• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

اولین روز تحصن سراسری معلمان در ۲۰۰ شهر و ناحیه برگزار شد

۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۳۱ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۲:۱۹ (‎+۰ گرینویچ)

اولین روز از تحصن دو روزه معلمان ایران در اعتراض به عدم اجرای طرح‌های رتبه‌بندی و همسان‌سازی و همچنین با درخواست آزادی معلمان زندانی روز شنبه نهم بهمن در شهرهای مختلف برگزار شد. معلمان گفته‌اند روز دوشنبه تجمعی سراسری برگزار خواهند کرد.

به گفته محمد حبیبی، سخنگوی کانون صنفی معلمان، تحصن معلمان در بیش از ۲۰۰ شهر و ناحیه آموزشی صورت گرفت.

این تحصن دو روزه و همچنین تجمع سراسری روز دوشنبه با فراخوان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران ترتیب داده شده است.

یکی از خواسته‌های معلمان اجرای طرح رتبه‌بندی است که به دلیل اختلاف‌ها درباره تامین بودجه آن هنوز اجرا نشده است.

هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان، ۲۷ دی خبر داد که این شورا مصوبه مجلس درباره رتبه‌بندی را به دلیل وجود «ابهام‌ها» رد کرده و به مجلس بازگردانده است.

مقام‌های دولتی و همچنین نمایندگان مجلس ماه‌ها درباره بودجه لازم برای اجرای طرح رتبه‌بندی اظهارات متفاوتی ابراز کردند. در نهایت مصوبه‌ای در مجلس تصویب و به شورای نگهبان فرستاده شد که فعالان صنفی معلمان آن را «سرهم بندی» خواندند.

از جمله دیگر خواسته‌های معلمان در اعتراضات اخیر اجرای آموزش رایگان و توجه به اصل ۳۰ قانون اساسی، پرداخت پاداش پایان خدمت سال ۱۴۰۰، استخدام معلمان خرید خدمات آموزشی، و رسیدگی به پرونده «به تاراج بردن صندوق بازنشستگی» است.

افزون بر این تجمعات که در روزهای ۱۱ و ۲۲ آذر و ۲ و ۲۳ دی برگزار شد، معلمان در روزهای ۲۰ و ۲۱ آذر نیز دست به تحصن زده بودند.

پس از این تجمعات صدها تن از معلمان به نهادهای امنیتی احضار و تهدید شدند.

حسین رمضان‌پور، عضو کانون صنفی معلمان استان خراسان شمالی، شنبه گذشته برای اجرای حکم شش ماه حبس به زندان بجنورد منتقل شد.

چند روز پیش از آن، ۲۹ دی‌ماه، نیز محمدتقی فلاحی، دبیر کانون صنفی معلمان تهران، در خانه خود بازداشت و برای اجرای حکم شش ماه حبس به زندان اوین منتقل شد.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان همچنین از تحصن و تجمع دو هفته دیگر خبر داده و اعلام کرده است معلمان از ۲۳ تا ۲۷ بهمن در مدارس تحصن خواهند کرد و روز پنجشنبه ۲۸ بهمن تجمع سراسری برگزار خواهد شد.

در ماه های اخیر تجمعات صنفی و اعتراضات جمعی به وضعیت معیشتی در ایران افزایش چشمگیری یافته است.

در همین حال پرستاران و کادر بهداشت و درمان نیز روز شنبه در اعتراض به قراردادهای ۸۹ روزه و با مطالبه تغییر قراردادهای غیررسمی خود در شهرهای مختلف ایران تجمع کردند.

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

واشینگتن‌پست: قمار دوباره بر سر تغییر حکومت ایران؟
۱
تحلیل

واشینگتن‌پست: قمار دوباره بر سر تغییر حکومت ایران؟

۲

آمریکا هشدار داد طرح‌های ایران برای ترور مقام‌های آمریکایی به «مراحل پیشرفته» رسیده‌اند

۳

دو مقام جمهوری اسلامی: برنامه‌های دقیقی برای حمله به کابل‌های زیردریایی خلیج فارس داریم

۴

مایک والتز روایت فایننشال تایمز را رد کرد: تصمیم درباره محاصره ایران با ترامپ است

۵
تحلیل

نشست استانبول؛ تقسیم کار تازه برای جنگ با ایران؟

انتخاب سردبیر

  • وال‌استریت ژورنال: ناو جورج واشینگتن برای احتمال تشدید جنگ با جمهوری اسلامی آماده می‌شود

    وال‌استریت ژورنال: ناو جورج واشینگتن برای احتمال تشدید جنگ با جمهوری اسلامی آماده می‌شود

  • وزیر خارجه آمریکا ناراضیان از حکومت کوبا را به همکاری با سیا فراخواند

    وزیر خارجه آمریکا ناراضیان از حکومت کوبا را به همکاری با سیا فراخواند

  • رویترز: آمریکا بارها از ماسک خواسته خدمات استارلینک را در اوکراین و خاورمیانه تغییر دهد

    رویترز: آمریکا بارها از ماسک خواسته خدمات استارلینک را در اوکراین و خاورمیانه تغییر دهد

  • شهروندان از ایران: شهرها نظامی و امنیتی‌تر و اینترنت ضعیف‌تر شده است
    روایت شما

    شهروندان از ایران: شهرها نظامی و امنیتی‌تر و اینترنت ضعیف‌تر شده است

  • مایک والتز روایت فایننشال تایمز را رد کرد: تصمیم درباره محاصره ایران با ترامپ است

    مایک والتز روایت فایننشال تایمز را رد کرد: تصمیم درباره محاصره ایران با ترامپ است