محمود رضایی کوچی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس روز چهارشنبه ۱۵ دی به خبرنگاران گفت سیل در این استان حدود یک هزار میلیارد تومان خسارت وارد کرده است.
او ادامه داد بیش از هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی در شهرهای مختلف استان فارس خسارت دیدند که از این تعداد ۶۰۰ واحد مسکونی نیاز به بازسازی دارند و ۵۰۰ واحد نیز نیازمند تعمیرند.
در استان سیستان و بلوچستان هنوز میزان کل خسارات اعلام نشده و مصطفی بیکمداح، مدیرکل بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان روز چهارشنبه به ایرنا گفت ۲۹ تیم ارزیاب خسارت از سوی این بنیاد برای جمعآوری میزان خسارات وارده از سیلاب روزهای گذشته به روستاهای چابهار، کنارک و نیکشهر اعزام شدند.
با این حال، مقامهای محلی در این استان آمارهای مربوط به مناطق خود را اعلام کردهاند.
نورالدین میرلاشاری، مدیر جهاد کشاورزی چابهار گفت طبق برآورد اولیه سیلاب ۵۴۶ میلیارد تومان به بخش کشاورزی شهرستان چابهار خسارت وارد کرده است.
همچنین شهناز رفعتپور، مدیر جهاد کشاورزی دلگان سیستان و بلوچستان گفت سیلاب سبب بروز خسارت ۶۰ میلیارد تومانی به مزارع این شهرستان شد.
قنبر نارویی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لاشار نیز از خسارت وارده ۲۵ میلیارد تومانی به بخش کشاوری این شهرستان خبر داد.
در استان کرمان، مجتبی رئیسی، معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای جنوب استان کرمان گفت بر اثر سیل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت به محورهای مواصلاتی جنوب کرمان وارد شده است.
در استان هرمزگان نیز مهدی دوستی، استاندار اعلام کرد سیل آسیبهای گستردهای در بخشهای مختلف استان به ویژه در شهرستانهای میناب و رودان وارد کرده، اما هنوز رقم دقیق خسارت مشخص نیست.
با این حال، علیاکبر محرابیان، وزیر نیرو از خسارت ۴۷۰۰ هکتاری سیل به اراضی کشاورزی هرمزگان طی روزهای اخیر خبر داد.
خبرگزاری ایسنا هم روز چهارشنبه به نقل از علی بیتاللهی، مدیر بخش زلزله و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی نوشت از دهه ۳۰ تاکنون فراوانی وقوع سیل در ایران سیر صعودی شتابانی داشته است، به گونهای که فراوانی رخداد سیلاب از حدود ۱۸۰ مورد در دهه ۳۰ به ۱۶۶۵ مورد سیل در دهه ۹۰ رسیده است.