پرایس در نشست خبری روز چهارشنبه خود با اشاره به اینکه در شش دور قبلی مذاکرات «پیشرفت چشمگیری» حاصل شد، گفت: «اگر بخواهیم از هر نقطه دیگری به جز آنچه که در پایان دور ششم مذاکرات در ماه ژوئن به آن رسیدیم، مذاکرات را ادامه دهیم، نه فایدهای دارد و نه عاقلانه خواهد بود.»
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد که واشینگتن بر این باور است که اگر «تعداد موضوعات کم باقیمانده» از دورهای قبلی مذاکرات حل و فصل شود، امکان رسیدن به یک توافق و اجرای آن در مدت زمانی کوتاه وجود دارد.
او گفت: «اگر ایرانیها جدی باشند، میتوانیم این کار را در زمانی نسبتا کوتاه انجام دهیم.»
پرایس خاطرنشان کرد که رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، هیات مذاکرهکننده ایالات متحده را برای ادامه گفتوگوهای غیرمستقیم با ایران رهبری خواهد کرد.
او افزود: «امیدواریم که هیات مذاکرهکننده ایران در وین برای مذاکره سریع و با حسن نیت آماده باشد.»
پرایس در عین حال خاطرنشان کرد که اگر ایران به اقدامهای تحریکآمیز هستهای خود ادامه دهد، فرصت کنونی همیشگی نخواهد بود.
از سوی دیگر، اتحادیه اروپا در بیانیهای با تایید اینکه گفتوگوهای احیای برجام ۲۹نوامبر، هشتم آذر، در وین از سر گرفته خواهد شد، اعلام کرد که ریاست این نشست را انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، برعهده خواهد داشت.
بیانیه اتحادیه اروپا خاطرنشان کرد که در نشست آینده مذاکرات هستهای نمایندگان «اعضای باقیمانده در برجام»، از جمله بریتانیا، فرانسه، آلمان، روسیه، چین و ایران، حضور خواهند داشت.
این بیانیه افزود: «شرکتکنندگان در مذاکرات وین به گفتوگوهای خود درباره چشمانداز بازگشت احتمالی آمریکا به برجام و چگونگی تضمین اجرای کامل و موثر این توافق از سوی همه طرفین، ادامه خواهند داد.»
وزارت خارجه اتریش نیز از اعلام از سرگیری مذاکرات وین استقبال کرد و گفت: «زمانی برای تلف کردن وجود ندارد.»
وزارت خارجه اتریش تاکید کرد که این کشور به انجام هر اقدامی برای حمایت از نتیجه موفقیتآمیز این مذاکرات و احیای برجام ادامه خواهد داد.
از سوی دیگر، سایمون کاونی، وزیر خارجه ایرلند که کشورش ریاست دوساله شورای امنیت سازمان ملل را به عهده دارد، طی دیداری با همتای اسرائیلی خود، یائیر لاپید، درباره روابط دو جانبه و موضوعهای منطقهای، از جمله تهدید ناشی از ایران گفتوگو کردند.
وزیر خارجه ایرلند با اشاره به اینکه ایران هم اکنون از پایبندی به تعهدات برجامی خود فاصله دارد هشدار داد که درصورت شکست توافق هستهای «بیثباتی بسیار شدیدی» در منطقه ایجاد خواهد شد و سایر کشورهای منطقه، از جمله عربستان سعودی، وارد رقابت برای دستیابی به سلاح هستهای خواهند شد.
در همین حال، وبسایت اکسیوس به نقل از مقامهای ارشد آمریکایی نوشت که دولت آمریکا درباره چشمانداز مذاکرات وین برای احیای برجام تردید دارد.