری اسلامی نیست

۴

جزییات پرونده کارمند اخراجی اداره مهاجرت سوئد: از تماس با نیروی امنیتی تا انتقال اطلاعات

۵

وال‌استریت ژورنال: تهران پیشنهاد مالی آمریکا در ازای عقب‌نشینی از تنگه هرمز را نپذیرفت

انتخاب سردبیر

  • افشای جزییات حمله به پوریا زراعتی در تصاویر دوربین‌های مداربسته

    افشای جزییات حمله به پوریا زراعتی در تصاویر دوربین‌های مداربسته

  • استقرار نیروهای ویژه سپاه برای شناسایی کشتی‌های مسیر جنوبی تنگه هرمز
    اختصاصی

    استقرار نیروهای ویژه سپاه برای شناسایی کشتی‌های مسیر جنوبی تنگه هرمز

  • جزییات پرونده کارمند اخراجی اداره مهاجرت سوئد: از تماس با نیروی امنیتی تا انتقال اطلاعات

    جزییات پرونده کارمند اخراجی اداره مهاجرت سوئد: از تماس با نیروی امنیتی تا انتقال اطلاعات

  • رویای الیزه مارین لوپن در انتظار حکم سرنوشت‌ساز دادگاه تجدیدنظر فرانسه

    رویای الیزه مارین لوپن در انتظار حکم سرنوشت‌ساز دادگاه تجدیدنظر فرانسه

  • ماموران امنیتی هومن جوکار و سپیده کاشانی، زوج فعال محیط‌زیست را بازداشت کردند

    ماموران امنیتی هومن جوکار و سپیده کاشانی، زوج فعال محیط‌زیست را بازداشت کردند

  • از «بعثت مردم» تا «تمدن نوین اسلامی»؛ کلیدواژه‌هایی برای فهم خط فکری مجتبی خامنه‌ای
    تحلیل

    از «بعثت مردم» تا «تمدن نوین اسلامی»؛ کلیدواژه‌هایی برای فهم خط فکری مجتبی خامنه‌ای

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

یک مأمور شناسایی حزب‌الله لبنان در حمله پهپادی منتسب به اسرائیل کشته شد

۱۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)
یک مأمور شناسایی حزب‌الله لبنان در حمله پهپادی منتسب به اسرائیل کشته شد
100%

سازمان دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد یک پهپاد اسرائیلی مردی را که برای حزب‌الله لبنان در زمینه رصد و شناسایی در شهر الحضر (هترا) در نزدیکی مرز در بلندی‌های جولان کار می‌کرد، هدف قرار گرفت و کشت.

این سازمان که به شبکه‌ای از منابع در سوریه دسترسی دارد و در لندن مستقر است، روز جمعه (۱۷ تیر) اعلام کرد این حمله شامگاه چهارشنبه انجام شده است.

بر اساس گزارش این سازمان، فرد کشته شده، اهل شهر حضر در شمال منطقه قنیطره سوریه بوده و در نزدیکی خانه خود، هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه خبر داد که اسرائیلی‌ها پیشتر اعلامیه‌هایی را در سراسر قنیطره منتشر کرده بودند و در آن به نیروهای رژیم سوریه و ساکنان این مناطق درباره هر گونه همکاری با حزب‌‌الله هشدار داده بودند.

کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل هم گزارش داد که نام این فرد، فرید مصطفی بوده و در زمینه مهیا کردن یک زیرساخت نظامی برای حزب‌الله با این گروه شبه‌نظامی تحت حمایت جمهوری اسلامی همکاری می‌کرده است.

کانال ۱۲ اسرائیل ۱۲ تیر ماه نیز با اشاره به تلاش دوباره فرماندهان سپاه پاسداران برای انتقال سامانه ضدهوایی به سوریه، گزارش داد در حمله موشکی به غرب سوریه، محموله‌ای مهم هدف قرار گرفت که هفته پیش از آن از ایران آمده بود.

در سال‌های اخیر حملات متعددی به مواضع مرتبط با جمهوری اسلامی و حزب‌الله لبنان در سوریه به اسرائیل نسبت داده شده اما اسرائیل به جز مواردی استثنایی، درباره این حملات سیاست «نه رد، نه تأیید»‌ را پیش گرفته است.

با این حال نفتالی بنت که به تازگی از نخست وزیری اسرائیل کنار رفت، گفته بود سیاست دولتش حمله به «سر هشت‌پا» (جمهوری اسلامی) به جای درگیر شدن با پاهای آن است.

