• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

فدراسیون کشتی و حواشی سفر به آمریکا؛ کادرفنی درباره اعزام یا لغو سفر تصمیم‌گیری می‌کند

۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۰:۳۳ (‎+۰ گرینویچ)

محمد ابراهیم امامی، سخنگوی فدراسیون کشتی ایران در واکنش به احتمال عدم صدور ویزای آمریکا برای تمامی نفرات تیم ملی کشتی می‌کوید، در صورتی که برای برخی از اعضای تیم ویزا صادر نشود، کادر فنی تیم ملی درباره حضور یا حضور نداشتن در آمریکا تصمیم‌گیری خواهد کرد.

سخنگوی فدراسیون کشتی در پاسخ به این سوال ایسنا که اگر ویزای برخی از نفرات مانند رئیس فدراسیون کشتی صادر نشود، آیا تیم ملی باز هم عازم آمریکا می‌شود یا خیر؟ گفت: دبیر هم مانند سایر اعضای تیم برای گرفتن ویزا به دوبی رفت و منتظر صدور روادید برای همه اعضای تیم هستیم. قاعدتا با توجه به این که آن‌ها از ایران برای انجام این دیدار دوستانه دعوت کرده‌اند و میزبان تیم ایران هستند، باید احترام میهمان را رعایت کنند تا تیم ملی با تمامی نفرات و بدون مشکل عازم کشورشان شود.

امامی در این گفت‌وگو تاکید کرد:‌ در صورتی که برای برخی از اعضای تیم ویزا صادر نشود، کادر فنی تیم ملی درباره حضور یا حضور نداشتن در آمریکا تصمیم‌گیری خواهد کرد.

تیم ملی کشتی ایران قرار است روز ۲۳ بهمن ماه سال جاری، یک مسابقه دوستانه با آمریکا در خاک این کشور برگزار کند اما طی چند روز گذشته صحبت‌های علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی درباره شعار مرک بر آمریکا، حاشیه‌ساز شده و این احتمال وجود دارد گه برای نفرات اعزامی همچون دبیر، ویزا صادر نشود.

طی روزهای گذشته ویدئویی از دبیر منتشر شده است که می‌گوید:‌ «شعار مرگ بر آمریکا را سر می‌دهیم، اما مهم این است که آن را در عمل نشان بدهیم.» دبیر در حالی این صحبت‌ها را انجام داده است که ۲۰ سال قبل گرین کارت آمریکا را در اختیار دارد اما ۷ سال قبل و در مصاحبه‌ای تاکید کرد گرین کارت آمریکا را پس داده است.

گفتنی است شبکه فاکس‌نیوز با انتشار گزارشی به صحبت‌های علیرضا دبیر، پرداخت که در آن رئیس فدراسیون کشتی ایران در مصاحبه‌ای شعار مرگ بر آمریا سر می‌دهد و خواستار اقدامات عملی در این باره شد.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

آزار جنسی یک کودک در تبریز، مساله فقط چهار مامور نیست
۱
تحلیل

آزار جنسی یک کودک در تبریز، مساله فقط چهار مامور نیست

۲

جمهوری اسلامی حسین پدران را به اتهام «جاسوسی برای اسرائیل» اعدام کرد

۳

انجمن خانواده‌های جان‌باختگان پی‌اس-۷۵۲: شلیک به هواپیما هدفمند و عامدانه بود

۴

گزارش نادرست هوش مصنوعی نزدیک بود ارتش آمریکا را وارد عملیات علیه یک کشتی چینی کند

۵

ترکیه مجوز فعالیت شعبه مرکزی بانک ملت در استانبول را لغو کرد

انتخاب سردبیر

  • جمهوری اسلامی حسین پدران را به اتهام «جاسوسی برای اسرائیل» اعدام کرد

    جمهوری اسلامی حسین پدران را به اتهام «جاسوسی برای اسرائیل» اعدام کرد

  • زن، زندگی، آزادی؛ خیزشی که معنای حق، ترس و زندگی را دگرگون کرد
    تحلیل

    زن، زندگی، آزادی؛ خیزشی که معنای حق، ترس و زندگی را دگرگون کرد

  • آزار جنسی یک کودک در تبریز، مساله فقط چهار مامور نیست
    تحلیل

    آزار جنسی یک کودک در تبریز، مساله فقط چهار مامور نیست

  • در آستانه سال تحصیلی جدید، نظامی‌سازی مدارس در ایران تشدید شده است

    در آستانه سال تحصیلی جدید، نظامی‌سازی مدارس در ایران تشدید شده است

  • چهار سال پس از مهسا، چه چشم‌اندازی پیش روی دانشگاه‌های ایران است؟
    تحلیل

    چهار سال پس از مهسا، چه چشم‌اندازی پیش روی دانشگاه‌های ایران است؟