• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دومین حمله سپاه پاسداران به اقلیم کردستان عراق ظرف دو ماه؛ وزارت خارجه عراق محکوم کرد

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

سپاه پاسداران حدود دو ماه پس از حمله موشکی به یک ویلا در اربیل، بار دیگر اقدام به حملات توپخانه‌ای و پهپادی به ارتفاعات اقلیم کردستان عراق کرد؛ وزارت خارجه عراق این حملات را محکوم کرد.

به گزارش خبرنگار ایران اینترنشنال، این حملات از ساعت ۸ صبح چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت به وقت محلی آغاز شد.

به گزارش سازمان حقوق بشری هه‌نگاو، در این حمله ارتفاعات «بربزین» و «کیوه رش» در مناطق مرزی شهر سوران در استان اربیل مورد حمله قرار گرفت.

به گفته برخی منابع، از جمله تلویزیون روداو، در حملات مناطق خالی از سکنه هدف قرار گرفته و تلفات و خساراتی نداشته است.

وزارت خارجه عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد «حمله ایران به مواضعی در منطقه سیدکان در اربیل» را محکوم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری دولتی عراق، در این بیانیه همچنین ضمن اشاره به لزوم عدم تهدید کشورهای همسایه عراق از داخل خاک این کشور،‌ بر اهمیت گفت‌وگو و حفظ حاکمیت عراق تاکید کرد.

سپاه پاسداران حمله به اقلیم کردستان عراق را تایید کرد اما در اطلاعیه کوتاهی که از سوی قرارگاه حمزه نیروی زمینی سپاه منتشر شد به جزییات بیشتری اشاره نشده است.

سپاه پاسداران در این اطلاعیه فقط به دستگیری پنج نفر در بانه و همچنین «انهدام پایگاه‌ها و مقرهای تروریست‌های مستقر در اقلیم شمال عراق» اشاره کرده است.

در دو ماه گذشته مقام‌های جمهوری اسلامی چندین بار درباره مقابله با «تهدید امنیتی از اقلیم کردستان عراق» سخنانی تهدیدآمیز ایراد کرده‌اند.

سپاه پاسداران ۲۱ اسفند گذشته به ویلایی در شهر اربیل موشک شلیک کرد و پس از آن کریم برزنجی، مالک این ویلا که مدیریت یک شرکت نفتی را نیز برعهده دارد، گفت هدف از این حمله جلوگیری از خط انتقال گاز از اقلیم کردستان عراق به ترکیه بوده است.

پس از آن نیز مقام‌های اقلیم کردستان عراق گفتند ایران از خط انتقال گاز از این اقلیم به ترکیه ناراضی است.

کمیته حقیقت‌یاب مجلس عراق نیز در گزارش تحقیق خود درباره حمله موشکی سپاه پاسداران با لحنی کم‌سابقه این حمله را نقض قوانین بین‌المللی خواند و دولت بغداد را موظف به پاسخگویی به اقدام جمهوری اسلامی جهت حفظ اقتدار عراق کرد.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

رسانه‌های اسرائیلی از احتمال تروریستی بودن حادثه پرواز دبی به تل‌آویو خبر دادند
۱

رسانه‌های اسرائیلی از احتمال تروریستی بودن حادثه پرواز دبی به تل‌آویو خبر دادند

۲

پایان حضور نظامی آمریکا در عراق؛ چالش خلا امنیتی، سایه نیابتی‌ها و بیم تجدید قوای داعش

۳

جمهوری اسلامی علی همتی و مجید نیک‌اندیش، دو معترض انقلاب ملی در مشهد، را اعدام کرد

۴

بیژن مرتضوی با انتشار لایو اینستاگرامی، از سفر خود به ایران خبر داد

۵

تایمز: یکی از مظنونان طرح احتمالی حمله به پایگاه فرفورد خود با پلیس تماس گرفته بود

انتخاب سردبیر

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا ده‌ها نفتکش ایرانی را در آب‌های آسیا سرگردان کرد

    کارزار فشار اقتصادی آمریکا ده‌ها نفتکش ایرانی را در آب‌های آسیا سرگردان کرد

  • رسانه‌های اسرائیلی از احتمال تروریستی بودن حادثه پرواز دبی به تل‌آویو خبر دادند

    رسانه‌های اسرائیلی از احتمال تروریستی بودن حادثه پرواز دبی به تل‌آویو خبر دادند

  • جمهوری اسلامی علی همتی و مجید نیک‌اندیش، دو معترض انقلاب ملی در مشهد، را اعدام کرد

    جمهوری اسلامی علی همتی و مجید نیک‌اندیش، دو معترض انقلاب ملی در مشهد، را اعدام کرد

  • بدن به مثابه میدان نبرد در مبارزه ایران؛ تتو در برابر گلوله
    گزارش ویژه

    بدن به مثابه میدان نبرد در مبارزه ایران؛ تتو در برابر گلوله

  • بهای دلار از ۲۵۰ هزار تومان عبور کرد

    بهای دلار از ۲۵۰ هزار تومان عبور کرد