یک مقام امنیتی اسرائیل به ایران اینترنشنال: سپاه از باندهای تبهکار استفاده گسترده می‌کند

۱۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)
یک مقام امنیتی اسرائیل به ایران اینترنشنال: سپاه از باندهای تبهکار استفاده گسترده می‌کند
100%

یک مقام امنیتی اسرائیل به ایران اینترنشنال گفت استفاده از باندهای تبهکار جزیی از روش سپاه پاسداران برای انجام عملیات تروریستی در کشورهای مختلف از جمله ترکیه است.

این مقام امنیتی اسرائیل که تمایل نداشت نامش افشا شود، درباره گزارش رسانه‌های ترکیه مبنی بر استفاده سپاه پاسداران از باندهای مافیایی در این کشور به منظور ترور شهروندان اسرائیل، به ایران اینترنشنال گفت: «استفاده از باندهای تبهکاری و مافیا از سال‌ها پیش جزیی از روش سپاه برای عملیات تروریستی در کشورهای مختلف از جمله ترکیه است.»

این مقام امنیتی تأکید کرد نیروی قدس و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران از جمله در ترکیه، آمریکای جنوبی و قبرس از مجرمان، باندهای مافیایی، قاچاقچیان مواد مخدر و حتی جنایتکاران ساده، برای انجام حمله‌های مورد نظرشان استفاده گسترده می‌کنند.

او به در این میان به منصور رسولی اشاره کرد؛ فردی که موساد او را در ایران بازجویی کرده و گفته شد قرار بوده یک شهروند اسرائیلی را در ترکیه، یک ژنرال ارشد آمریکایی را در آلمان و یک روزنامه‌نگار را در فرانسه ترور کند.

رسانه‌های ترکیه اما گزارش کردند افراد دستگیر شده در ماه گذشته میلادی که قصد ترور شهروندان اسرائیل را داشتند، ارتباط مستقیمی با اطلاعات ایران نداشته‌اند و از طرف یک مافیای ایرانی رهبری می‌شده‌اند.

بر اساس این گزارش، سرکرده مافیا در ایران به سر می‌برد و با این افراد از طریق واتس‌اپ در ارتباط بوده است.

در همین حال به گزارش روزنامه ینی شفق ترکیه، فردی که قصد انجام ترور را داشته، در مدت دو ماه چهار بار به ایران رفته و آخرین بار چهار روز قبل از دستگیری با سرکرده مافیا ملاقات کرده است.

با این حال سه نفر از شش فرد بازداشت شده ایرانی در بازجویی‌های خود گفته‌اند دستور ترور از سوی سازمان اطلاعات ایران صادر شده است. مأموران ایرانی دو ماه پیش از راه‌های رسمی وارد ترکیه شده و گذرنامه دو نفر از آن‌ها جعلی بوده است.

روز دوم تیر و همزمان با سفر وزیر امور خارجه اسرائیل به آنکارا، رسانه‌های ترکیه خبر دادند مأموران امنیتی این کشور هفته قبل از آن یک گروه هشت نفره وابسته به جمهوری اسلامی را همراه تعدادی اسلحه به اتهام تلاش برای ترور شهروندان اسرائیل در استانبول بازداشت کرده‌اند.

پس از آن اعلام شد یوسف لوی سیفری، سرکنسول پیشین اسرائیل در استانبول که از جامعه "ال‌جی‌بی‌تی‌کیو‌آی‌پلاس" است، همراه زوج خود، از اهداف گروه ترور جمهوری اسلامی در استانبول بوده‌اند که پیش از وقوع سوءقصد، با هواپیمای شخصی به اسرائیل بازگردانده شدند.

رسانه‌های ترکیه اما به نقل از نیروهای امنیتی این کشور فاش کردند سلول ترور دو حمله علیه اسرائیلی‌ها در ترکیه برنامه‌ریزی کرده بود.

در همین حال به گزارش روزنامه ینی شفق، یکی از افراد دستگیر شده اعتراف کرده که سه زن اسرائیلی را برای ترور تحت نظر داشته‌اند.

بر اساس این گزارش، یکی از مأموران ایرانی روز ۲۷ خرداد از اطراف اتاق هتلی که سه زن اسرائیلی در آن اقامت داشتند، عکاسی کرده و مأموران امنیتی ترکیه در همان روز او و یک ایرانی دیگر را در این هتل بازداشت کرده‌اند.

به گفته این روزنامه، دو روز بعد سه مأمور دیگر ایرانی در یک هتل-آپارتمان در استانبول و ۱۱ روز بعد، یک مأمور دیگر در منطقه آوجیلار استانبول بازداشت شده‌اند.

