• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تقویت احتمال توافق با دادستان بر سر اتهام‌ها؛ نتانیاهو در یک قدمی خداحافظی با زندگی سیاسی

۲۷ دی ۱۴۰۰، ۰۸:۳۹ (‎+۰ گرینویچ)

در پی دیدار شب گذشته بنیامین نتانیاهو و خانواده‌اش با تیم وکلای او، احتمال به دست آمدن توافق میان نخست‌وزیر سابق با دادستان کل کشور تقویت شد.

بر اساس گزارش رسانه‌های اسرائیلی، علیرغم مخالفت شدید همسر و فرزندان نتانیاهو، نخست‌وزیر سابق به وکلای خود گفت که مذاکرات با اویخای مندل‌بلیت، دادستان کل اسرائیل را آغاز کنند.

در روزهای اخیر گزارش‌هایی مبنی بر احتمال توافق میان نتانیاهو و مندل‌بلیت در رسانه‌های اسرائیل منتشر شده است. بر اساس این گزارش‌ها اگر چنین توافقی بتواند تا دو هفته دیگر که دوران خدمت مندل‌بلیت تمام می‌شود به دست آید، نتانیاهو دستکم به یکی از موارد اتهامی خود اعتراف می‌کند و در برابر، باقی موارد اتهامی علیه او حذف می‌شود.

در چنین شرایطی، نتانیاهو علاوه بر مجازات‌هایی مانند جریمه نقدی و یا خدمات اجتماعی، ناچار خواهد بود از زندگی سیاسی نیز خداحافظی کند.

انتشار این گزارش‌ها با واکنش‌های بسیاری در اسرائیل روبرو شد. بر اساس نظرسنجی‌ها، اکثر مردم اسرائیل با چنین توافقی مخالفند. هواداران نتانیاهو او را بی‌گناه می‌دانند و نمی‌خواهند که او به هیچ جرمی اعتراف کند و مخالفان او نیز خواهان محاکمه او هستند.

از سوی دیگر، احتمال کنار رفتن نتانیاهو از زندگی سیاسی، بار دیگر این سوال را مطرح کرده که چه کسی در حزب لیکود جانشین او خواهد شد؟ بر اساس نظرسنجی‌ها از اعضا و هواداران لیکود، در حال حاضر نیر برکات، شهردار پیشین اورشلیم بیشترین بخت را برای ریاست لیکود پس از نتانیاهو دارد. برکات با اختلاف بسیاری از یوسی کوهن، رییس پیشین موساد که البته هنوز عضو حزب لیکود و نامزد ریاست آن نشده پیش است.

همچنین، این سوال مطرح شده که آیا در صورت کنار رفتن نتانیاهو از زندگی سیاست، دولت کنونی که اصلی‌ترین دلیل تشکیل آن مخالفت همه احزاب درون ائتلاف با شخص نتانیاهو بود به کار خود ادامه خواهد داد یا برخی احزاب راستگرای درون دولت از آن خارج شده و با حزب لیکود با رهبری جدید ائتلاف کرده و دولتی راستگرا تشکیل خواهند داد؟ در واکنش به این موضوع، نخست‌وزیر اسرائیل، نفتالی بنت دیروز گفت که دولت با ثبات است و فارق از اینکه نتیجه پرونده نتانیاهو چه شود، دولت به کار خود ادامه خواهد داد.

همزمان، نظرسنجی‌ها نیز نشان می‌دهد که اکثریت مردم اسرائیل خواهان ادامه کار دولت ائتلافی کنونی هستند.


Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است
۱

کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

۲

قوه قضاییه: حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس، به بند روحانیت زندان اوین منتقل شده است

۳
روایت شما

با وجود اصرار حکومت بر آموزش حضوری، کتاب‌های درسی هنوز توزیع نشده‌اند

۴

کنفرانس «ایران آلترناتیو» خواستار شکل‌گیری جایگزینی موثر و فراگیر در ایران شد

۵

بسنت: ایران تا دو هفته دیگر احتمالا نفتی برای مبادله نخواهد داشت

انتخاب سردبیر

  • بهای دلار از ۲۵۰ هزار تومان عبور کرد

    بهای دلار از ۲۵۰ هزار تومان عبور کرد

  • یک هواپیمای شرکت هواپیمایی کاسپین به‌دلیل بدهی ۳ میلیون یورویی در استانبول توقیف شد

    یک هواپیمای شرکت هواپیمایی کاسپین به‌دلیل بدهی ۳ میلیون یورویی در استانبول توقیف شد

  • از کارخانه تا بیمارستان، حقوق کارگران را نمی‌دهند و تهدیدشان می‌کنند
    روایت شما

    از کارخانه تا بیمارستان، حقوق کارگران را نمی‌دهند و تهدیدشان می‌کنند

  • نیمی از زنان زندانی سیاسی در اوین به‌صورت تنبیهی از ملاقات محروم شدند

    نیمی از زنان زندانی سیاسی در اوین به‌صورت تنبیهی از ملاقات محروم شدند

  • کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

    کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است