جعفرزاده ایمنآبادی با اشاره به اینکه قالیباف «به جای توضیح و عذرخواهی» از او شکایت کرده، شامگاه سهشنبه ششم اردیبهشت در توییتی نوشت: «دادگاه علنی برگزار و به پرونده آقای قالیباف در شهرداری تهران و املاک نجومی و فایل صوتی نیز رسیدگی شود».
این نماینده مجلس دهم یک روز پیشتر به وبسایت دیدهبان ایران گفته بود: «کسی که دو دستگاه آپارتمان را در بهترین محله ترکیه به ارزش ۲۰ میلیون لیر و ۲۰ چمدان وسایل سیسمونی را از ترکیه خریداری میکند، شانیت نظام را حفظ نکرده و باید سریعا از منسب قدرت حذف شود.»
پس از آن احسان عسگری، مشاور قالیباف، گفت که رییس مجلس «قطعا» از جعفرزاده ایمنآبادی شکایت خواهد کرد.
نازیلا معروفیان، خبرنگار دیدهبان ایران، نیز در توییتی خبر داد که نزدیکان قالیباف برای حذف این مصاحبه «از طرفی ما را تهدید میکنند و از طرفی از آقای جعفرزاده شکایت کردند».
ایران اینترنشنال پیش از این در گزارشی اعلام کرده بود که خانواده قالیباف در سفر به استانبول دو آپارتمان به ارزش چهل میلیارد تومان خریدهاند. گزارشی نیز در ایندیپندنت فارسی در این باره منتشر شد.
محمود رضوی، مشاور قالیباف، افشای موضوع آپارتمان ترکیه را «ابعاد جدیدی از پروژه امنیتی- سیاسی» خواند و در توییتی نوشت این اسناد در اختیار جعفرزاده ایمنآبادی قرار گیرد «تا شاید ایشان در دادگاه برای کذبیات خود دفاعی داشته باشند».
محمدباقر قالیباف تاکنون به سفر خانوادهاش به ترکیه واکنش نشان نداده و روز چهارم اردیبهشت در نخستین اظهار نظر پس از افشاگریها در این باره فقط از «شرایط سخت مردم» سخن گفت.
با وجود سکوت قالیباف، نزدیکان و هواداران او به شدت به منتقدان حمله کردهاند؛ از جمله آنان میتوان به روزنامه کیهان، پرویز سروی نایب رییس شورای شهر تهران، و برخی از نمایندگان مجلس اشاره کرد.
پیش از این محمود رضوی، مشاور محمدباقر قالیباف، افشای خبرهای این سفر را «پروژهای امنیتی» و اقدام «یک نهاد امنیتی» با هدف حذف رقبای سیاسی خوانده بود.
در مقابل وحید اشتری که نخستین بار خبرهای سیسمونیگیت را منتشر کرد در توییتر نوشت: «گاوگیجه بدی است. این بساط ریاکاری و تبعیض در زندگیتان را جمع کنید همه چیز حل میشود.»
در این میان برخی رسانهها نیز بدون اشاره به جزییات، دستاندرکاران دولت ابراهیم رئیسی را متهم کرده اند که به دلیل اختلاف با قالیباف این خبر را منتشر کردهاند.