پس از انتشار رسمی خبر برکناری حسین طائب و انتصاب محمد کاظمی به جای او، منابع ایران اینترنشنال خبر دادند که در دوران مسئولیت طائب، مأموریت بخش ضد جاسوسی (واحد ۱۵۰۰)، به فعالیت تروریستی در خارج از ایران تغییر پیدا کرده و شکست‌های متوالی این واحد در انجام مأموریت‌هایش، در طول زمان صداهای اعتراضی برای برکناری طائب را تقویت کردند.

برنامه اتمی ایران از موضوعات سفر بایدن به خاورمیانه؛ گنتس: سفر بایدن پیامی به ایران است

۱۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۳:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)
برنامه اتمی ایران از موضوعات سفر بایدن به خاورمیانه؛ گنتس: سفر بایدن پیامی به ایران است
100%

معاون وزیر امور خارجه روسیه برنامه اتمی ایران را یکی از موضوعات گفت‌وگوهای جو بایدن در سفر به خاورمیانه دانست. وزیر دفاع اسرائیل هم گفت که این سفر پیامی برای ایران دارد و موضع اسرائیل را شدیدا تقویت می‌کند.

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه، گفت که برنامه اتمی ایران بی‌تردید در دستور کار سفر جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا به خاورمیانه است و امنیت منطقه نیز از دیگر موضوعات این سفر خواهد بود.

در همین حال کاخ سفید اعلام کرد بایدن در سفر خود به خاورمیانه، به دنبال «همکاری گسترده‌تر» بر سر مسائلی چون دفاع هوایی به‌ویژه برای مقابله با تهدیدهای ایران است.

جان کربی، سخنگوی وزارت دفاع ایالات متحده، روز پنج‌شنبه گفت: «ما به اقدامات خود برای یکپارچه کردن دفاع هوایی در سراسر منطقه ادامه خواهیم داد.»

در همین حال رویترز به نقل از چهار منبع آگاه خبر داد ایالات متحده و اسرائیل به دنبال ایجاد زمینه برای به وجود آوردن یک اتحاد امنیتی و تشکیل سیستم‌ دفاع هوایی واحد با کشورهای عربی به منظور مقابله با حمله‌های موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی هستند.

یک مقام اسرائیلی که نامش ذکر نشده، گفت که بر اساس این طرح کشورها به جای استفاده از امکانات فیزیکی مشابه، سیستم‌های دفاع هوایی خود را از طریق ارتباطات الکترونیکی از راه دور هماهنگ می‌کنند.

بنی گنتس، وزیر دفاع اسرائیل نیز سفر بایدن به اسرائیل و عربستان سعودی را پیامی به ایران دانست و گفت که این سفر «موضع اسرائیل را بسیار تقویت می‌کند.»

گنتس اعلام کرد کرد از زمان توافقات ابراهیم، حدود ۱۵۰ نشست میان مقام‌های دفاعی اسرائیل با همتایان خود در کشورهای منطقه (به استثنای مصر و اردن) برگزار شده و توافق‌نامه‌هایی به ارزش بیش از سه میلیارد دلار با کشورهای منطقه امضا شده است.

او تأکید کرد: «ما قصد داریم به گسترش چارچوب‌ فعالیت‌های امنیتی تحت رهبری آمریکا ادامه دهیم و حضور بایدن در خاورمیانه به این امر کمک خواهد کرد.»

گنتس همچنین پهپادهایی را که حزب‌الله لبنان به سمت میدان گازی کاریش در آب‌های شمالی اسرائیل فرستاد و به وسیله پدافند اسرائیل سرنگون شدند، انجام مأموریت از سوی جمهوری اسلامی خواند و گفت: «این مأموریت می‌تواند به مأموریتی مرگ‌بار بدل شود که بیش از هر چیز به منافع شهروندان لبنان آسیب خواهد زد.»

ارتش اسرائیل روز شنبه ۱۱ تیر ماه سه پهپاد حزب‌الله لبنان را در آب‌های مدیترانه و در مسیر میدان گازی کاریش رهگیری و منهدم کرد. این گروه مورد حمایت جمهوری اسلامی مسئولیت پرتاب پهپادها را بر عهده گرفت.

پیش از این رسانه‌های اسرائیل گزارش داده بودند دولت بایدن پیگیر امضای توافق‌نامه همکاری دفاعی-امنیتی میان اسرائیل و شش کشور عربی از جمله مصر، اردن و عراق در برابر تهدیدهای ایران است.

۱۳ خرداد ۱۴۰۱ نیز روزنامه جروزالم‌پست از توافق عربستان سعودی و اسرائیل بر سر موضوع دو جزیره استراتژیک تیران و صنافیر و همچنین عبور پروازهای اسرائیل از فراز آسمان عربستان خبر داده بود.

قرار است حاکمیت جزیره استراتژیک تیران و صنافیر در دریای سرخ از مصر به عربستان سعودی منتقل شود و در مقابل عربستان سعودی به خطوط هوایی اسرائیل اجازه پرواز بر فراز حریم هوایی این کشور را بدهد.

در همین حال عیساوی فریج، وزیر همکاری منطقه‌ای اسرائیل، از عربستان سعودی خواست تا پیش از سفر جو بایدن، با انجام پروازهای مستقیم از تل‌آویو برای زائران مسلمان موافقت کند.

فریج که یکی از اعضای اقلیت مسلمان ۱۸ درصدی اسرائیل است، ابراز امیدواری کرد که از فرودگاه تل‌آویو برای انجام فرایض دینی به عربستان سفر کند.

عربستان سعودی مدت‌هاست زائران مسلمان را از اسرائیل می‌پذیرد اما آن‌ها باید از طریق کشورهای ثالث به عربستان سفر کنند.

بنا بر اعلام کاخ سفید، جو بایدن روزهای ۱۳ تا ۱۶ ژوییه (۲۲ تا ۲۵ تیر)، به اسرائیل، کرانه باختری رود اردن و عربستان سعودی سفر می‌کند.

رئیس‌جمهوری آمریکا در کرانه باختری رود اردن با محمود عباس، رهبر تشکیلات خودگردان فلسطین ملاقات خواهد کرد.

بنا بر اعلام کاخ سفید، بایدن پس از دیدار از اسرائیل به عربستان سعودی خواهد رفت که اکنون ریاست دوره‌ای شورای همکاری اقتصادی خلیج فارس را بر عهده دارد. او در نشست این شورا شرکت می‌کند.

دیگر شرکت‌کنندگان این نشست رهبران امارات متحده عربی، بحرین، عمان، کویت، قطر، مصر، اردن و عراق خواهند بود.

سفر بایدن به جده با یک پرواز مستقیم «تاریخی» از اسرائیل به عربستان سعودی خواهد بود.

نشریه فوکوس: معاون سازمان امنیت داخلی آلمان سفری غیرقانونی به ایران داشته است

۱۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)
نشریه فوکوس: معاون سازمان امنیت داخلی آلمان سفری غیرقانونی به ایران داشته است
100%

نشریه فوکوس گزارش داد که فلور بادنبرگ، معاون سازمان امنیت داخلی آلمان که در ایران به دنیا آمده، چند ماه پیش و پس از مرگ پدرش، برای پیش‌ بردن کارهای مربوط به انحصار وراثت و تقسیم ارث، به ایران سفر کرده است. این سفر، غیرقانونی و ناقض اقدامات امنیتی احتیاطی بوده است.

در این گزارش تأکید شده که مأموران امنیتی جمهوری اسلامی احتمالا بادنبرگ را زیر نظر داشته‌اند.

یک مقام ارشد دولتی به فوکوس گفته است: «ضد جاسوسی ایران دقیقاً ثبت کرده است که چه کسی را در کجا ملاقات می‌کند. این گروه از افراد اکنون با مقام‌های عالی‌رتبه‌ای که در حال شکار مأموران ایرانی در آلمان هستند، آشنا شده‌اند. این به طور خاص به این معنی است که تماس‌های بادنبرگ در تهران می‌تواند خطرناک بوده باشد.»

بادنبرگ که از حدود ۱۶ سال پیش در سازمان امنیت داخلی آلمان کار می‌کرده، ماه گذشته به عنوان اولین زن به عنوان معاون رئیس سازمان امنیت داخلی آلمان منصوب شد.

سفر بادنبرگ به ایران پیش از این انتصاب انجام شده و به گزارش فوکوس، وزیر کشور آلمان پیش از این انتصاب، از این سفر او اطلاع داشته است.

فلور بادنبرگ ۴۶ ساله، در ۱۲ سالگی به آلمان مهاجرت کرده و دکترای حقوق دارد.

کارکنان اداره فدرال نگهبانی از قانون اساسی (سازمان امنیت داخلی آلمان) از سفر یا اقامت در کشورهایی مانند ایران، سوریه یا روسیه اکیدا منع شده‌اند.

ادامه سخت‌گیری‌ها درباره حجاب؛ «پایگاه عاشقی» در مترو و برخورد با ورزش مختلط در کیش

۱۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)
ادامه سخت‌گیری‌ها درباره حجاب؛ «پایگاه عاشقی» در مترو و برخورد با ورزش مختلط در کیش
100%

در ادامه اقدامات نهادهای حکومتی در هفته «عفاف و حجاب»، فرمانده انتظامی کیش از برخورد با «ورزش مختلط» در این جزیره خبر داد. مقام‌های دیگر استان‌ها هم از برخورد با «بی‌حجابی» در ادار‌ه‌ها و معابر عمومی خبر دادند.

در مقابل گروهی از زنان با هشتگ «#حجاب_بی_حجاب» اعلام کرده‌اند روز ۲۱ تیر بدون حجاب به خیابان خواهند آمد. برخی از کاربران توئیتر از مردان نیز خواسته‌اند از این اقدام حمایت کنند.

علی اکبر عزیزی، معاون استاندار یزد، اعلام کرد که در این استان «قرارگاه عفاف و حجاب» تشکیل شده و با کارمندانی که دستورات مربوط به حجاب را اجرا نکنند برخورد خواهد شد.

او همچنین گفت که بسیج و نیروی انتظامی در معابر مستقر شده و به افراد تذکر خواهند داد.

علی اصغر جمالی، فرمانده انتظامی کیش هم اعلام کرد با اجرای «طرح رعد» با گروه‌هایی که به صورت مختلط در زمان طلوع خورشید «به بهانه فعالیت‌های ورزشی» در سواحل تجمع می‌کردند، برخورد شد.

جمالی گفت در این طرح بیش از هشت تیم عکاسی «غیرمجاز» در سواحل شناسایی و دکور‌های ساحلی آنان جمع‌آوری شد.

در هفته‌های گذشته، مسئولان نهادهای مختلف دولتی دستورات جدیدی را درباره پوشش زنان و مردان ابلاغ کردند. از جمله معاون دادستان مشهد خواستار جلوگیری از ورود زنان بی‌حجاب به مترو شد.

در همین حال ابراهیم رئیسی روز ۱۵ تیر ضمن حمایت از مقابله با آنچه «ترویج فساد سازمان‌یافته در جامعه اسلامی» خواند، به دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی دستور داد تا با همکاری همه نهادهای حکومتی، مصوبه «عفاف و حجاب سال ۸۴» را اجرا کند.

هشتم تیر ماه نیز ایران اینترنشنال اسنادی را منتشر کرد که نشان می‌دهند ستاد امر به معروف و نهی از منکر جمهوری اسلامی در روزهای گذشته شیوه‌نامه پوشش کارمندان را به اداره‌های دولتی و دستگاه‌های مختلف از جمله صداوسیما ابلاغ کرده است.

در بخشی از این شیوه‌نامه، ممنوعیت‌های مشترک برای زنان و مردان در نظر گرفته شده که بر اساس آن استفاده از عطر و ادکلن با رایحه تند ممنوع است.

بر همین اساس، منشی و مدیر دفتر مردان فقط باید مرد و برای زنان فقط باید زن باشد و همچنین مردان و زنان اجازه انتشار عکس «بدون پوشش اسلامی» در فضای مجازی ندارند.

این محدودیت‌ها در بخش مردان شامل نپوشیدن لباس تنگ، شلوار فاق کوتاه، پیراهن یقه‌باز و وصله‌دار می‌شود.

روز ۲۱ تیر به عنوان روز «عفاف و حجاب» اعلام شده و نهادهای حکومتی برنامه‌هایی را برای این روز تدارک دیده‌اند. از جمله قرار است در این روز «جشن حجاب» در ورزشگاه شیرودی تهران برگزار ‌شود.

در همین حال متروی تهران اعلام کرد به مناسبت این هفته، پایگاه تشویق زنان به حجاب با عنوان «ایستگاه عاشقی» در ایستگاه‌های منتخب متروی تهران برگزار می‌شود.

خبرگزاری ایسنا پیش از این از راه‌اندازی گشت محسوس و نامحسوس در استان خراسان رضوی با عنوان «قرارگاه ۲۱ تیر» برای بررسی پوشش مردان و زنان شاغل در نهادهای دولتی و عمومی خبر داده بود.

در همین حال کاربران شبکه‌های اجتماعی از حضور تیم‌های امر به معروف در بخش‌های مختلف بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، تذکر حجاب به پرسنل و کادر درمانی و تأکید بر جداسازی اتاق بیماران زن و مرد بستری در آی‌سی‌یو خبر داده بودند.

پس از انتشار این گزارش‌ها، دانشگاه علوم پزشکی مشهد از حضور تیم‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خراسان رضوی در بیمارستان‌ها با دستور دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خبر داد.

این دانشگاه تأیید کرد تیم‌های امر به معروف برای ارزیابی و بازرسی از نحوه پوشش پرسنل و دانشجویان در بیمارستان‌ها حضور دارند.